یکی از چالش‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی، کمبود زمین است پایان خرداد ۱۴۰۴، پایان مشکلات کارگاه خط ۲  قطار شهری مشهد | پاسخ به مطالبات ساکنان طبرسی شمالی ۵۸ سه کیلوگرم تریاک از معده سه قاچاقچی در تربت‌حیدریه کشف شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عارف: خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران غنی سازی در خاک ایران است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از‌ ام‌القری اسلام و حرمی که شهید سلیمانی به‌درستی نام گذاشت، صیانت کنیم از سردیس شهید امیرعبداللهیان در وزارت خارجه رونمایی شد + فیلم بوستان‌های کرامت و اسماعیل‌آباد مشهد آماده افتتاح هستند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: احداث ۷ کیلومتر مترو در دوره ششم معادل ۲۰ درصد اقدامات ۲۵ سال گذشته است افتتاح ۹۴ پروژه فضای سبز در ۷ منطقه مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شهید رئیسی فتح‌الفتوح امام(ره) در تربیت مردم ازخودگذشته و کارآمد بود دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از طراحی الگوی حکمرانی شهید رئیسی با مشارکت بیش از ۸۰۰ اندیشمند خبر داد + فیلم برای اولین‌بار در کشور و با مشارکت مدیریت شهری مشهد املاک قولنامه‌ای سامان‌دهی می‌شود محسن رضایی در مشهد: حکمرانی سیدابراهیم رئیسی، عبور از تردید در روابط بین‌الملل بود هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، زمان خدمات ویژه و تلاش شبانه‌روزی است اکران گسترده شهری در مشهد به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت بازگشایی ورودی ایستگاه شهدای خط۳ متروی مشهد از ساختمان هدایت شهرداری مشهد، برترین دستگاه استان در اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نگاهی به نخستین سرشماری دقیق در مشهد | احوالات نفوس ارض اقدس نخست‌وزیر قطر از تلاش برای پرکردن شکاف بین واشینگتن و تهران خبر داد
سرخط خبرها

میانگین سازش در انواع طلاق ثلاث در سال گذشته ۲۵ درصد بود

  • کد خبر: ۱۶۳۴۳۰
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
میانگین سازش در انواع طلاق ثلاث در سال گذشته ۲۵ درصد بود
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: در انواع طلاق ثلاث میانگین کشوری در زمینه سازش در سال گذشته ۱۴ درصد و در خراسان رضوی ۲۵ درصد بود که ۲ درصد برگشت داشتیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، امیر مرتضوی در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما در استانداری و دستگاه قضایی اجرای قانون خانواده و جوانی جمعیت بوده که در ذیل آن کارگروهی در ارتباط با اندیشه‌ورزی در این حوزه تشکیل شده است.

وی بیان کرد: یکی از کار‌های خوبی که انجام شده اجرای تفاهم‌نامه با معاونت توسعه و منابع انسانی استانداری به منظور رصد مستمر شاخص‌های ازدواج، طلاق و فرزندآوری در دستگاه‌ها و نهاد‌ها است. دستگاه‌ها مکلف هستند آمار خود را به صورت مستمر به ما ارائه دهند. تاکنون ۸۰ دستگاه و نهاد اجرایی اطلاعات خود را ثبت کردند، دستگاه‌هایی که آمار خود را ارائه ندادند به آن‌ها تذکر کتبی داده شده که اگر به موقع ارائه نکنند مطالق دستورالعمل ترک فعل مدیران با آن‌ها برخورد خواهد شد.

مرتضوی افزود: کار دیگری که در استان رقم زدیم و به دنبال توسعه آن هستیم، استفاده از ظرفیت خود سازمان‌ها است. اتفاقات بسیار خوبی رخ داده و در حال تعمیم آن هستیم. ورود یک پرونده به دستگاه قضایی، شروع آفت و آسیب است. ما ۸۱ مطالعه ملی و ۲۱ مطالعه استانی در حوزه خانواده داشتیم که در مرحله جمع‌بندی است تا از تجارب سایر استان‌ها برای استان خودمان استفاده کنیم. اگر آموزش‌های حین نهادینه شود، بسیاری از مشکلات مدیریت و حل می‌شود.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه در ارتباط با مشاوره‌هایی که داریم اتفاقات خوبی رخ داده است، عنوان کرد: ما ۸۷ مرکز مشاوره داریم که ۳۷ مرکز در مرکز استان و ۵۰ مرکز در شهرستان‌ها است. در شهرستان‌هایی که موفق به ایجاد مرکز نشدیم با کمک بهزیستی در حال ارجاع پرونده‌ها هستیم. در انواع طلاق ثلاث میانگین کشوری در زمینه سازش در سال گذشته ۱۴ درصد و در خراسان رضوی ۲۵ درصد بود که ۲ درصد برگشت داشتیم. در ملاقات طفل، حضانت، نفقه و تمکین بیش از ۵۰ درصد سازش داشتیم و امسال برای ۶۰ درصد برنامه‌ریزی کردیم.

وی ادامه داد: تعرفه‌ای که در مراکز مشاوره استان دریافت می‌کنیم نسبت به تعرفه کشوری ۴۰ درصد پایین‌تر است و حتی بومی کردیم یعنی وجهی که در برخی شهرستان‌ها دریافت می‌شود، متفاوت است. یکی از مراکزی که خیلی حمایت کردیم تا در فرزندآوری و جلوگیری از سقط جنین کمک کند، مرکز نفس است.

مرتضوی با اشاره به اینکه برای موفقیت در امر خانواده باید به سه پارامتر توجه کنیم، تصریح کرد: پارامتر اول اینکه حوزه خانواده فوق‌العاده مهم است، بنابراین اقدامات ما حتما باید مبتنی بر کار تحقیقی، پژوهشی و کاربردی باشد. پارامتر دوم که مغفول مانده کار مشارکتی است. پارامتر سوم این است که برای توفیق در هر حوزه‌ای اعتقاد و باور به ما کمک می‌کند. اگر برای عفاف و حجاب از قبل برنامه‌ریزی داشتیم به یک باره با یک موضوع گرفتار نمی‌شدیم. در حوزه‌های ایجابی کار‌های زیادی می‌توانستیم انجام دهیم که ندادیم و اینگونه شد. نباید توقع داشته باشیم دستگاه قضا با همه برخورد کند، زیرا دو جبهه نیستیم و اگر پرونده تشکیل دهیم برای فرزندان خودمان تشکیل می‌دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->