ضارب نگهبان بوستان خورشید مشهد روانه زندان شد رونمایی از گواهینامه بین‌المللی مدیریت زیست‌محیطی ایزو ۱۴۰۰۱-۲۰۱۵ توسعه کارخانه نوآوری و مراکز نوآوری شهری از اهداف زیرساختی این حوزه مدیریت شهری مشهد است شهروند خبرنگار | درخواست بازگشایی سرویس بهداشتی بوستان شقایق مشهد + پاسخ سلیمی: سایت بانوان بوستان «وحدت» مشهد بازطراحی می‌شود شهردار مشهد: ۱۳۵ میلیارد تومان برای ساخت ایستگاه‌های جدید آتش‌نشانی اختصاص یافته است مطالبه شهروندان برای دیواره‌سازی حاشیه کانال آب سیس‌آباد مشهد ابلاغ برنامه عملیاتی برش منطقه‌ای ویژه منطقه ۳ مشهد تعریف و کلنگ‌‎زنی چندین پروژه ترافیکی در بزرگراه‌های امام‌علی(ع) و شهید چراغچی (صدمتری) مشهد پرداخت وام نوسازی به ناوگان تاکسی‌رانی با مشارکت شهرداری مشهد مقدس آتش‌نشانی مشهد به استاندارد جهانی رسید ترافیک سنگین در میدان آزادی، پل هاشمیه و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۰ تیر ۱۴۰۳) کیفیت هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز «ناسالم» است (۱۰ تیر ۱۴۰۳) روایتی کوتاه از تاریخ تپه نادری مشهد| سازه‌ای دفاعی در شرق تابران مهلت ثبت‌نام متقاضیان سرویس مدارس مشهد در سامانه سپند، تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ است راهگشایی در مسیر حاشیه شهر مشهد | بازگشایی در بولوار کرامت، خیابان امام زمان(عج) و ۲۲ بهمن روایتی مستند از سرگذشت محله‌ای قدیمی در قلب شهر مشهد | بوی گندم و عطر هلو در حافظه تاریخی «سعدآباد» اعمال‌قانون ۱۶۸۱ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۹ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۹ تیر ۱۴۰۳) گلایه ساکنان محله ثامن مشهد به انباشت زباله و عرض کم معابر
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تداوم اشتغال‌آفرینی در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۵۰۰۴۷
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
تداوم اشتغال‌آفرینی در حاشیه شهر مشهد
به گفته مدیرعامل سازمان بازآفرینی با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در مراکز رویش‌نوین، سالانه ۵۰۰ شغل در مناطق کم‌برخوردار ایجاد می‌شود.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ توانمندسازی مردم در حاشیه شهر و اشتغال‌زایی، یکی از چندصد وظیفه‌ای است که برای تحول در سکونتگاه‌های اطراف شهر‌ها برعهده سازمان بازآفرینی گذاشته شده است و ایده ایجاد مراکز رویش‌نوین در محلات هدف بازآفرینی و مناطق کم‌برخوردار شهر هم از دل همین شرح وظیفه توانمندسازی بیرون آمد. اردیبهشت ۱۴۰۱ نخستین مرکز توانمندسازی رویش‌نوین در محله نوده افتتاح شد؛ مرکزی که پیشران‌های تولید و کارآفرینان در آن مستقر و فعال شدند تا هم ظرفیت‌ها و نیرو‌های بومی و مستعد حاشیه شهر، به‌ویژه زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست، را شناسایی کنند و هم آن‌ها را در حوزه‌های مختلف شغلی پرورش دهند. حالا پس از تجربه موفق اشتغال‌زایی برای حدود ۳۰۰ نفر در مرکز توانمندسازی و کارآفرینی نوده، سه مرکز رویش‌نوین دیگر در فرهنگ‌سرا‌های غدیر، ثامن‌الائمه (ع) و امت راه‌اندازی شده است.

شرایط برای اشتغال اهالی بومی محلات، فراهم می‌شود

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه در حوزه توانمندسازی هدف این است که از افراد بومی محلات، استفاده و پس از توانمندسازی امکان اشتغالشان را در بازار فراهم کنیم، گفت: در این مراکز یک فرصت جدی برای ورود پیشران‌های تولید فراهم شده است که با ورود آن‌ها، ظرفیت‌هایی را که در حاشیه شهر برای اشتغال وجود دارد، شناسایی و فعال می‌کنیم. درکنار این ماجرا، مردم در مرکز رویش‌نوین آموزش می‌بینند، توانمند می‌شوند و سرانجام برای ورود به بازار اشتغال آمادگی پیدا می‌کنند.

