OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد رفتار‌های مجرمانه آنلاین در میان جوانان تقریباً عادی شده است

  • کد خبر: ۱۳۸۴۰۷
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد رفتار‌های مجرمانه آنلاین در میان جوانان تقریباً عادی شده است
براساس تحقیقات اتحادیه اروپا از هر چهار نوجوان ۱۶ تا ۱۹ ساله یک نفر به‌صورت آنلاین به شخصی پیام توهین‌آمیز فرستاده است و از هر سه‌نفر، یک‌نفر درگیر رفتار‌های مجرمانه آنلاین مثل سرقت دیجیتال قرار گرفته است.

شهرآرانیوز - مطالعه‌ای با بودجه اتحادیه اروپا شواهدی از رفتار‌های مجرمانه، پرخطر و بزهکارانه گسترده در میان گروه سنی ۱۶ تا ۱۹ سال در ۹ کشور اروپایی از جمله بریتانیا یافته است.

در این مطالعه نظرسنجی‌ای از ۸۰۰۰ جوان نشان داد که از هر چهار نفر، یک نفر به‌صورت آنلاین کسی را آزار داده است؛ از هر هشت‌نفر، یک‌نفر درگیر آزار و اذیت آنلاین شده، از هر ۱۰ نفر، یک نفر درگیر سخنان نفرت‌انگیز یا هک شده است، از هر پنج نفر، یک نفر درگیر پیامک و از هر سه نفر، یک نفر درگیر دزدی دیجیتال شده و از هر ۱۰ نفر، چهار نفر فیلم‌های مستهجن تماشا کرده‌اند.

طبق گزارش گاردین جولیا دیویدسون، یکی از نویسندگان این تحقیق و استاد جرم‌شناسی در دانشگاه شرق لندن (UEL)، گفت که رفتار مخاطره‌آمیز و مجرمانه آنلاین تقریباً در میان نسلی از جوانان اروپایی عادی شده است.

او گفت: «این تحقیق نشان می‌دهد که بخش زیادی از جوانان اتحادیه اروپا درگیر نوعی جرایم سایبری هستند، به حدی که انجام جرایم سطح پایین و پرریسک آنلاین تقریباً عادی شده است.»

دیویدسون، که به همراه همکارش در UEL، پروفسور مری آیکن، رهبری این تحقیق را بر عهده داشت، گفته است: یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد مردان در رفتار‌های مخاطره‌آمیز یا مجرمانه بیشتر مشارکت داشته‌اند، به طوری که تقریباً سه‌چهارم مردان به نوعی از جرایم سایبری یا پرریسک آنلاین اعتراف کرده‌اند.

در این نظرسنجی از جوانان درباره ۲۰ نوع رفتار آنلاین سوال پرسیده شد، از جمله تماشای مطالب مستهجن، ارسال فیلم‌های مستهجن به بهانه انتقام، ساختن تصاویر جنسی و ارسال سخنان موهن.

براساس یافته‌های این نظرسنجی، کمتر از نیمی از شرکت‌کنندگان، رفتاری داشتند که می‌توان آن را مجرمانه تلقی کرد، مانند هک‌کردن و به اشتراک‌گذاشتن تصاویر خصوصی بدون اجازه شخص.

این نظرسنجی نشان داد که نیمی از نوجوانان ۱۶ تا ۱۹ ساله چهار تا هفت ساعت در روز را در فضای مجازی سپری می‌کنند و تقریباً از هر ۱۰ نفر، چهار نفر بیش از هشت ساعت در روز آنلاین هستند. پنج پلتفرمی که این گروه بیشتر از آن استفاده می‌کردند عبارتند از یوتیوب، اینستاگرام، واتساپ، تیک‌تاک و اینستاگرام. این نظرسنجی در بریتانیا، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، هلند، سوئد، نروژ و رومانی انجام شد. کشوری که بالاترین میزان «انحراف سایبری» (ترکیبی از رفتار‌های جنایی و غیرجنایی مخاطره‌آمیز آنلاین) را داشته اسپانیا با ۷۵ درصد و پس از آن رومانی، هلند و آلمان با حدود ۷۲ درصد بوده است. بریتانیا با ۵۸ درصد پایین‌ترین میزان انحراف سایبری را داشته است.

این مطالعه با همکاری مرکز جرایم سایبری در یوروپل (نهادی در اتحادیه اروپا که با آژانس‌های جرم و جنایت سراسر بلوک اقتصادی کار می‌کند و توسط صندوق افق اتحادیه اروپا تامین مالی می‌شود) انجام شد.

اتحادیه اروپا به تازگی قانون خدمات دیجیتال را به تصویب رسانده است که براساس آن پلتفرم‌های آنلاین بزرگ و گوگل باید دربرابر خطراتی مانند خشونت سایبری علیه زنان و آسیب‌های آنلاین به کودکان اقداماتی انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->