ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

آیا تماشای بیش‌ازحد یوتیوب می‌تواند باعث افزایش حس تنهایی و اضطراب شود؟

  • کد خبر: ۱۶۳۹۳۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۸
آیا تماشای بیش‌ازحد یوتیوب می‌تواند باعث افزایش حس تنهایی و اضطراب شود؟
محققان دریافته‌اند که میان استفاده زیاد از یوتوب و افزایش احساس تنهایی، اضطراب و افسردگی، به‌ویژه در میان افراد کوچک‌تر از ۲۹ سال، پیوندی وجود دارد.

 به گزارش شهرآرانیوز - محققان می‌گویند رابطه یک‌طرفه‌ای که بین بیننده و محتواساز ایجاد می‌شود، تشدیدکننده مشکلات روانی فرد است و محتوا‌های مربوط به خودکشی هم باید از دسترس مخاطبان خارج و درعوض محتوا‌های مثبت و امیدوارکننده به کاربران پیشنهاد داده شود.

پژوهشگران مؤسسه تحقیقات و پیشگیری از خودکشی استرالیا (AISRAP) و دانشکده روانشناسی کاربردی دانشگاه گریفیت در مطالعه‌ای به‌دنبال این رفتند که ببینند بزرگ‌ترین پلتفرم به‌اشتراک‌گذاری ویدیو در جهان می‌تواند چه اثرات منفی و مثبتی بر سلامت ذهن داشته باشد.

آن‌ها می‌گویند بیشترین گروهی که از تماشای ویدیو‌های یوتوب آسیب می‌بیند، افراد کوچک‌تر از ۲۹ سال هستند که بیش از همه درباره زندگی بقیه ویدیو تماشا می‌کنند. دکتر «لوک بالکوم»، محقق ارشد این پژوهش، می‌گوید ایجاد رابطه فرااجتماعی میان تولیدکنندگان محتوا و دنبال‌کننده آن‌ها نگران‌کننده است؛ هرچند نمونه‌های معدودی از ایجاد رابطه مثبت هم دیده شده.

او ادامه می‌دهد: «این روابط آنلاین می‌توانند شکافی را در زندگی افرادی که مثلاً اضطراب اجتماعی دارند، پر کنند، اما درعین‌حال می‌توانند موجب تشدید مشکل این افراد شوند؛ چون این انسان‌ها دیگر درگیر تعاملات رودررو نمی‌شوند و این تعاملات در سال‌های رشد شخصیتی افراد اهمیت به‌خصوصی دارند.»

محققان در این پژوهش بیش از دو ساعت تماشای یوتوب در طول روز را به‌عنوان سطح زیاد و بیش از پنج ساعت را به‌عنوان مقدار افراطی در نظر گرفتند. آن‌ها همچنین می‌گویند اقدامات بیشتری باید صورت بگیرد تا از پیشنهاد محتوا‌های مربوط به خودکشی به کاربران جلوگیری شود.
دانشمندان ادعا می‌کنند که جستجو به‌دنبال روش‌های خودکشی اصلاً نباید ممکن باشد، اما، چون الگوریتم یوتوب پیشنهاد‌های خود را براساس

جستجو‌های قبلی ارائه می‌کند، وضعیت ویدیو‌های پیشنهادی به کاربران می‌تواند بد و بدتر شود. آن‌ها توصیه کرده‌اند که درعوض از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای پیشنهاد ویدیو‌های مثبت و امیدوارکننده به افرادی استفاده شود که نیازمند تماشای این ویدیو‌ها هستند.

نتایج این پژوهش در مجله MDPI Informatics منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->