ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت
سرخط خبرها

ملخ‌های جدید و حلقوی، پهپادها را بی‌صدا و کارآمدتر می‌کند

  • کد خبر: ۱۴۸۰۵۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
ملخ‌های جدید و حلقوی، پهپادها را بی‌صدا و کارآمدتر می‌کند
محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) ملخ‌های جدیدی برای پهپاد‌ها طراحی کرده‌اند که بسیار کم‌صداتر و کارآمدتر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز - این ملخ‌ها از دو تیغه تشکیل شده‌اند که دور یکدیگر حلقه می‌زنند به طوری که نوک یک تیغه به تیغه دیگر متصل می‌شود.

آزمایشگاه لینکلن موسسه فناوری ماساچوست این دستگاه‌های جدید را برای پهپاد‌ها و هواپیما‌ها تولید کرده که بازدهی چشمگیری به همراه دارند و بسیار بی‌صداتر هستند.

در بیانیه این آزمایشگاه آمده است که این ملخ حلقوی به یک هواپیمای بدون خلبان کوچک یا پهپاد اجازه می‌دهد تا بی سر و صداتر از هواپیما‌های بدون سرنشین فعلی باشد که از ملخ‌های سنتی استفاده می‌کنند که از ابتدای صنعت هوانوردی بدون تغییر باقی مانده‌اند.

این ملخ جدید با فراهم کردن امکان ساخت پهپادی که مزاحمت صوتی کمتری دارد، پذیرش چنین هواپیما‌هایی را برای طیف وسیعی از کاربرد‌ها تسریع می‌کند. برای مثال از این پهپاد‌ها می‌توان برای تحویل هوایی محموله، فیلمبرداری، بازرسی‌های صنعتی یا زیرساختی، و نظارت بر کشاورزی استفاده کرد.

این ملخ حلقوی بی صدا از دو تیغه تشکیل شده است که به دور یکدیگر حلقه می‌زنند تا نوک یک تیغه به تیغه دیگر منتهی شود. این ساختار بسته، اثرات کشش تونل‌های هوای چرخشی ایجاد شده در نوک پره‌ها را کاهش داده و کنترل می‌کند و مقاومت کلی ملخ را تقویت می‌کند. به این ترتیب، صدای ملخ‌ها بدون تاثیر بر عملکرد آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

این موضوع با انجام آزمایش روی ملخ‌های حلقوی اولیه روی پهپاد‌های تجاری ثابت شده است. در این آزمایش نشان داده شد که سطوح پیشرانش آن‌ها قابل مقایسه با ملخ‌های معمولی در سطوح قدرت مشابه است. کاهش سطوح صدا به پهپاد‌های مجهز به ملخ مارپیچی اجازه می‌دهد تا بدون تاثیر گذاشتن بر شنوایی انسان فاصله عملیاتی خود را به نصف کاهش دهند.

دکتر توماس سباستین (Thomas Sebastian)، یکی از کارکنان ارشد گروه مهندسی سازه و سیالات حرارتی آزمایشگاه لینکلن، می‌گوید: همانطور که می‌دانیم صدای ملخ‌ها بسیار بلند است و ما می‌توانیم به بال‌ها نگاه کنیم تا ببینیم چگونه کار می‌کنند. زمانی که مردم در اوایل دهه ۱۹۰۰ و در طول جنگ جهانی دوم انواع ایده‌های دیوانه‌وار را برای هواپیما‌ها ارائه می‌کردند، چند طرح وجود داشت که مشابه این بال‌های حلقوی بودند؛ بنابراین فکر کردم که اگر یک بال حلقوی را بردارید و چیزی شبیه آن را به یک ملخ تبدیل کنید، چه شمایلی پیدا می‌کند.

سباستین ادامه داد: ما به این مفهوم اولیه رسیدیم که با استفاده از یک شکل حلقوی ملخی بی‌صداتر بسازیم.

محققان با کمی تلاش توانستند مدلی تولید کنند که نویز را در محدوده یک تا پنج کیلوهرتز کاهش دهد.

برخی از ویژگی‌های کلیدی ملخ‌های جدید شامل کاهش قابل توجه سیگنال‌ها در محدوده فرکانسی است که گوش انسان به آن حساس‌تر است و البته کاهش قابل توجه نویز بدون نیاز به افزودن اجزای اضافی که باعث افزایش وزن و افزایش توان مصرفی می‌شوند.

منبع:  ایسنا به نقل از آی‌ای 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->