احتمالا گوگل اندروید ۱۶ را زودتر از زمان معمول منتشر کند دستگیری دو مجرم که با آیفون‌های تقلبی از اپل ۲.۵ میلیارد دلار کلاهبرداری کرده بودند پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳) ایرانی‎‌ها در رتبه سوم باهوش‌ترین مردم جهان پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟
سرخط خبرها

کدام سیاره منظومه شمسی بیشترین تعداد قمر را دارد؟

  • کد خبر: ۱۴۸۸۹۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
کدام سیاره منظومه شمسی بیشترین تعداد قمر را دارد؟
مرکز بررسی ریزسیاره‌ها ۲۰ ژانویه ۲۰۲۳ آخرین تعداد قمرهای سیاره‌های منظومه شمسی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - مشتری ویژگی‌های زیادی دارد که آن را تبدیل به سیاره‌ای جذاب می‌کنند. مشتری یک سیاره گازی و بزرگ‌ترین سیاره در منظومه شمسی است و حالا یک لقب دیگر هم به آن اضافه شده: بیشترین تعداد قمر‌های ثبت‌شده در منظومه شمسی. تا پیش از این، زحل با ۸۳ قمر دارای بیشترین تعداد قمر بود، اما حالا این لقب با ۹۲ قمر به مشتری رسیده است.

مرکز بررسی ریزسیاره‌ها در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۳ (۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۱) آخرین دسته از ۱۰ قمر جدید شناسایی‌شده برای مشتری را به رسمیت شناخت تا حالا مشتری دارای بیشترین تعداد قمر در منظومه شمسی باشد.

کدام سیاره منظومه شمسی بیشترین تعداد قمر را دارد؟

افزایش تعداد قمر‌های ثبت‌شده مشتری در سال‌های اخیر

تا سال ۲۰۱۷، سیاره مشتری تنها دارای ۶۷ قمر ثبت‌شده بود. در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸، چندین قمر جدید توسط اخترشناس «اسکات شپرد» به‌همراه تیمش برای این سیاره گازی شناسایی شد که تعداد کلی آن‌ها به ۷۹ رسید که کمی کمتر از ۸۳ قمر زحل بود. در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲، دانشمندان موفق به شناسایی سه قمر جدید شدند.

حالا پژوهشگران توانسته‌اند ۱۰ قمر جدید را شناسایی کنند که توسط مرکز بررسی ریزسیاره‌ها به رسمیت شناخته شده است؛ بنابراین حالا تعداد قمر‌های مشتری به ۹۲ عدد رسیده و با عبور از زحل، این سیاره دارای بیشترین تعداد قمر در منظومه شمسی است.

شپرد و تیمش برای شناسایی ۱۰ قمر جدید، از رصدخانه‌هایی در هاوایی و شیلی استفاده کردند. این ۱۰ قمر اندازه‌های متفاوت داشته، اما اکثر آن‌ها پهنایی بیش از ۱ کیلومتر دارند و پهنای نیمی از آن‌ها از ۱.۵ کیلومتر نیز فراتر می‌رود.

به گفته شپرد، این قمر‌ها درواقع بخشی از ماهواره‌های طبیعی بزرگ‌تر هستند که در برخورد با شهاب‌سنگ‌ها یا دیگر قمرها، خرد شده‌اند؛ به همین دلیل مشتری و زحل قمر‌های زیادی دارند. این دانشمند امیدوار است مأموریت‌های مربوط به مشتری بتوانند در آینده تصاویر باکیفیتی از این قمر‌های تازه کشف‌شده ثبت کنند.

این احتمال وجود دارد که در آینده، زحل دوباره جای مشتری را بگیرد؛ چرا که در سال ۲۰۱۹ مرکز بررسی ریزسیاره‌ها بیش از ۲۰ قمری را که شپرد و تیمش در اطراف زحل شناسایی کرده بودند، به رسمیت شناخت. در آن زمان زحل با ۸۲ قمر توانست از مشتری با ۷۹ قمر پیشی بگیرد. در سال ۲۰۲۱ یک قمر جدید برای زحل به رسمیت شناخته شد تا تعداد قمر‌های آن به ۸۳ مورد برسد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->