تقدیر از خانواده‌های معظم شهیدان عبداللهی، قربانخانی و موسوی برگزاری «رویداد ملی قهرمان» در مشهد هم‌زمان با تهران و ۳۰ استان کشور + جزئیات اکران «درب» در شانزلیزه پاریس فلسفه تمدن‌ساز است «مهیار عیار» روانه آنتن شبکه سه می‌شود + زمان پخش صحبت‌های رئیس سازمان صدا و سیما درباره پروژه «موسی (ع)» پشت صحنه «زخم کاری۴» در استانبول + عکس راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان در کتابخانه رضوی اکران سیار «بچه‌زرنگ» در مدارس مناطق بدون سینما غزل شاکری و شهاب حسینی در فیلم سینمایی «رها» نگاهی به تئاتر «مرگ فروشنده» | نمایشی از دروغ‌ها و امید‌های بی‌ثمر حکایت پدروپسری و شعله‌های رنگارنگ برنامه عروسکی «بابابام» را در شبکه پویا ببینید + زمان پخش شاعر ایلیاتی دشتستان | یادی از منوچهر آتشی، شاعر و روزنامه‌نگار بوشهری پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، درگذشت + علت اکران «مخمصه» مایکل مان در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان
سرخط خبرها

رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»

  • کد خبر: ۱۴۷۵۳۱
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»
با حضور جمعی از اعضای انجمن ادبیات داستانی سمر، از ویژه نامه ۱۴۰۱ این انجمن رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این ویژه نامه شامل تولیدات ۳۱ نفر از اعضای این انجمن است که به همت «مهرداد دبیری» و توسط انتشارات آیین تربیت روانه بازار نشر شده است. کتاب شامل ۷ فصل سخن سردبیر، معرفی رمان، آموزش، عکس نوشت ها، هشت نوشت در سمر، از سمر تا ثمر و برنامه های پیش رو است که در ۲۰۰ صفحه مصور و با قطع خشتی صفحه آرایی شده است. 

ویژه نامه ای از فعالیت های کرونایی

در حاشیه این مراسم «مهرداد دبیری» دبیر انجمن ادبیات داستانی سمر به شهرآرانیوز گفت: ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی سمر شامل تولیدات نویسندگان انجمن سمر در دوره کرونا است و برخی از تولیدات اعضا طی ۲ سال فراگیری بیماری، در این مجموعه گرآوری شده است.

وی درباره انجمن ادبی سمر نیز خاطرنشان کرد: «سمر» به معنای «داستان» و «افسانه» است. انجمن ادبیات داستانی سمر از سال ۱۳۹۵ تاسیس شد و کار خود را با کارگاه های داستان نویسی «علی اکبر ترابیان» آغاز کرد. در ادامه، انجمن گسترش پیدا کرد و مجوز خود را از اداره کل ارشاد نیز اخذ کرد.

دبیری افزود: این انجمن دارای یک معاونت آموزشی است که ذیل فعالیت های آن، آموزش داستان نویسی از مبتدی تا پیشرفته و در سبک های مختلف ارائه می شود. کلاس های این انجمن در رده های سنی ۶ تا ۹ سال، ۹ تا ۱۴ سال و بزرگسال برگزار می شود و در رده بزرگسال نیز شامل طیف متنوع سنی از علاقمندان به حوزه داستان نویسی است.

وی در ادامه گفت: تعدادی از اعضای این انجمن نیز طی سال های فعالیت ادبی خود، جوایز متعددی را از جشنواره های مختلف ملی و استانی اخذ کنند. از تولیدات اعضای این انجمن در حوزه داستان کوتاه، رونمایی های متعدد صورت گرفته و تولیدات از داستان کوتاه به داستان بلند و رمان و کاریکلماتور و نمایشنامه نیز گسترش پیدا کرده است.
 
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->