برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی
سرخط خبرها

درآمد ۸۵ میلیارد دلاری چین از صادرات کیف و کفش

  • کد خبر: ۱۴۷۸۰
  • ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۱
درآمد ۸۵ میلیارد دلاری چین از صادرات کیف و کفش
رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان کفش‌های ماشینی با بیان اینکه در حال حاضر صادرات کیف، کفش، کالا‌های ورزشی حدود ۲۰۰ میلیون دلار است، گفت: با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در این بخش پیش‌بینی می‌شود صادرات تا ۵ سال آینده به ۴ میلیارد دلار افزایش یابد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اژدرکش در دومین نشست نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کیف، کفش، کالا‌های ورزشی و مواد اولیه، گفت: صنف و صنعت کیف، کفش و کالای ورزشی در سال گذشته برای کشور چین به عنوان اقتصاد دوم دنیا ۸۵ میلیارد دلار ارز آوری داشته است در حالی که اگر ما ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه نفت را سالانه به قیمت هر بشکه ۵۰ دلار بفروشیم این از محل فروش نفت سالانه حدود ۳۵ میلیارد دلار درآمد خواهیم داشت در حالی که این صنعت به تنهایی برای کشوری مانند چین این رقم عظیم درآمدزایی را داشته است.

رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی و لاستیکی بیان داشت: همچنین صنعت کفش برای کشور ایتالیا در حدود ۱۲ میلیارد دلار ارزی آوری داشته است، بنابراین با توجه به مزایای رقابتی این صنعت و تولید بومی آن و با خودکفایی بیش از ۸۰ درصد در این بخش می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه این صنعت تحریم‌پذیر نیست بیان داشت: نرخ اشتغال‌زایی صنف کیف و کفش و محصولات ورزشی بسیار بالا است و با ۸۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری در این بخش می‌توان یک شغل ایجاد کرد در حالی که در صنعت خودروسازی با ۸۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری یک شغل ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه صنعت کیف و کفش و کالای ورزشی در کشور چین جز ۷ صنعت اول به شمار می‌رود اظهار داشت: نرخ میانگین تولید هر شغل در کشور حدود ۶۰۰ میلیون تومان است، اما این صنعت نرخ اشتغال زایی بسیار بالایی دارد و این صنف می‌تواند برای رفع بیکاری به کشور کمک کند.

اژدرکش اظهار داشت: در این دوره برگزاری نمایشگاه با کنفدراسیون کشور‌های اسلامی همکاری خوبی انجام شده تا از این طریق بتوانیم مسیر صادراتی را هموارتر کنیم.

* پیش‌بینی صادرات ۴ میلیارد دلاری کیف و کفش تا ۵ سال آینده

وی گفت: هدف ما این است که ایران را به عنوان هاب منطقه در این صنف مطرح کنیم در حال حضور کل صادرات کیف، کفش و کالا‌های ورزشی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار است، اما امیدواریم تا ۵ سال آینده با توجه به اقدامات انجام شده و پتانسیل‌های موجود صادرات این بخش به ۴ میلیارد دلار افزایش یابد.

اژدرکش با اشاره به اینکه از سال ۹۷ واردات حدود ۱۴۰۰ قلم کالا به کشور ممنوع شد بیان داشت: تمامی کالا‌هایی که در صنف ما تولید می‌شود جزء این لیست بود و با استفاده از ممنوعیت تا دی ماه امسال سعی کردیم که کلیه نیاز‌های داخل کشور در این بخش را خودمان تامین کنیم که وجود برند‌های داخلی با کیفیت بالا و کاهش حضور برند‌های خارجی در این بخش نشان دهنده این مدعاست.

رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی و لاستیکی بیان داشت: در ۱.۵ سال گذشته با کاهش واردات نیاز داخلی از محل تولیدات داخلی تامین شده است و تولید داخلی از رشد خوبی برخوردار بودهاست.

اژدرکش بیان داشت: ما نیاز داریم که مصرف‌کننده، تولید کننده و حاکمیت همه دست به دست هم دهند تا این تولید به سطح محصول خوب و فاخر برسد.

وی با بیان اینکه قاچاق در این حوزه به دلیل نرخ دلار و همچنین برنامه‌های انجام شده به شدت کاهش یافته است گفت:، اما معتقدیم که قاچاق از مبادی ورودی باید کنترل شود.

رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی و لاستیکی با تاکید بر اینکه در حوزه مواد اولیه در این صنف به خودکفایی رسیده‌ایم گفت:، اما در برخی مواد واسط به واردات نیاز داریم.

وی با بیان اینکه توان صادراتی ما بیش از ۲۰۰ میلیون دلار است، گفت: بازار‌های هدف صادراتی ما ۱۵ کشور همسایه، کشور‌های اسلامی و اتحادیه اوراسیا است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->