نگاه بازار سهام به مذاکرات عمان | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تعداد داوطلبان کنکور سراسری از مرز یک میلیون نفر گذشت «آمایش سرزمین»؛ سند تشریفاتی اقتصاد ایران در صورت رفع کامل تحریم‌ها چگونه خواهد بود؟ | صاحبان صنایع خراسان رضوی پاسخ می‌دهند افت قیمت طلا در مشهد در آستانه مذاکرات مسقط (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۲.۵ میلیونی قیمت سکه + این خبر به‌روز‌رسانی می‌شود رشد ۲.۵ برابری نرخ گمرک ارز کالا‌های اساسی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | دلار و طلا ریزش کرد مردم جرئت سرمایه‌گذاری در بازار مسکن را ندارند | بازار‌های ریسک‌پذیر، جذاب‌تر از بازار مسکن ظرفیت‌های بخش معدن در خراسان رضوی برای تحقق شعار امسال | معدن، گنج پنهان سرمایه‌گذاری مشهد میزبان دو رویداد اقتصادی بین‌المللی تا ۳۸ روز دیگر | آغاز طرح ارزیابی عملکرد استانداری از ابتدای تیرماه ۱۴۰۴ توزیع مرغ بالاتر از ۹۰ هزار تومان گران‌فروشی است اولین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۴ با نماد «وپایا» دوشنبه، ۲۵ فروردین، وارد بورس می‌شود + جزئیات قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | موز کیلویی ۷۰ هزار تومان قیمت ارز‌های دیجیتال در بازار امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین بیت‌کوین را صعودی کرد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | اوج گرفتن قیمت طلای جهانی خروج قطار سریع‌السیر مشهد تهران از ایستگاه کمبود اعتبار | تعیین تکلیف طرح به شورای ملی اقتصادی رسید رشد بار مصرفی شبکه برق کشور به ۸ درصد رسید انتقاد شدید کارگران به تثبیت حق مسکن ۹۰۰ هزار تومانی آیا خانوار‌هایی که یارانه نمی‌گیرند، می­‌توانند کالابرگ الکترونیکی دریافت کنند؟ | پاسخ به سوالات پرتکرار درخصوص کالابرگ جهش ۶۲ دلاری قیمت طلای جهانی در یک روز (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) گرانی قیمت کالا‌های اساسی برطرف می‌شود توزیع آب به جای بنزین در جایگاه سوخت خیابان دلاوران مشهد؛ از شایعه تا واقعیت طنین شعار «مرگ بر اسرائیل» از باب‌الجواد(ع) تا چهارراه شهدا | اعلام همبستگی مردم مشهد با ملت مظلوم فلسطین اختیار تغییر ساعت رسمی کشور به دولت باز می‌گردد | تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

میوه‌های خارجی با قیمت میلیونی در بازار ایران + جدول قیمت

  • کد خبر: ۱۴۰۷۶۴
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۶
میوه‌های خارجی با قیمت میلیونی در بازار ایران + جدول قیمت
میوه های استوایی را در همه مغازه و فروشگاه های عرضه کننده میوه نمی توان یافت. از آنجا که این میوه مشتریان خاص دارد بیشتر در محله های شمال شهر تهران عرضه می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این روزها میوه های لوکس در بازار شمال پایتخت بیشتر از قبل به چشم می خورد. میوه‌های عجیب و غریبی که زادگاه اصلی‌شان کشورهای آسیای جنوب‌شرقی و آفریقایی است و با وجود قیمت های فضایی و باورنکردنی پیشخوان بسیاری از مغازه‌های لوکس را به خود اختصاص داده اند و توانسته اند مشتریان پر و پا قرص خوبی هم برای خود دست و پا کنند.

میوه های استوایی آنقدر قیمت بالایی دارند که یا دانه ای فروخته یا در بهترین حالت در بسته های ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمی عرضه می شوند. چرا که قیمت های میلیونی شان موجب شده تا کمتر کسی توان خرید کیلویی این میوه ها را داشته باشد. به عنوان مثال برای خرید میوه های استوایی که گاه تلفظ شان را هم بلد نیستید باید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید. برای خرید یک دانه گواوا یا یک دانه شوگر اپل (سیب کاستارد) باید ۲۵۰ هزار تومان از جیب تان پول بدهید. البته اینها در صورتی است که فروشنده موجودی داشته باشد.

البته درصد بالایی از مردم به دلیل گران بودن قیمت این میوه های متنوع و خوش آب و رنگ، حتی فرصت یک بار چشیدن طعم آن را نیز به خود نداده اند و بسیاری نیز حتی نام این میوه ها را نشنیده اند.

