باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع «وَبا» هشدار داد

  • کد خبر: ۱۵۳۶۴۷
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع «وَبا» هشدار داد
سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که افزایش جهانی موارد وبا یک میلیارد نفر را در ۴۳ کشور در معرض خطر قرار داده و دسترسی به واکسن، داروها و کیت‌های آزمایش وبا در سراسر جهان که نقش مهمی در نجات جان افراد دارند، محدود است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ویفروم، فقر، بلایا، درگیری‌ها و اثرات بحران آب‌وهوا همچنان از عوامل محرک در کنار عدم دسترسی به آب سالم و بهداشت محسوب می‌شوند.

در حال حاضر، ۲۲ کشور در سراسر جهان در حال مبارزه با شیوع عفونت حاد اسهالی ناشی از خوردن یا نوشیدن آب یا غذای آلوده هستند. موارد وبا در سال ۲۰۲۲ و پس از سال‌ها کاهش تعداد مبتلایان، افزایش یافت و انتظار می‌رود این روند تا سال جاری نیز ادامه یابد.

آخرین بررسی سازمان بهداشت جهانی که در اوایل فوریه منتشر شد، نشان داد که وضعیت از سال ۲۰۲۲ بدتر شده است.

سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد که پیشگیری مهم است و تقریباً نیمی از جهان به بهداشت ایمن دسترسی ندارند. همچنین، دسترسی به آب آشامیدنی سالم و سرویس بهداشتی از حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است و تحقق این حقوق همچنین به وبا پایان خواهد داد.

سازمان بهداشت جهانی افزود: ۲۶ هزار مورد ابتلا و ۶۶۰ مورد مرگ تا ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳ در ۱۰ کشور آفریقایی گزارش شده است که از ابتدای سال با شیوع این بیماری مواجه هستند. در سال ۲۰۲۲، حدود ۸۰ هزار مورد و ۱۸۶۳ مرگ از ۱۵ کشور مبتلا، ثبت شد.

آژانس بهداشت سازمان ملل‌ متحد عنوان کرد که چالش‌ها شامل تغییرات آب‌وهوایی است که منجر به خشکسالی یا سیل در بخش‌هایی از آفریقا و در نتیجه افزایش جابجایی جمعیت و کاهش دسترسی به آب پاک شده است.

 سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که وبا همچنان یک تهدید جهانی برای سلامت عمومی است.

محققان تخمین می‌زنند که هر ساله بین ۱.۳ تا ۴ میلیون مورد و ۲۱ هزار تا ۱۴۳ هزار مرگ‌ومیر ناشی از عفونت در سراسر جهان ثبت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->