جزئیات سفر قلعه نویی به مشهد| از بازدید از ورزشگاه امام رضا(ع) تا جلسه ویژه با استاندار خراسان رضوی میزبانی مشهد برای بازی «ایران - قطر» قطعی شد پرواز استقلال و پرسپولیس به سوی دربی آتش بس پیشکسوتان استقلال تا دربی ملاقات نکونام و استقلالی‌ها با خطیر؟ هلدینگ همه هزینه استقلال را نمی‌دهد! نتیجه بازی فوتسال ایران و گواتمالا(۲۹ شهریور ۱۴۰۳)+ ویدئو خلاصه بازی| قاطع و پرغرور در جام جهانی عکس‌هایی از بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و گواتمالا مدافع پرسپولیسی در راه خیبر مهدوی کیا سرمربی الجزیره الحمرا امارات شد + عکس پخش زنده بازی ایران و گواتمالا در جام جهانی فوتسال (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پرسپولیس - پاختاکور از مشهد به قلعه حسن خان رفت + عکس گاریدو: دنبال ۳ امتیاز بازی با آلومینیوم هستیم تارقلی‌زاده، رئیس گروه فنی و آنالیز فیفا در جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ است صعود تیم ملی فوتبال ایران به رتبه ۱۹ رنکینگ فیفا دردسر احتمالی سهرابیان برای استقلال اینزاگی: عملکرد خوبی مقابل منچسترسیتی داشتیم تاریخ و ساعت بازی نساجی و استقلال در لیگ برتر فوتبال ایران | یامگا خیلی زود به استقلال رسید تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک در لیگ برتر فوتبال ایران | شهرقدس این بار میزبان سرخ‌های پایتخت مخالفت درویش با وجود اصرار گاریدو: خارجی نمی‌خریم!
سرخط خبرها
علم و ورزش

آسیب‌هایی که شناگران با آن روبه‌رو هستند

  • کد خبر: ۱۵۸۷۵
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷
آسیب‌هایی که شناگران با آن روبه‌رو هستند
ورزش شنا را می‌توان به‌عنوان یکی از کم‌آسیب‌ترین ورزش‌ها معرفی کرد که علت آن سرعت نسبتا پایین حرکت در شنا، برخوردنکردن بازیکنان با یکدیگر و فضای مشخص است. صدمات ورزشی در شنا غالبا به دلایل فشار زیاد ورزشکاران به بدن خود، استفاده بیش‌از‌حد از یک عضو و تکرار حرکت و نیز اشتباه در تکنیک شناست.

منظور از گوش شناگر چیست؟
گوش شناگر یا التهاب کانال گوش خارجی ناشی از عفونت باکتریال یا قارچی است که بر اثر سهل‌انگاری شناگر در خشک‌کردن این مجرا ایجاد می‌شود. شناگران معمولا با درد و خارش گوش مواجه می‌شوند و فشار موضعی بر اطراف مجرای گوش خارجی یا کشیدن لاله گوش باعث درد می‌شود. برای پیشگیری، بهترین راه خشک‌کردن مجرا پس از شنا به‌وسیله تکان‌دادن سر یا استفاده از موخشک‌کن است. برای درمان از قطره‌های گوش حاوی آنتی‌بیوتیک و دارای PH‌پایین یا بدون هیدروکورتیزون استفاده می‌شود.

علت درد شانه در شناگران چیست؟
رایج‌ترین نوع آسیب در شناگران حرفه‌ای، درد شانه به‌علت حرکات چرخشی مکرر است که در ۳ شنای کرال سینه، کرال‌پشت و پروانه وجود دارد. این آسیب در اثر استفاده بیش‌از‌حد و برخورد‌های مکرر تاندون‌های عضلات چرخاننده شانه و عضله دوسربازویی است. شانه یک شناگر به‌طورمتوسط هر روز هزاران بار در یک حرکت دورانی به انجام حرکات روبه‌جلو و چرخش داخلی می‌پردازد که تکرار این فرایند منجر به التهاب، تورم و درد در این ناحیه می‌شود. برای پیشگیری از درد شانه، گرم‌کردن و حرکات کششی قبل از تمرین و انجام تمرینات قدرتی و تصحیح تکنیک شناگر توصیه می‌شود. به شناگر توصیه می‌شود در هنگام شنای کرال سینه و پشت، بدن خود را بیشتر بچرخاند تا آرنج‌ها کمتر از آب بیرون بیایند و فشار کمتری به تاندون وارد شود.

درد زانو ناشی از شنای قورباغه
شناگر در حین اجرای شنای قورباغه زانوی خود را در حال چرخش خارجی نگه می‌دارد و در این وضعیت زانوی خود را خم و راست می‌کند. زانو برای این وضعیت ساخته نشده است، پس ممکن است در حین اجرای این حرکت به رباط جانبی داخلی زانو کشش بیش‌از‌حدی وارد شود و این کشش موجب بروز درد در آن ناحیه می‌شود. این مشکل نه‌تن‌ها در شناگران مبتدی به‌علت تکنیک ضعیفشان، بلکه در شناگران حرفه‌ای نیز به‌خاطر شدت ضربه شلاقی و تعداد ضربات زیاد در طی تمرینات دیده می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->