خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته شلیک پلیس مشهد برای دستگیری موبایل قاپ سابقه دار + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش نسبی دما تا دوشنبه
سرخط خبرها
در سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا مطرح شد:

خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۷
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
خراسان رضوی ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر غذا دارد
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از غذا‌ها به عنوان نماد‌های فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: «گردشگری غذا در خراسان رضوی دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر دارد.»
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی امروز پنج شنبه ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ در مراسم آغاز سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت گردشگری و غذا با بیان این مطلب افزود: «تنوع اقلیمی و قومی در ایران باعث شده تا غذا‌های ایرانی نیز دارای تنوع زیاد باشد و از هر منطقه با غذا‌های سنتی آن منطقه یاد شود.»

او با بیان این که گردشگری غذا به نوعی مکمل دیگر گردشگری‌ها محسوب می‌شود، ادامه داد: «معروف‌ترین غذا‌های ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خرشت قیمه، اش رشته و شیشلیک است.»

مکرمی فر یادآورشد: «شیشلیک شاندیز وشله مشهد در فهرست میراث فرهنگی کشور به ثبث رسیده است.»

گفتنی است: سومین جشنواره و نمایشگاه صنعت غذا و گردشگری در مشهد با مشارکت بخش خصوصی برگزار شده است، این جشنواره و نمایشگاه تا ۲۱ دیماه جاری در محل هتل پارس مشهد در حال برگزاری است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->