جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

تکمیل اطلس سوادآموزی به «آذر» نرسید

  • کد خبر: ۱۵۰۰۴۵
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
تکمیل اطلس سوادآموزی به «آذر» نرسید
«تهیه اطلس سوادآموزی تا پایان پاییز» عنوان خبری بود که ۲۲ آذر ماه امسال در روزنامه شهرآرا منتشر کردیم و از تهیه اطلس سوادآموزی در استان و مشهد برای تمرکز بر نقاطی که کم‌سوادی و بی‌سوادی در آن بیشتر است، خبر دادیم. اکنون اگرچه بیش از پنجاه روز از موعد مقرر گذشته، اما از تکمیل اطلس خبری نیست؛ البته معاون سوادآموزی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی علت آن را تأخیر در شروع کلاس‌ها و ثبت‌نام‌های دیرهنگام دانست و گفت: سعی می‌کنیم که اطلس سوادآموزی استان تا پایان اسفند‌ماه تکمیل شود.

سعیده آل‌ابراهیم | شهرآرانیوز؛ سیدجمال وزیری در گفتگو با خبرنگار شهرآرا دراین‌باره اظهار کرد: وقتی که زمان تهیه این اطلس را آذرماه اعلام کردیم با احتساب این موضوع بود که کلاس‌ها طبق روال در مهرماه آغاز شود. اما شرایط این‌طور پیش نرفت و سازمان تغییر و تحولاتی را در رویکرد کلاس‌ها انجام داد. او با اشاره به فعالیت ۲ هزارو ۲۲۰ آموزش‌دهنده برای نهضت سوادآموزی در استان که ۶۵۰ نفر از این افراد در مشهد هستند، ادامه داد: به‌طورکلی نیز کار شناسایی و رصد کم‌سوادان و بی‌سوادان، وقت‌گیر و سخت است، زیرا باید آموزش‌دهنده‌ها محله به محله این افراد را شناسایی کنند. ضمن اینکه از سوی تهران موضوع الکترونیکی شدن سامانه این اطلس مطرح شده است. اکنون در حال رایزنی هستیم تا در صورت امکان این سامانه الکترونیکی را به صورت آزمایشی راه‌اندازی کنیم تا با کلیک بر روی هر نقطه از استان یا شهر مشهد شمار افراد بی‌سواد و کم‌سواد آن مشخص شود.

وزیری با بیان اینکه امسال برای خراسان‌رضوی باسواد شدن جمعیت ۲۷‌هزارنفری تکلیف شده است که تاکنون حدود ۱۴‌هزار نفر از این افراد، شناسایی و جذب نهضت سوادآموزی شده‌اند، خاطرنشان کرد: این مراحل برای ۱۳‌هزار نفر باقی‌مانده نیز تا پایان سال و شاید زودتر از این موعد انجام شود، زیرا مأموریت ما انجام این کار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->