روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش دبیر جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان کیست تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فیلم موسی کلیم الله | آغاز اکران سیار موسی کلیم‌الله بازگشت «بچه‌مرشد» با فصل دوم | نوید در مسیر نجات زبان فارسی «ایده» موجب برتری هنرمند بر هوش مصنوعی می‌شود اگر بیهقی کارشناس دیتابیس دربار مسعود غزنوی بود برگزاری نشست «از حماسه‌های فردوسی تا ترانه‌های خیام» در دانشگاه سجاد مشهد | ادبیات، بستری برای اندیشه ورزی انتشار جدول اجرا‌ها و پوستر جشنواره تئاتر فتح خرمشهر نمایش ۱۰۶ فیلم کودک و نوجوان در مراکز کانون پرورش فکری
سرخط خبرها

پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۵۸۱۲۶
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش
مستند آیت‌الله حق‌شناس روانه آنتن شبکه سه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند آیت‌الله حق‌شناس به کارگردانی ملک آبادی از شبِ گذشته پخش خود را آغاز کرده و تا پنجشنبه ۲۴ فروردین هر شب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن خواهد رفت.

این مستند ۵ قسمتی به ابعاد مهمِ زندگی آیت‌الله حق‌شناس به روایت بعضی از نزدیکان و شاگردان ایشان می‌پردازد.

آیت الله عبدالکریم حق شناس از استادان برجسته و به نام حوزه علمیه تهران بود که دوم مردادماه سال ۱۳۸۶ به دیار باقی شتافت.

آیت‌الله حق‌شناس در تهران متولد شد و از ایام نوجوانی در محضر درس بزرگانی، چون آیت‌الله سید علی حائری (معروف به سید علی مفسر) و حکیم بزرگ میرزای تنکابنی و شیخ محمدحسین زاهد شرکت کرد.

وی همچنین در محضر درس عرفان آیت‌الله شاه آبادی، استاد امام خمینی (ره) شرکت و پس از آن برای ادامه تحصیل به شهر قم هجرت کرد. آیت‌الله حق‌شناس در قم از محضر بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدمحمدتقی خوانساری و آیت‌الله بهجت در رشته فقه و اصول و از درس امام خمینی (ره) در رشته فلسفه بهره وافر برد.

وی موفق به دریافت اجازه اجتهاد از بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی، آیت‌الله سیدمحمد حجت، آیت‌الله شیخ عبدالنبی عراقی و آیت‌الله شاه آبادی شد.

این عالم ربانی، پس از کسب مقام اجتهاد بنا به توصیه آیت‌الله العظمی بروجردی به تهران هجرت و در برخی مدارس علمیه و حوزه‌های فقهی و اصولی تهران به تدریس پرداخت و همچنین دروس اخلاق این عارف برجسته زبانزد عام و خاص بود. آیت‌الله حق‌شناس همچنین علاوه بر علوم حوزوی، به زبان‌های فرانسه و انگلیسی نیز مسلط بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->