پیش‌بینی ایجاد ۵۰۰ شغل در حاشیه شهر

علی رضازاده‌همدانی یکی از عوامل موفقیت مأموریت‌های سازمان بازآفرینی در حوزه کالبدی را توجه به اقتصاد مردم در این بافت‌ها دانست و تأکید کرد: مراکز توانمندسازی رویش، ظرفیت خوبی برای ایجاد اشتغال پایدار است. پیش‌بینی برای آینده این است که بتوانیم در این مراکز، سالانه پانصد شغل در مناطق کم‌برخوردار فراهم کنیم، ضمن اینکه در چشم‌انداز سال ۱۴۰۲، برنامه این است که هشت مرکز رویش‌نوین در شهر مشهد داشته باشیم و بتوانیم بیش از پیش آن‌ها را تقویت کنیم.

تسهیلات ویژه برای رویش‌نوین

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق هدف بازآفرینی و تقویت مراکز رویش‌نوین، هدف مدیریت‌شهری در دوره ششم است، تصریح کرد: این کار حمایت ستاد بازآفرینی شهرستان را به‌همراه دارد. این حمایت و ظرفیتی که در مراکز رویش وجود دارد، موجب شده است بتوانیم در تعامل با دیگر سازمان‌های عضو ستاد بازآفرینی، تسهیلات ویژه‌ای به این مراکز اختصاص دهیم.

۴ کارگاه پیشران اشتغال در فرهنگ‌سرای امت فعال شد

شهردار منطقه ۵ نیز از افتتاح مرکز رویش‌نوین محله امت در فرهنگ‌سرای امت در این منطقه خبر داد و گفت: گام برداشتن در مسیر اشتغال‌زایی به‌ویژه برای خانواده‌های بی‌سرپرست یا بدسرپرست، کمک به روشن نگه‌داشتن چراغ اقتصاد کشور است و اگر این چراغ روشن بماند، بسیاری از معضلات اجتماعی جامعه حل می‌شود. مجید وحدتی‌پور با اشاره به اینکه سه کارگاه پیشران توانمندسازی در فرهنگ‌سرای امت فعال شده است، بیان کرد: سه رشته قالی‌بافی، عروسک‌سازی و خیاطی در این فرهنگ‌سرا آغاز به کار کرده‌اند و متقاضیان بعد از ثبت‌نام وارد فرایند آموزش و مهارت‌یابی می‌شوند، ضمن اینکه محصولات تولیدی آن‌ها از حمایت مدیریت‌شهری برای عرضه در بازار‌ها و نمایشگاه‌های مختلف برخوردار است.

منطقه ۷، میزبان ۲ مرکز رویش‌نوین شد

هم‌زمان با مرکز رویش‌نوین امت، دو مرکز دیگر نیز در فرهنگ‌سرای غدیر و ثامن‌الائمه تأسیس شد و آغاز به کار کرد؛ دو مرکزی که چهار کارگاه پیشران توانمندسازی در رشته‌های خیاطی، نازک‌دوزی، ضخیم‌دوزی، دوخت کیف‌های چرمی و اکسسوری در آن‌ها فعال شده است و بیش از ۳۴ نفر در همین روز‌های ابتدایی بازگشایی آن‌ها در آنجا مشغول فعالیت شده‌اند. شهردار منطقه ۷ در گفتگو با خبرنگار ما، در این زمینه گفت: فرهنگ‌سرای ثامن‌الائمه در طرق که به‌عنوان مرکز رویش‌نوین هم فعالیت می‌کند، ظرفیت بسیار خوبی در این محله ایجاد کرده است. طرق، محله‌ای همگراست و برای رونق مرکز رویش می‌توان از ظرفیت مردم این محله استفاده کرد تا میزان مشارکت افزایش یابد.

وحید برجسته‌نژاد به فعالیت بیش از سی نفر از بانوان در دو مرکز رویش‌نوین منطقه اشاره کرد و ادامه داد: در روز‌های ابتدایی آغاز فعالیت این دو مرکز، هفت نفر از بانوان در فرهنگ‌سرای غدیر کار خودشان را آغاز کردند و درحال‌حاضر ۲۷ نفر نیز در کارگاه‌های فرهنگ‌سرای ثامن‌الائمه (ع) طرق، مشغول کار و فعالیت هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->