وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است
سرخط خبرها

شاعر افغانستانی: ما رهبری را تنها رهبر ایران نمی‌دانیم

  • کد خبر: ۱۵۷۸۰۵
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸
شاعر افغانستانی: ما رهبری را تنها رهبر ایران نمی‌دانیم
کبری حسینی بلخی شاعر افغانستانی که چند شب پیش این فرصت را داشته تا در کنار دیگر شاعران در مراسم دیدار شاعران با رهبری حضور داشته باشد می‌گوید: ما رهبری را تنها رهبر ایران نمی‌دانیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در طول سال‌های برگزاری دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ شاعران افغانستانی یکی از میهمانان همیشگی این جلسات بوده‌اند.

شاعرانی که همواره شعرهایشان مورد توجه رهبری قرار گرفته است و فیلم این شعرخوانی‌ها در فضای مجازی بارها دست به دست گشته است.

چند شب قبل که بعد از چند سال تعطیلی شاعران این فرصت را پیدا کردند که خدمت رهبری برسند. کبری حسینی بلخی، فضل الله قدسی و حمید مبشر سه شاعر افغانستانی بودند که امسال در این مراسم حضور داشتند.

شاعر افغانستانی: ما رهبری را تنها رهبر ایران نمی‌دانیم

کبری حسینی بلخی که به نمایندگی از شاعران زن افغانستانی در این مراسم حضور داشته در گفت‌وگو با شهرآرانیوز از حس و حال حضور در این جلسه شعر خوانی می‌گوید.

او می‌گوید: «همیشه دوست داشتم که در این جلسه حضور داشته باشم. تقریبا یکی از آرزوهای من بود. تا اینکه از حوزه هنری تهران تماس گرفتند و به من گفتند که شما برای حضور در جلسه دیدار شاعران با رهبری دعوت شده‌اید. این خبر خیلی خوبی برای من بود. اتفاقی که سال‌های زیادی منتظر آن بوده‌ام.»

حسینی بلخی نزدیک به 35 سال پیش همراه با خانواده‌اش از افغانستان به ایران آمده، آن روزها او کودکی چند ساله بود که جنگ آنها را مجبور کرد که خانه شان را جا بگذارند و بیایند مشهد.

اما حالا او یک شاعر افغانستانی است که به آرزویش رسیده، بلخی می‌گوید: «دیدن آقا از نزدیک خیلی اتفاق مبارکی برای من بود. سال‌ها بود که آرزو داشتم ایشان را از نزدیک ببیینم. آن شب این فرصت را داشتم که پشت سر ایشان نماز بخوانم، با ایشان افطار کنم و همراهشان شعر بشنویم.»

او در ادامه گفت: «یکی از نکاتی که برای من خیلی جذاب بود، تسلط ایران بر موضوعات شعری و آثار شاعران بود. ایشان در مواجه با اشعار خیلی کارشناسی برخورد می‌کردند و این تسلط ایشان را بر ادبیات فارسی نشان می‌داد.»

این شاعر افغانستانی خاطرنشان کرد: رهبری بدون اینکه احساس خستگی کنند برای چند ساعت بعد از پایان شعرخوانی سخنان زیبایی درباره اهمیت شعر و شاعری بیان کردند.

در مشهد به مهاجران بیشتر میدان داده شده است

بلخی تاکید کرد: ۱۰ سالی است که به صورت جدی شعر می‌گویم و تاکنون دو مجموعه شعر با نام «نوحه مرغابیان در سال ۱۴۰۰» و «مشتی پروبال در سال ۱۳۹۵» چاپ کرده ام.

او ادامه داد: در هر شهری شاعر است. خوشبختانه ما در مشهد جلسات خوب زیادی داریم. به نظر من نگاه مثبت و همدلانه شاعران مشهدی با شاعران افغانستانی باعث رشد شاعران مهاجر شده است. در واقع در مشهد به مهاجران بیشتر میدان داده شده است.»

این شاعر افغانستانی درباره تاثیرگذاری حضور در چنین برنامه‌هایی در شعر شاعران گفت: «قطعا حضور در این برنامه به ما انگیزه می‌دهد. ما رهبری را تنها رهبر ایران نمی‌دانیم. ایشان رهبر جهان هستند. ما مهاجران افغانستانی اینجا پناه آورده‌ایم و احساس غربت نمی‌کنیم. رهبری ایشان جهانی است. حضور شاعران افغانستانی در چنین جلساتی باعث می‌شود که ما انگیزه بیشتری برای گفتن شعرهای مفید داشته باشیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->