حمله پهپادی یمنی‌ها به ۲ هدف در تل‌آویو (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پیامد حمله آمریکا به ایران تا اوکراین و تایوان کشیده می‌شود بمباران در پایتخت یمن ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: رفح به طور کامل در محاصره است پایان مذاکرات ۴.۵ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ پیش‌بینی سیمپسون‌ها درباه ترور ترامپ تکذیب شد کاخ سفید مدعی شد: دیدار ایران و آمریکا مستقیم است رژیم صهیونیستی در یک قدمی سقوط سازمان ملل: هدایت مسایل هسته‌ای ایران را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برعهده دارد رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز توضیح داد : چرا مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا رد شد؟ ادعای تکراری آمریکا درباره اعمال محدودیت فروش نفت ایران آمار شهدای جنگ غزه به ۵۰ هزار و ۹۱۲ نفر رسید (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) دیدار ویتکاف، فرستاده ترامپ با پوتین افزون بر ۱۰۰ نفر در سیل اخیر هند و نپال جان باختند (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) جزئیاتی جدید از شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط عمان سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شورای امنیت سازمان ملل متحد از طالبان خواست محدودیت‌ها علیه زنان را لغو کند

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
شورای امنیت سازمان ملل متحد از طالبان خواست محدودیت‌ها علیه زنان را لغو کند
شورای امنیت در قطعنامه‌ای از طالبان خواست از تمام تدابیر محدودکننده‌ای که علیه زنان اعمال کرده، فورا بازگردد. نماینده دائم روسیه در سازمان ملل نیز گفت، قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که ممنوعیت اشتغال زنان در افغانستان را محکوم می‌کند، تعدادی از مسائل مربوط به مشکلات ساکنان این کشور را حذف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این شورا همچنین ممنوعیت فعالیت زنان افغان و همکاری‌شان با آژانس‌های سازمان ملل را محکوم کرد.

در قطعنامه‌ای که ۱۵ عضو شورای امنیت به اجماع تصویب کرده‌اند، تاکید شده است، ممنوعیت اعمال شده طالبان از اوایل آوریل بر فعالیت زنان افغان در سازمان‌های بین‌المللی «حقوق بشر و اصول انسانی را نابود می‌کند».

شورای امنیت از طالبان خواست عقب گرد سریعی از سیاست‌ها و اقداماتی داشته باشد که حقوق بشر و آزادی‌های اساسی زنان و دختران را محدود می‌کند. این شورا اشاره کرد، حق آنهاست از آموزش، شغل، آزادی رفت‌وآمد و مشارکت کامل و برابر و هدفمند در زندگی عادی برخوردار باشند.

شورای امنیت از تمام کشورها و سازمان‌ها خواست از نفوذ خود استفاده کرده و این سیاست‌ها و اقدامات را به شکل فوری باطل کنند. 

در این راستا، خبرگزاری تاس به نقل از  واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گزارش داد: ما از تصمیم طالبان در ایجاد ممنوعیت برای حقوق زنان و دختران استقبال نمی‌کنیم. این ممنوعیت‌ها باید برداشته شوند.

وی افزود: دلایل واقعی برای حل نشدن موضوع عدم انسداد دارایی‌های افغانستان که متعلق به مردم این کشور است، درخواست افزایش کمک‌های بشردوستانه و احیای اقتصاد و پیامدهای منفی تحریم‌های یکجانبه به قطعنامه شورای امنیت راه به جایی نبرده است.

این دیپلمات روسی همچنین ادامه داد: این رویکرد از سوی مقام‌های غربی دیگر ما را شگفت زده نمی‌کند. این فقط نمونه‌ای دیگر از استانداردهای دوگانه آمریکا و متحدانش است آن هم وقتی درباره درگیری‌های مختلف در شورای امنیت سازمان ملل صحبت می‌شود.

روز پنج‌شنبه، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را در محکومیت ممنوعیت اشتغال زنان در افغانستان تصویب کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->