ارزش روز سهام عدالت اعلام شد (۹ دی ۱۴۰۳) + جدول ریزش قیمت دلار به سمت کانال ۷۰ هزار تومان آغاز شد (۹ دی ۱۴۰۳) خرید سوخت از قاچاقچیان توسط دولت، از سوی وزارت نفت تکذیب شد ۲۵۰ هزار میلیارد ریال مالیات در خراسان رضوی وصول شد بورس وارد فاز اصلاح شد | شاخص کل نزدیک به ۵۰ هزار واحد ریخت (۹ دی ۱۴۰۳) سؤال از وزیر اقتصاد درباره افزایش قیمت دلار کلید خورد قیمت خودرو‌های خارجی ترمز برید (۹ دی ۱۴۰۳) | افزایش ۷۵ میلیون تومانی یک خودرو در یک روز! گامی به‌سوی آموزش مالی فرزندان با بلوجونیور | اپلیکیشن و کارت بانکی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها کشت پاییزه گندم در شهرستان مشهد پایان یافت (۹ دی ۱۴۰۳) طلا در مشهد ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان شد | رشد بیش از یک میلیون تومانی سکه تمام (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۹ دی ۱۴۰۳) | رشد تا ۱۹ میلیون تومانی خانواده شاهین سایپا فاصله کوتاه دلار تا کانال ۸۲ هزار تومان (۹ دی ۱۴۰۳) | سکه، نزدیک به مرز ۵۸ میلیون تومان! نژاد دام و طیور بومی ایران در آستانه انقراض | شغل دامداری در خطر است صفرتاصد افزایش حقوق کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۴ ضرب‌الاجل سازمان بازرسی به مدیران ۷ بانک درباره تسهیلات فرزندآوری | بانک‌های سامان، اقتصاد نوین و رسالت دارای بیشترین صف انتظار متقاضی تبعات افزایش قیمت دلار بر دخل‌وخرج کارگران رشد نرخ ارز رسمی چگونه باعث جهش قیمت دلار در بازار آزاد می‌شود؟ سیر صعودی قیمت خودرو، خریداران و فروشندگان را در حالت آماده‌باش قرار داده است (۹ دی ۱۴۰۳) قیمت تخم‌مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان، تغییری نخواهد یافت (۹ دی ۱۴۰۳) آخرین قیمت ارز توافقی نیما امروز (۹ دی ۱۴۰۳) چند؟ | دلار توافقی کاهشی شد پیش‌نویس دستورالعمل حدود تراکنش‌های بانکی اشخاص تصویب شد چشم‌انداز آینده بازار سرمایه | زمستان بورس گرم می‌شود؟ دلایل اصلی رشد شارپی قیمت طلا و دلار در بازار چه بود؟ قیمت جدید گوشی موبایل آیفون ۱۵ و ۱۶ در بازار امروز (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو ویژه دی ۱۴۰۳ مشخص شد | برداشت وجوه بلوکه شده از امروز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ ۳۲۴ نقض آتش‌بس با لبنان توسط رژیم صهیونیستی پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: سیاست اقتصادی در استان مبتنی بر مساله محوری و مزیت محوری است

  • کد خبر: ۱۵۱۹۹۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
استاندار خراسان رضوی: سیاست اقتصادی در استان مبتنی بر مساله محوری و مزیت محوری است
استاندار خراسان رضوی گفت: سیاست اقتصادی در خراسان رضوی مبتنی بر مساله محوری و مزیت محوری است و باید از مزیت‌های استان مانند مرز، صادرات و واردات، ترانزیت، معادن، کشاورزی و دام‌پروری بهره گرفته شود

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ یعقوبعلی نظری امروز در یکصدمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که در اتاق مشهد برگزار شد، در زمینه موانع و مشکلات حوزه جرثقیل داران در زمینه اخذ معاینه فنی و تخصیص سوخت اظهار کرد: از آنجایی که موضوع نظارت در ارتباط با خودرو‌های جرثقیل بسیار مهم است، اگر نظارتی صورت نگیرد، خسارت ایجاد می‌شود. در این زمینه باید نظارت مستمر انجام شده و ساز و کار آن باید فراهم شود. همچنین در زمینه تامین سوخت این خودرو‌ها نیز باید اقداماتی صورت گیرد. این مسائل مورد تایید و تصویب جلسه هم است.

وی درباره با موانع و چالش‌های کارخانجات قند استان افزود: موارد زیادی بر قیمت شکر داخلی تاثیر دارد. همچنین واردات شکر، نوع کشت و حمایت بر قیمت این محصول موثر است. پیشنهادات فعالان این حوزه و اتحادیه را در اولویت قرار می‌دهیم. بسیار خوب است که اختیارات در دست اتحادیه قرار گرفته است.

نظری تصریح کرد: با نرخ گذاری منطقه‌ای برای شکر مخالف هستیم و این موضوع باید حذف شود. به نظر بنده اگر پایه تصمیمات واگذاری اختیارات به انجمن باشد، بهتر است. تمام موارد مربوط به توزیع، تولید، واردات و ... همه باید در دست انجمن باشد. همچنین قراداد‌های منعقد شده با چغندرکار‌ها بر اساس شرایط و وضعیت تنظیم می‌شود و در این زمینه خود انجمن باید تصمیم گیرنده باشد.

