وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت
سرخط خبرها

انتقاد رئیس اتاق بازرگانی ایران به «درگاه ملی مجوزها»

  • کد خبر: ۱۴۱۲۸۴
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵
انتقاد رئیس اتاق بازرگانی ایران به «درگاه ملی مجوزها»
رئیس اتاق بازرگانی ایران با انتقاد به نتایج عملکردی درگاه ملی مجوز‌ها و مصوبات هیئت مقررات‌زدایی گفت: این فرایند یک اشکال حل‌شدنی دارد. باید دستگاه‌های متولی دورنما و آینده هر صنعتی را به متقاضیان فعالیت در آن صنعت اعلام و مشخص کنند که کدام صنایع اشباع هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی امروز میزبان یک مباحثه داغ درباره عملکرد درگاه ملی مجوز‌ها بود. فعالان بخش خصوصی از جمله رئیس اتاق بازرگانی ایران معتقدند صدور مجوز برای صنایعی که اکنون به مرحله اشباع سرمایه‌گذاری رسیده‌اند، کار اشتباهی است و از سوی دیگر مدیران دولتی نظر دیگری دارند.

رئیس اتاق بازرگانی نیز در این جلسه با اشاره به آمار مجوز‌های صادر‌شده با استفاده از ظرفیت قانونی مصوبات هیئت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار گفت: این کار یک اشکالی جدی و البته حل‌شدنی دارد. اگر تعداد مجوز‌های صادرشده در صنایع مختلف ایران را در چند سال اخیر بررسی کنیم، به اعداد بزرگی می‌رسیم. به‌عنوان مثال در صنعت فولاد تاکنون ۱۴۴۰ مجوز صادر شده است، این در حالی است که کره جنوبی که ۵ برابر کشور ما تولید فولاد دارد و در این زمینه بسیار پیشرفته است، در کل ۱۰ واحد فولادی دارد.

غلامحسین شافعی ادامه داد: این اشکال وجود دارد که برای صنایعی مجوز صادر می‌شود که اکنون اشباع هستند. وزارت صنایع باید ظرفیت‌های کشور را شناسایی و اعلام کند.

وی افزود: ما به‌عنوان بخش خصوصی هیچ نوع حمایت مالی نمی‌خواهیم. اما درخواست می‌کنیم دستگاه‌های متولی دورنما و آینده هر صنعتی را به متقاضیان فعالیت در آن صنعت اعلام و مشخص کنند که کدام صنایع اشباع هستند.

رضا حمیدی ازغدی، رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی، نیز در این جلسه گفت: در زمینه فرش ماشینی برای ۸۰۰ واحد در کاشان مجوز صادر شده است. فعالان اقتصادی برای ایجاد یک واحد چندین میلیارد تومان هزینه می‌کنند و این ثروت ملی است. اگر به‌درستی هدایت نشود، باید این ملاحظه در نظر گرفته شود که به اندازه نیاز بازار و نیاز صادرات مجوز صادر شود.

حسن حسینی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، نیز در این جلسه گفت: اول قانون باید اصلاح شود، وگرنه نظم صنایع به‌هم می‌ریزد و آنارشی به وجود می‌آید. باید راهکاری پیش‌بینی شود که در صنایع اشباع‌شده مجوز جدید صادر نشود.

هادی مخملی، رئیس اتاق اصناف مشهد، نیز در این زمینه گفت: در صدور مجوزها باید تخصص افراد نیز بررسی شود. اکنون در کاشان فرش‌های تولید‌ شده است که استاندارد لازم را ندارد و این هدر‌رفتن ثروت ملی است و باید مدیریت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->