وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت
سرخط خبرها
زنگ خودتحریمی گردشگری سلامت

تأثیر منفی دستورالعمل وزارت بهداشت بر توریسم درمانی خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۱۴۶۷۷
  • ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۱
تأثیر منفی دستورالعمل وزارت بهداشت بر توریسم درمانی خراسان‌رضوی
فعالان بخش گردشگری سلامت در استان معتقدند ابلاغ دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آنچه را که در این سال‌ها برای جذب گردشگران کشور‌های همسایه رشته بودند، پنبه کرده است.
فرزانه شهامت - قانون یک چیز می‌گوید و مجریان قانون راه خودشان را می‌روند. دلیل مشکلات ایجاد شده برای استانی که با آمار جسته و گریخته کنونی ۷۰ درصد گردشگران سلامت کشور را به خود اختصاص داده است، در همین یک‌جمله خلاصه می‌شود.
فعالان بخش گردشگری سلامت در استان به اتفاق معتقدند ابلاغ دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با عنوان «تأسیس و بهره‌برداری شرکت‌های تسهیلگر» آنچه را که در این سال‌ها برای جذب گردشگران کشور‌های همسایه رشته بودند، پنبه کرده است. اعتراض آن‌ها با طی روند قانونی حدود ۲ هفته پیش در صحن جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان‌رضوی مطرح شد.

استاندار خراسان‌رضوی با آگاهی به زمان‌بر بودن فرایند‌ها در پایتخت که حکم فرصت‌سوزی برای استان را دارد، از معاونت اقتصادی خود خواست طی یک هفته جلسه‌ای برگزار کند و موضوع را تا حد ممکن در داخل استان حل‌وفصل کند.
به گفته رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، جلسه یادشده در زمان مقرر با حضور طرفین برگزار شده است، هرچند که واژه طرفین با توجه اجماع نظر کارشناسان استان اعم از دانشگاه علوم‌پزشکی و بدنه دولتی و بخش خصوصی گردشگری استان معنای چندانی ندارد.

علی‌اکبر لبافی با تأکید بر اینکه دستورالعمل وزارت بهداشت نقض تفاهم‌نامه اردیبهشت امسال بین وزارت بهداشت و سازمان وقت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به شمار می‌رود، می‌گوید: طبق ماده ۶۰ قانون رفع موانع تولید باید نظر بخش خصوصی در تهیه این دستورالعمل لحاظ می‌شد، ولی در عمل این کار انجام نشد.
او درباره نتایج جلسه یادشده ادامه می‌دهد: قرار شد پیشنهاد اصلاحی استان در قالب مصوبه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان‌رضوی در سطح کشور مطرح شود. در این پیشنهاد اصلاحی به بند پایانی تفاهم‌نامه اردیبهشت استناد شده است، آنجایی که گفته شده است چنانچه بین وزارتخانه‌ها در نحوه اجرا مشکلی پیش آمد، باید با هم جلسه بگذارند و خودشان مشکل را حل کنند.

به کار خودتان برسید
آن‌طور که لبافی می‌گوید نتیجه دیگر این جلسه پیشنهاد ارائه شکایت به دیوان عدالت اداری با ارائه مستندات دال بر مغایرت‌های قانونی و زیان‌های این دستورالعمل است. رئیس هیئت‌مدیره انجمن گردشگری سلامت استان درباره جزئیات آن به شهرآرا می‌گوید: از آنجایی که لغو دستورالعمل از طریق دیوان عدالت اداری مستلزم صرف زمان است و ادامه روند کنونی به‌ضرر گردشگری سلامت است، در گام نخست، لغو عملیات اجرایی این دستورالعمل را پیگیری می‌کنیم که طبق روال معمول کمتر از ۲ هفته زمان می‌برد.

حسین نیکونام ادامه می‌دهد: با قاضی محترم دیوان صحبت کردیم و از نظر‌های کارشناسی ایشان استفاده شده است. مشاور حقوقی ما درحال تنظیم شکایت است و برآوردمان این است که تا انتهای هفته جاری تنظیم آن تمام شود و با امضای ۳۴ شرکت گردشگری سلامت در استان به دیوان تقدیم شود.

او با اشاره به بخشی از مشکلات کنونی شرکت‌های قدیمی این حوزه پس از ابلاغ دستورالعمل اظهار می‌کند: در تفاهم‌نامه اردیبهشت بر همکاری کامل بیمارستان‌ها با آژانس‌های گردشگری سلامت تأکید شده بود، اما پس از ابلاغ دستورالعمل ارتباط بیمارستان‌ها با ما کم شده است. به بیان دیگر از یک‌سو محدود به انعقاد قرارداد با بیمارستان‌های دارای IPD (استاندارد پذیرش بیمار خارجی) شده‌ایم و از سوی دیگر این بیمارستان‌ها همکاری خود را به دفاتر تسهیلگری محدود کرده‌اند. شنبه هفته آینده نیز برای تقویت ارتباط دفاتر یادشده با بیمارستان‌ها جلسه‌ای در تهران برگزار می‌شود.
او مدعی می‌شود: هفته پیش وزارت بهداشت به‌صورت مستقیم و بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه و وزارت میراث فرهنگی تعدادی میهمان افغانستانی را به مشهد آورده بود. این رفتار که با گلایه دبیرخانه گردشگری سلامت استان نیز همراه بود، نوعی تداخل صنفی در امر گردشگری به‌حساب می‌آید. درحالی که طبق ماده ۷ قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مصوب سال ۷۵ مجلس شورای اسلامی، متولی بخش گردشگری سازمان وقت و وزارت کنونی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است.

نیکونام ادامه می‌دهد: به جای این مداخله بهتر است وزارتخانه به وظایف تخصصی خود در تکمیل خدمات خود در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و بهبود کیفیت هتلینگ بیمارستان‌ها که در برخی مواقع مورد پسند بیماری خارجی نیست، بپردازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->