وزیر بهداشت: خودکفایی در تأمین مواد اولیه دارویی نیازمند سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است کمبود نیروی متخصص بیهوشی، از بزرگ‌ترین چالش‌های حوزه بیهوشی کشور است تیم دانش‌آموزان مخترع ایران در مسابقات جهانی علوم و اختراعات انگلستان ۲ مدال نقره کسب کردند ترافیک نیمه‌سنگین در بولوار سجاد، میدان قائم(عج) و تقاطع خسروی در مشهد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) حدود ۷۰ درصد سهم مالیات مودیان مالیاتی به مدرسه‌سازی اختصاص داده شده است تذکر دوباره قالیباف: دولت باید قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند + فیلم (۱۱ مهر ۱۴۰۳) درباره مهم‌ترین پیامد‌ منفی استفاده زیاد از گوشی تلفن همراه | همراه آزار چرا مردم از دسترسی به نان سالم و استاندارد، محروم هستند؟ چرا در فصل پاییز پوستمان خشک می شود؟ انتقاد وزیر سابق بهداشت از مصوبه افزایش ظرفیت رشته های پزشکی دست کوتاه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق | بازنشستگان کشوری ۶ بر ۳ از بازنشستگان کارگری جلو افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳) | کاهش محسوس دما از بعدازظهر جمعه مصوبه کنکوری شورای انقلاب فرهنگی بدون تغییر تا سال ۱۴۰۵ اجرا می‌شود صدور اجرائیه مهریه الزاماً به معنای طلاق نیست | کاهش ۱۳ درصدی درخواست ثبت اجرای مهریه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته تأکید دوباره مجلس بر لزوم اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نمونه‌برداری دامپزشکی از گوشت‌های ارزان یک فروشگاه در مشهد | دست‌های لرزان برای خرید گوشت ارزان سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی ۳۰ درصد افزایش یافته است راهکارهای جلوگیری از جعل گذرنامه‌های بین‌المللی از زبان رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری تا زمان صدور احکام پیش‌بینی بارش باران، همراه با رعد و برق و وزش باد برای استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق در روز شنبه (۱۴ مهر ماه ۱۴۰۳) ۴۸ درصد تماس‌های مردمی با اورژانس ۱۱۵ مشهد مزاحمی و نامرتبط است سامان‌دهی بیش از سه هزار کودک بدسرپرست یا بی‌سرپرست در خانواده‌های متقاضی فرزندخواندگی خبر خوب برای پرستاران: تخصیص بودجه ۳همتی برای تسویه مطالبات ۱۴۰۲ توصیه‌های طب ایرانی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا و درمان آن‌ها
سرخط خبرها

بیش از ۴۰ هزار گردشگر سلامت در ۱۰ ماه‌ ابتدایی امسال به مشهد آمدند

  • کد خبر: ۱۴۸۴۰۱
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۵
بیش از ۴۰ هزار گردشگر سلامت در ۱۰ ماه‌ ابتدایی امسال به مشهد آمدند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مراجعه بیش از ۴۰ هزار گردشگر سلامت در ۱۰ ماه‌ ابتدایی امسال به مشهد خبر داد.

دکتر داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: از سال ۱۴۰۰ رویکرد جدیدی نسبت به گردشگری سلامت ایجاد شد. تعداد گردشگران سلامت مشهد با توجه به ظرفیت‌های موجود بسیار کم است.

وی افزود: در استان در زمینه توسعه گردشگری سلامت برنامه عملیاتی تعیین کردیم که یک هدف کلی و سه هدف اختصاصی دارد. از جمله اهداف آن ارتقای کیفیت خدمات به زائران سلامت خارجی، افزایش رضایتمندی گیرندگان خارجی خدمت و افزایش جذب گردشگر سلامت به ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر در ۵ سال آینده است.

مراجعه ۴۰ هزار گردشگر سلامت به مشهد در ۱۰ ماه ابتدایی امسال

خوش‌شکن با بیان اینکه تعداد گردشگران سلامت استان مخصوصا در ۶ ماه اول سال بیش از ۵۰درصد رشد داشته است، بیان کرد: در سال ۹۸ حدود ۲۴ هزار نفر به‌عنوان گردشگر سلامت به مشهد مراجعه کردند، در حالی که در ۱۰ ماه اول امسال به ۴۰ هزار گردشگر سلامت خدمات ارائه کردیم. البته ما سامانه‌ای نداریم که افراد مراجعه‌کننده به بخش سرپایی را ثبت کند. در ۳ ماه سوم سال به‌دلیل ناآرامی‌های کشور، آمار به‌شدت کاهش پیدا کرد، اما در شروع فصل زمستان در حال رشد است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در ۱۰ ماه اول سال از ۴۰ هزار گردشگر سلامت، ۱۵ هزار و ۱۵۰ نفر سرپایی و ۲۴ هزار و ۸۵۰ نفر بستری بودند و فقط ۶۰ نفر فوت‌شده داشتیم. به‌ترتیب کشورهای افغانستان با ۱۹ هزار نفر، عراق با ۱۸ هزار نفر، بحرین، ترکمنستان، کویت، عمان، تاجیکستان و پاکستان بیشترین مراجعه را داشتند. بیماری‌های زنان، زایمان و نازایی، چشم و جراحی‌های چشم، جراحی زیبابی مخصوصا بینی، اورولوژی، قلبی و عروقی بیشترین علل مراجعه بودند.

وی با اشاره به اینکه واسطه‌گری یکی از مشکلات ماست، تصریح کرد: ما توانستیم با کشورهای هدف اصلی یعنی عراق و افغانستان قراردادهایی ببندیم تا دانشگاه علوم پزشکی خانواده‌های آن‌ها را به مراکز درمانی دولتی و خصوصی متصل کند. از ۴۰ هزار گردشگر سلامت، ۳۸ هزار نفر به‌صورت مستقیم و حدود ۲۰۰۰ نفر با واسطه مراجعه کردند.

خوش‌شکن گفت: پرواز مستقیم از مسقط به مشهد و برعکس و همچنین پرواز دوشنبه به مشهد فرصت خوبی در زمینه گردشگری سلامت مشهد است. ارتباط مستقیم با کشورهای هدف و جذب بیماران همسایه را در برنامه داریم که در بخش اول با ۱۵ کشور از جمله تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، قرقیزستان، عمان، بحرین، عراق، سوریه و ترکیه و تا ۴ سال دیگر با ۱۱۰ کشور خواهد بود. یکی از مزیت‌های کشور ما تعرفه‌های درمان است و ما کمترین تعرفه را در منطقه داریم.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ۲۰ بیمارستان دارای مجوز در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که ۶ مرکز دولتی و ۱۴ مرکز خصوصی است، تصریح کرد: ما همچنین ۳ مرکز جراحی محدود و ۱۵ درمانگاه تخصصی داریم که در مجموع ۳۷ مرکز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای مجوز بیماران خارجی هستند. در سال جدید برای ۲ درمانگاه تخصصی که عملکردشان تأیید نشد، مجوز صادر نکردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->