استاندار خراسان رضوی در زمینه مطالبات کارخانه جات قند بیان کرد: مطالبات باید دو بخش شود. آنچه مربوط به استان است انجام شده و مابقی تهاتر شود. در ارتباط با مساله گاز نیز که پیشنهاد تقسیط است که قابل بحث است.

وی درباره موضوعات گمرکی و توقف چند روزه ناوگان حمل‌ونقل بین‌المللی در پایانه‌های مرز دوغارون گفت: فرماندار تایباد به عنوان نماینده دولت در مرز مستقر شده و مدیریت واحد در مرز دوغارون توسط وی اعمال شده و مشکلات یکی یکی در حال حل است. یکی از مشکلات پیاده‌سازی طرح جامع پایانه مرزی دوغارون بود که عملیات اجرایی آن در دهه فجر آغاز شده است. اکثر مباحث اجرایی است، اما برخی نیازمند زمان برای اجرا است.

نظری گفت: باید یک هئیت ترکیبی مرکب بخش خصوصی و حاکمیتی برای بررسی و رفع همه موانع ورودی و خروجی در مرز‌ها ایجاد شود. این گروه باید مسائل متفاوت مربوط به هر کدام از مبادی را حل کنند و در این خصوص نباید معطل تشکیل جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی شویم.

وی ادامه داد: ضمن اینکه ما به تناسب میزان ورودی و خروجی از مرز نیرو‌ها را تطبیق می‌دهیم، لذا ماموریت دستگاه‌ها باید درست انجام گیرد تا اینکه معطلی نداشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه رویکرد اساسی ما در استان روان‌سازی و تسهیل امور است، گفت: این مساله در همه بخش‌ها از جمله گمرکات در حال انجام است. طبیعی است در این عملیات‌ها نظارت در اجرا داشته باشیم.

در ادامه ابوالفضل چمندی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تسهیل تردد خودرو‌ها در مرز‌های استان، بیان کرد: از ابتدای امسال کار بر روی تسهیل تردد در مرز‌ها را آغاز کردیم که نتایج آن در نیمه دوم سال مشاهده شد و تردد در مرز‌ها ۲۰ برابر افزایش پیدا کرد. همچنین در مرز دوغارون عملیات احداث بازارچه مرزی را پس از ۲۲ سال آغاز کردیم.

وی ادامه داد: از آنجا که بسیاری از این مشکلات مطرح شده، اکنون رفع شده یا در حال رفع است، لذا پیشنهاد می‌کنیم به منظور نظارت بر روند کار و مشاوره در امور چهار نماینده از چهار تشکل در مرز‌ها مستقر شوند و برآیند کار را مشاهده کنند.

در ادامه جواد جعفری، ناظر گمرکات خراسان رضوی با اشاره به آخرین وضعیت گمرکات استان، بیان کرد: از دی ماه خواب خودرو‌ها از بین رفته و خروج خودرو‌ها از گمرک به‌روز است و توقفی در مرز نداریم. با پیاده‌سازی طرح جامع و بهینه‌سازی، همه اقدامات را تجمیع کردیم و لذا آینده روشنی خواهیم داشت. اتفاقات خوبی دارد در گمرکات استان رقم می‌خورد و ترکمنستان نیز اعلام کرده در آینده نزدیک یکی از مرز‌ها را به صورت ۲۴ ساعته فعال می‌شود.

در ادامه استاندار خراسان رضوی درباره، تفویض اختیارات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور حل‌وفصل موانع و مشکلات اقتصادی بخش خصوصی اظهار کرد: ما اساساً با تفویض اختیار موافقیم و بر آن تاکید داریم. سیاست‌ها باید در سطح ملی متمرکز باشد، اما اجرا باید غیر متمرکز صورت بگیرد. بسیاری از مشکلات ما در استان مربوط به همین مساله است. پیشنهاد بنده این است که جمعی از استان نزد وزیر بهداشت رفته و تفویض اختیار در خصوص ثبت و صدور پروانه‌های دارویی، بازرسی‌های فنی و انجام آزمایش‌های تخصصی و همچنین تمدید پروانه صدور مجوز فعالیت یا صدور پروانه مسوول فنی را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیگیری کنند. رفع گره این کار در شخصی نیست و ما باید مجوز خود را در سطح استان بگیریم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تشکیل قرارگاه مشترک پشتیبانی و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی که از سال گذشته در استان آغاز شده است، افزود: در این راستا تاکید شده است که به هیچ وجه نباید دستگاه‌های دولتی تصدیگری امور را برعهده گیرند و مداخلات آنان باید حداقل باشد و تنها در بخشی که حضورشان می‌تواند گره گشا باشد وارد شوند.

وی ادامه داد: سیاست اقتصادی در خراسان رضوی مبتنی بر مساله محوری و مزیت محوری است و باید از مزیت‌های استان مانند مرز، صادرات و واردات، ترانزیت، معادن، کشاورزی و دام‌پروری بهره گرفته شود و وجود امام رضا (ع) نیز در این استان یک مزیت استثنایی است. لازم است بخش خصوصی خراسان رضوی پیشنهاد‌های لازم را به مجموعه مدیریتی استان ارائه دهد و تشکل‌های مردمی و بخش خصوصی وجوه عملیاتی را در دست گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->