میوه های استوایی را در همه مغازه و فروشگاه های عرضه کننده میوه نمی توان یافت. از آنجا که این میوه مشتریان خاص دارد بیشتر در محله های شمال شهر تهران عرضه می شود.

گرچه برخی از این میوه های وارداتی هم اکنون در داخل کشور و در نواحی چون جنوب خوزستان، جنوب فارس، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، خراسان جنوبی (طبس)، سمنان و اصفهان، گیلان و مازندران کشت می شود اما این موضوع موجب کاهش قیمت این میوه های لوکس و هوس برانگیز نشده است.

اتحادیه در خصوص قیمت میوه های لوکس ورود نمی کند

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار تهران در خصوص ورود به بحث میوه های وارداتی گران قیمت و لوکس گفت: فقط واردات ۴ نوع میوه موز، نارگیل، انبه و آناناس مجاز است و واردات مابقی میوه های لوکس ممنوع است و به صورت قاچاق وارد می شوند. از آنجا که این میوه ها به صورت غیر قانونی وارد می شود ما روی بحث قیمت آن ورود نمی کنیم.

وی ادامه داد: این میوه های لوکس را قشر خاصی می خرند که معمولا در مجالس و مهمانی های تشریفاتی به عنوان میوه های تزیینی از آنها استفاده می کنند. این قشر خاص فارغ از پولی که بابت میوه می دهند به دنبال خاص ترین ها هستند. به عنوان مثال ما در کشور ۲۰۰ نوع انگور داریم اما این قشر به دنبال خرید انگور شیلی هستند. ما نمی توانیم به این قشر بگوییم نخرند، اینها می خواهند تشریفات داشته باشند و مختارند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار گفت: خرید و فروش هر نوع میوه ای که مشابه داخلی ندارد و اختلالی در بازار میوه داخل ایجاد نمی کند، اشکالی ندارد. معتقدم واردات کالایی که مشابه داخلی ندارد نباید ممنوع باشد. علت گرانی این میوه ها هم عرضه محدود آن است در صورتی که اگر به تولید انبوه برسند یا به وفور وارد شوند کاهش قیمت خواهند داشت.

مانگوستین

این میوه بومی اندونزی است که به صورت گسترده ای در نواحی جنوب شرقی آسیا و برخی مناطق آفریقا وجود دارد. به دلیل قیمت بالا در ایران به صورت گرمی فروخته می شود. قیمت یک کیلوگرم از این میوه یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان است.

میوه‌های خارجی با قیمت میلیونی در بازار ایران

رزبری

یک میوه مینیاتوری برای برآوردن تمام نیازهای تغذیه ای روزانۀ بدن و پیشگیری و درمان سخت ترین بیماری ها، یک میوه با طعمی بی نظیر که از بارها چشیدن آن سیر نمی شوید. بهای بالای این میوه نیز موجب شده تا روی ترازوی طلافروشی وزن شود و گرمی فروخته شود. چرا که خرید یک کیلوگرم این میوه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان آب می خورد.

میوه‌های خارجی با قیمت میلیونی در بازار ایران

شوگر اپل

کسانی که با نامش آشنا نیستند در ابتدا فکر می کنند یک مدل از گوشی اپل است اما شوگر اپل (سیب کاستارد) یک میوه بسیار خوشمزه و مفید است که ظاهر جالبی هم دارد و میوه بومی مناطق گرمسیری آمریکاست. البته نام شوگر بر روی آن به این علت است که این درخت بازده بالایی دارد و میوه های زیادی تولید می‌کند. این میوه که شبیه سیب است دانه ای فروخته می شود و قیمت هر دانه آن ۲۵۰ هزار تومان است که مشتریان خاص خود را دارد.

میوه‌های خارجی با قیمت میلیونی در بازار ایران

 

نوع میوه

یک کیلوگرم (قیمت به تومان)

مانگوستین

یک میلیون و ۴۵۰ هزار

رزبری

یک میلیون و ۳۰۰ هزار

پشن فروت

یک میلیون و ۳۰۰ هزار

جک فروت

یک میلیون و ۲۰۰ هزار

رامبوتان

یک میلیون

بلوبری

یک میلیون

لیچی

یک میلیون

لونگان

یک میلیون

دوریان

۸۰۰ هزار

فیسالیس

۲۵۰ هزار

دراگون فروت

دانه ای ۳۴۰ هزار

گواوا

دانه ای ۲۵۰ هزار

شوگر اپل

دانه ای ۲۵۰ هزار

استارفروت

دانه ای ۱۴۰ هزار

گران دیلا

دانه ای ۹۰ هزار

پوملو

دانه ای ۸۰ هزار

آواکادو

دانه ای ۷۵ هزار

کامکوات

۷۰ هزار

پاپاپا

دانه ای ۶۵ هزار

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع: اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->