گردهمایی ۸۰۰ نفر از برگزارکنندگان همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی نصب ۲۰۰ پنکه مه‌پاش در مسیر منتهی به جمرات همسر شهید جمهور: رئیسی مفهوم اقامه عدل را در عمل معنا کرد ۱۸ اندرز زندگی‌ساز اقدامات برجسته دولت شهید رئیسی در تسهیل سفر‌های زیارتی گنبد حرم مطهر امام‌رضا(ع) سیاه‌پوش شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) با دل سپرده به رضا(ع)، تا شهادت رفت + فیلم اطلس جغرافیایی راهبردی دفاع مقدس رونمایی شد دیدار با دریای عمیق معارف اسلامی در صحیفه سجادیه انگشتر عقیق تو در خون تپیده بود روایت یک سوگ دسته‌جمعی بدعادتمان کردید آقای رئیس‌جمهور شهید رئیسی اخلاق و تقوا مسئله اولش بود اموال مسروقه موزه شاه نعمت‌الله ولی بازگردانده شد خدمت خالصانه آیت‌الله رئیسی به شهادت ختم شد اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به‌مناسبت روز زیارتی امام‌رضا(ع)، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «نوسان»، نمونه‌ای موفق از برنامه‌سازی در حوزه مقاومت عطر حرم امام رضا (ع) در موصل پیچید | استقبال گرم عراقی‌ها از کاروان مهر رضوی + فیلم کاپ قهرمانی تیم ملی والیبال به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد موزه دفاع مقدس و مقاومت به لحاظ محتوایی باید به اندیشه نسل جوان عمق ببخشد
سرخط خبرها

ابراز ارادت

  • کد خبر: ۱۴۸۱۹۸
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
ابراز ارادت
در محیط خانه و خانواده بچه‌ها باید احساس کنند که امروز که مثلا تولد یکی از امام‌های معصوم است، ما در منزل خودمان یک جشن کوچک داریم.

یکی از موضوع‌هایی که همیشه در محافل مذهبی ما گفته می‌شود، این است که اگر شادی و غم هر دو از حالت‌های فطری و مورد نیاز بشر است و اگر در معارف دینی ما هردو این‌ها جایگاه مخصوص و توصیه‌های مخصوصی را به خود اختصاص داده‌اند، پس چرا ما در غم‌ها و عزاداری‌ها این‌قدر باشکوه و پررنگ عمل می‌کنیم، ولی در شادی‌ها و اعیاد آن‌چنان که باید عمل نمی‌کنیم؟!

این موضوع را می‌توان یکی از انحرافاتی شمرد که گاهی جامعه مذهبی ما به آن مبتلاست. این موضوع تا آنجا پیش رفته است که به چهره شیعه در میان ادیان و مذاهب دیگر لطمه وارد کرده است و مخالفان و مغرضان با طعنه مذهب شیعه را مذهب غم و عزا معرفی می‌کنند و با همین عناوین به این مذهب نورانی برچسب می‌زنند تا دیگران را از این طریق و مسلک دور کنند.

فرزندان ما نیازمند تنفس در فضای شاد در روز‌های عید هستند. اما گاهی ما که ادعای مذهبی‌بودن داریم، از طرفی اعیاد ملی و باستانی را نفی می‌کنیم و از طرف دیگر برای اعیاد بزرگ اسلامی آن‌چنان که باید هزینه نمی‌کنیم و آن‌ها را با شکوه لازم برگزار نمی‌کنیم و درنتیجه وضع همین می‌شود که می‌بینید.

در محیط خانه و خانواده بچه‌ها باید احساس کنند که امروز که مثلا تولد یکی از امام‌های معصوم است، ما در منزل خودمان یک جشن کوچک داریم. آثار شادی در این روز‌ها باید در خانه‌های ما لمس شود و بچه‌ها و فرزندان باید این ایام را به‌عنوان خاطره‌های خوش بچگی‌شان به ذهن بسپارند.

به‌طور کلی برای بعضی افراد این‌طور جا افتاده که عرض ادب به ساحت اهل‌بیت (ع) و تعظیم شعائر دینی فقط به‌وسیله برگزاری مراسم عزاداری است، درحالی‌که به‌هیچ‌وجه این‌گونه نیست.

امام‌صادق (ع) فرمودند: «شِیعَتُنا خُلِقُوا مِنْ فاضِلِ طِینِتِنا وَ عُجِنُوا بِماءِ وَلایَتِنا یَحْزَنُونَ لِحُزْنِنا و یَفْرَحُونَ لِفَرَحِنا»؛ «شیعیان ما از بقیه خمیرمایه اولیه آفرینش ما آفریده شده‌اند. ولایت ما در سرشت آنان عجین گشته است و آنان با خوشی ما خوش‌حال و با ناراحتی ما ناراحت‌اند.»

در این روایات شادمانی در ایام شادی اهل‌بیت (ع) در کنار غم در ناراحتی ایشان از عادات شیعیان ذکر شده است و بی‌شک کسی که در این بعد کم بگذارد، شایسته مدال ارزشمندی به‌عنوان شیعه امام‌صادق (ع) نیست.

پس باید برای بزرگداشت مقام اهل‌بیت (ع) در ایام ولادت این بزرگواران مثل ایام شهادتشان مراسمی باشکوه برگزار کرد و در این ایام بزرگ موجب شادی شیعیان شد و به همین بهانه با ساختن ایامی خاطره‌انگیز و شاد برای دور و نزدیک و خانواده به خدای بزرگ و اهل‌بیت رسول خدا (صلوات‌ا... علیهم اجمعین) تقرب جست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->