ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چه غذا‌هایی برای وعده افطار مناسب است؟

  • کد خبر: ۱۵۶۱۲۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
چه غذا‌هایی برای وعده افطار مناسب است؟
یکی از مسائلی که در وعده افطار اهمیت دارد، تأمین قند خون و آب مورد نیاز بدن است بنابراین انتخاب غذای مناسب در وعده افطار می‌تواند نقش پر رنگی در سلامت و انرژی بدن داشته باشد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

دکتر سجاد شمسایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در وعده افطار اظهار داشت: یک مرتبه خوردن غذا در وعده افطاری سبب بروز دل درد و سنگینی می‌شود حتما ابتدا وعده افطاری را با حجم کمی از نان، غلات، گردو، پنیر، سبزی و سوپ‌های نرم شروع شود قبل از آن کمی نوشیدنی گرم مناسب به همراه دو عدد خرما میل شود.

این متخصص تغذیه گفت: خوردن یک لیوان شیر همراه با خرما، کشمش و عسل در وعده افطار می‌تواند قندی را که بدن لازم دارد از منابع طبیعی دریافت و جبران کند. در زمان افطار بیشترین چیزی که بدن نیاز دارد یک منبع انرژی سهل الوصول به شکل گلوکز است خرما، علاوه بر قند طبیعی، حاوی مواد مغذی و با ارزشی، چون آهن و منیزیم است.

شمسایی بیان کرد: مصرف مخلوطی از آب و آبمیوه‌های تازه و طبیعی نیز برای افرادی که به شیر حساسیت دارند انتخاب مناسبی برای لحظه افطار است. آبمیوه‌های طبیعی منابع خوبی از قند‌ها هستند و نیز به تعادل مواد معدنی و جبران آب از دست رفته بدن کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه گفت: یکی از غذا‌های مناسب برای افطار انواع سوپ مانند سوپ جو، سوپ شیر و سوپ گندم است. ترکیبی از سبزیجات، گوشت یا مرغ و غلات موجود در سوپ برای افطار بسیار مناسب است و مواد ضروری مورد نیاز را به بدن می‌رساند. انتخاب نان سنگک که از بهترین انواع نان است به همراه پنیر و گردو و مقداری انگور یکی از بهترین خوراکی‌ها برای وعده افطار است. 

او ادامه داد: مغز‌های مختلف مثل پسته، بادام، فندق و نخودچی را همراه کمی شکر آسیاب کرده و در فاصله افطار تا سحر میل کنید، همچنین می‌توانید با مخلوط‌کردن آن‌ها با شیر و آرد برنج یکی از غذا‌های مناسب برای افطار که فوق العاده مقوی و انرژی‌زا است را تهیه کنید.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن انواع سبزی‌ها و میوهجات به‌خصوص کاهو، گلابی، انگور، هلو، هندوانه، گرمک، طالبی و انجیر در وعده افطار نیز توصیه می‌گردد. میوه‌ها به علت داشتن پتاسیم فراوان در ایجاد تعادل نمک در خون دخالت می‌کنند ضمناً، چون حاوی آب فروانی هستند برای پیشگیری از تشنگی مفید می‌باشند. 

او افزود: همچنین با مصرف مقدار مناسب میوه و سبز در وعده افطار از بروز یبوست در ایام ماه رمضان پیشگیری می‌شود. زمان مناسب مصرف میوه پس از شام یا قبل از خواب به عنوان یک میان وعده می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->