درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد: ساختار‌های متناسب با زنان باید در شهرداری‌های کشور شکل گیرد

  • کد خبر: ۱۴۸۵۱۸
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد: ساختار‌های متناسب با زنان باید در شهرداری‌های کشور شکل گیرد
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: توسعه زیرساخت بانوان در جلسه کمیسیون عمران را درخواست کردیم تا ردیف توسعه زیرساخت بانوان ایجاد شود. این موارد جز کار‌هایی است که‌ وظیفه ماست.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در دومین اجلاس بانوان عضو شورای اسلامی شهر‌های کشورکه امروز ۱۳ بهمن ماه در شهر مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: من در چهار معاونت شهرداری کار کردم و به واسطه این فعالیت‌ها وجود خلا در حوزه زنان را حس کردم لذا در بدو ورود به شورای شهر، کمیسیون بانوان را ایجاد کردم، زیرا بیش از ۵۰ درصد جمعیت جامعه را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

به گفته وی، ساختار‌های متناسب با زنان باید در شهرداری‌های کشور شکل گیرد و بودجه متناسب با آن‌ها را نیز درنظر بگیریم.

وی افزود: گفتمان به معنای تعالی زیست پذیر شهر برای زنان و خانواده است. حوزه بانوان و خانواده باید همه معاونت‌ها ضریب نسبت داشته باشند، زیرا ما در گذشته فضا و اندرونی خود را داشتیم، اما امروزه نداریم و این امر باید در سرانه شهری دیده شود. برش بودجه در بخش ساختار، برنامه و بودجه با همراهی خانم قاسم پور برای اولین بار در کشور ایجاد شده است و برنامه شهرداری‌ها که چهار ساله نوشته می‌شود توجه ویژه داشت.

رئیس کمیسیون بانوان ادامه داد: نکته بعدی در سخت‌افزار‌ها است یعنی توسعه زیرساخت بانوان در جلسه کمیسیون عمران را درخواست کردیم تا ردیف توسعه زیرساخت بانوان ایجاد شود. این موارد جزو کار‌های است که‌ وظیفه ماست.

وی با اشاره به حضور خیرین در همه صحنه‌ها گفت: توسعه زیرساخت و بازار تخصصی عفاف و حجاب مراکز رویش از دیگر اقداماتی است که در شهر مشهد انجام شد. در حوزه نرم که گفتمان است برنامه ماتریس مخاطب زنان را تشکیل و قرار است، ماتریس زنان برای زنان، جوانان و ... برنامه‌هایی خواهیم داشت. همچنین طرح باهم برای زوجین صدای پای زندگی برای زنان باردار و‌... در حال برگزاری است.

سلیمی خاطرنشان کرد: در نشست بانوان عضو شورا‌های اسلامی شهر‌های کشور، ۶۰ نفر از بانوان شرکت خواهند داشت و امیدواریم که بتوانیم دستاورد‌های سازنده‌ای را در حوزه‌های ماموریتی بانوان و خانواده کسب کنیم.

برای اجرایی شدن اقدامات حوزه زنان وخانواده به ساختار متناسب نیاز داریم

همچنین در این اجلاس، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: برای اجرایی شدن اقدامات حوزه زنان وخانواده به ساختار متناسب نیاز داریم و الگو‌های استفاده شده باید بازاندیشی شود.

وی اظهار کرد: خوشبختانه شهردای‌ها از نهاد خدماتی در حال فاصله گرفتن هستند و به عنوان نهاد اجتماعی مطرح می‌شوند.

وی افزود:همه خواهران در شهر‌های مختلف تجاربی در حوزه بانوان دارند و شهرداری تهران می‌تواند در این زمینه کمک کند. ما باید وارد مرحله‌ای شویم که تمام اقدامات با رویکرد بازاندیشی و آسیب شناسی مجدد مورد بررسی قرار بگیرد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای اجرایی شدن اقدامات حوزه زنان وخانواده به ساختار متناسب نیاز داریم و الگو‌های استفاده شده باید بازاندیشی شود. همچنین در حوزه دختران و زنان در معرض آسیب نیز باید گفتگو‌هایی انجام شود و با تعامل موثر باید به دنبال این باشیم که طی دو سال و نیم خدمت به اقدام مشترک برسیم.

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->