درگیری دو مربی بدنسازی به جنایت انجامید| قاتل بخشیده شد! آیا ادارات اراک و استان مرکزی فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تهیه بسته‌های آموزشی وزارت بهداشت برای پیاده‌روی اربعین امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی در کنکور ۱۴۰۳ وجود دارد؟ تصادف دو دستگاه خودرو پراید، سه مصدوم برجای گذاشت دستگیری عاملان قتل جوان شرور پس از سه هفته آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس
سرخط خبرها

چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 

  • کد خبر: ۱۵۶۵۰۶
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
چرا نباید در ماه رمضان زولبیا بامیه بخوریم؟ 
قند مصنوعی فراوان ، روغن زیاد و سرخ شدن در روغن با  حرارت بالا از جمله دلایلی است که مصرف زولبیا بامیه را در زمره شیرینی جات مضر برای سلامتی بدن قرار می‌دهد. 

محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرا نیوز با بیان اینکه زولبیا بامیه از جمله شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان است که مصرف بیش از اندازه آن عوارض نامطلوبی را برای بدن دارد اظهار کرد:
توصیه کلی این است که قند های ساده مصنوعی بیش از ده درصد از کل دریافتی ما نباشد، جایگزین دائم  قند های طبیعی  مانند خرما، عسل و میوه ها نباشند. در افراد دیابتی بخصوص باید محدودیت داشته باشد.

این متخصص تغذیه بیان کرد:در ماه رمضان بهتر است مصرف انواعی از غذاها که قند خون را به سرعت بالا میبرد و متعاقب آن در فاصله ی یکی دو ساعت بعد موجب افت قند خون و گرسنگی شود باید اجتناب کرد این مواد شامل نان سفید، نان باگت، انواع شیرینی ها و بیسکویت ها، سیب زمینی، ماقوت،  حلوا (ساخته شده از  آرد سفید و شکر) است. 
او افزود :مصرف این مواد غذایی در وقت سحر موجب گرسنگی زودرس درطول روز می شود. به جای این مواد می توان از نان های سبوس دار، ترکیبات جو، حبوبات، ماکارونی، میوه جات و سبزیجات استفاده نمود. زولبیا و بامیه هم دارای نمایه ی قندی بالایی هستند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: این ترکیبات علاوه بر شکر دارای روغن فراوان هم می باشند. مصرف فراوان زولبیا و بامیه در سحر نیز به دلیل شکر فراوان توصیه نمی شود. بهتر است به صورت محدود تری استفاده شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->