هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

آشنایی با علائم بیماری «سه گانه» زیر مجموعه سرماخوردگی

  • کد خبر: ۱۴۴۱۹۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۸
آشنایی با علائم بیماری «سه گانه» زیر مجموعه سرماخوردگی
ترکیبی از کووید، آنفلوآنزا و ویروس سین‌سیشیال تنفسی (RSV) چیزی که به عنوان «سه‌گانه» امسال شناخته شده موجب افزایش موارد بستری در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، ویروس سین‌سیشیال تنفسی مدت‌هاست که وجود دارد و در واقع هر ساله باعث حدود ۱۴هزار مرگ در سالمندان می‌شود و بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها  (CDC)، برآوردهای اولیه برای فصل ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ شامل ۵۰۰۰ مرگ مرتبط با آنفلوآنزا بود. این میزان کاهش قابل توجهی نسبت به سال‌های گذشته، قبل از کووید (۲۰۱۹ تا۲۰۲۰ به میزان ۲۵هزار مرگ) را ثبت کرده است.

با افزایش موارد عفونت در هر سه بیماری تنفسی، محافظت از خود مهمتر از همیشه است اما اگر احساس بیماری می‌کنید، چگونه می‌توانید دریابید که به کدام ویروس مبتلا شده‌اید تا بتوانید به دنبال درمان مناسب باشید؟ خوشبختانه، علائم در بین این سه بیماری تنفسی به اندازه کافی متفاوت است تا شما آن را شناسایی کنید.

یک نکته مهم که باید به خاطر داشته باشید این است که امکان ابتلا به بیش از یک ویروس به‌طور همزمان وجود دارد و عفونت‌های همزمان در کودکان رایج است. اگر ترکیبی از علائم را می‌بینید و نمی‌توانید بیماری را تشخیص دهید، مراجعه به پزشک ایده خوبی است.

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای تشخیص آنچه شما یا فرزندتان به آن مبتلا شدید این است که به علائم بسیار خاص توجه کنید. به عنوان مثال، طبق گفته آکادمی اطفال آمریکا، کووید-۱۹ تنها یکی از سه عفونتی است که باعث از دست دادن ناگهانی بویایی و چشایی می‌شود.

کارشناسان بیمارستان متدیست نیویورک-پرسبیتریان بروکلین اظهار کردند: همه کسانی که به کووید مبتلا می‌شوند این مورد را تجربه نمی‌کنند اما در واقع حدود ۴۰ درصد از بیماران حس بویایی و تا ۵۵ درصد حس چشایی خود را از دست می‌دهند. با این حال، از دست دادن این حواس احتمالا ابتلا به کووید را تأیید می‌کند.

ویروس سین‌سیشیال تنفسی دارای یک علامت منحصر به فرد است و طبق گفته کلینیک کلیولند ایالات‌متحده، این تنها یکی از سه عفونتی است که باعث خس خس سینه می‌شود. از سوی دیگر، آنفلوآنزا یکی از سه عفونت با احتمال بیشتری است که باعث تب بسیار بالا (تا ۱۰۴ درجه فارنهایت) می‌شود.

برخی از علائم جدی در دو مورد از عفونت‌ها مشترک هستند به عنوان مثال، هم کووید و هم آنفلوآنزا باعث سردردهای بسیار بد، گلودرد و از دست دادن اشتها می‌شوند اما ویروس سین‌سیشیال تنفسی معمولا این علائم را ندارد و در حالی که شناخته شده است که کووید باعث استفراغ یا اسهال می‌شود اما ویروس سین‌سیشیال تنفسی و آنفلوآنزا کمتر این علامت را نشان می‌دهند.

هر سه بیماری تنفسی علائم مشترکی دارند، از جمله خستگی و تنگی نفس بنابراین تشخیص آنها بر این اساس دشوار است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->