جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا بالگرد «بلاک هاوک» رژیم صهیونیستی واژگون شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) نخست‌وزیر عراق هفته آینده به ایران می‌آید (۱۱ دی ۱۴۰۳) انفجار در یکی از بازار‌های حلب سوریه (۱۱ دی ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ دی ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: وضع اقتصاد امروز ناشی از تصمیمات سیاسی است دادستانی تهران دستور فروش ۶ هزار تن چای دبش را صادر کرد پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب دیدار کردند رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) سخنرانی خواهند کرد پزشکیان: جلوی قاچاق روزانه چند میلیون لیتر سوخت را خواهیم گرفت مخالفت وزارت کشور با تمدید دوره فعلی شوراها آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی سفیر صربستان در تهران با وزیر دفاع دیدار کرد بلاروس از ایران برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور دعوت کرد واکنش قالیباف به تذکری مبنی بر چرایی عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب قالیباف قانون «اصلاحات ضمائم معاهده بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا» را ابلاغ کرد (۱۱ دی ۱۴۰۳) جهانگیر: ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست | بابک زنجانی آزاد نشده است و در مرخصی هم نیست | نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قید وثیقه آزاد هستند دیدار علی لاریجانی با سفیر آلمان (۱۱ دی ۱۴۰۳) عارف: ارز باید تک‌نرخی شود | با تصمیمات تورم‌زا موافق نیستیم ویدئو| گزارش مسعود پزشکیان از جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب
سرخط خبرها
سفیر سوئیس در ایران:

نباید دارو‌های ارسال شده به ایران به بازار‌سیاه برود

  • کد خبر: ۱۶۶۰۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸
نباید دارو‌های ارسال شده به ایران به بازار‌سیاه برود
سفیر سوئیس گفت: ما باید اطمینان داشته باشیم این داروها به ایران بیاید و در ایران بماند و نه تنها به کشورهای همسایه ارسال نشود بلکه وارد بازار سیاه هم نشود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «مارکوس لایتنر» سفیر سوئیس در ایران در نشست خبری امروز خود در خصوص راه‌اندازی کانال سازوکار مالی این کشور با ایران برای ارسال کالا‌های بشردوستانه گفت: با فراهم آمدن این کانال سوئیس سهم مهمی در فراهم آوردن دارو برای مردم ایران خواهد داشت و این همان سنت انسان‌دوستانه سوئیس است. این کانال تنها یک ابزار انسان‌دوستانه نیست و علامتی سیاسی نیز تلقی می‌شود.

لایتنر افزود: با اطمینانی که ایران و آمریکا به سوئیس دارند، توانستیم این سازوکار را فراهم کنیم که نشانه‌ای از تشنج‌زدایی تلقی می‌شود. اقلام دارویی همواره از تحریم‌ها معاف بودند و با آغاز مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تمایل شرکت‌ها برای همکاری با ایران کم شد و دیگر روش‌ها و کانال‌های باقیمانده هم خیلی گران هستند و این مسأله ما را ترغیب کرد که این کانال را راه‌اندازی کنیم.

سفیر سوئیس در ایران گفت: ما برای راه‌اندازی این کانال ارتباطات گسترده‌ای با مقام‌های ایرانی، آمریکایی و بانک‌های سوئیس داشتیم تا بتوانیم این کانال را امن کنیم.

وی افزود: از طریق این تمهید وزارت خزانه‌داری آمریکا به شرکت‌های حاضر در این کانال تضمین می‌دهد که شامل حال تحریم‌های آمریکا نخواهند شد. ما در این سازوکار سرمایه گذاری کردیم تا اطمینان حاصل کنیم که اقلام وارد شده توسط این کانال به دست بیماران ایرانی برسد. بانک‌ها و شرکت‌های مشارکت‌کننده در این سازوکار اطلاعات شرکای خود را تامین خواهند کرد و در اختیار مقام‌های سوئیس قرار خواهند داد.
 
 
۱۸۰ هزار بسته دارویی هم‌اکنون در ایران
لایتنر گفت: تاکنون سه پرداخت از طریق بانک سوئیسی در این رابطه صورت گرفته است و در همین راستا معاملاتی شامل خرید دارو به ارزش ٢.٣ میلیون یورو صورت گرفته است. امروز ١٨٠ هزار بسته اقلام دارویی را به عنوان بخشی از این کانال در ایران دریافت کردیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص حجم سرمایه‌گذاری در این کانال گفت: در زمینه سرمایه‌گذاری دو نکته متفاوت وجود دارد که یکی بخش سرمایه‌گذاری سیاسی و فناوری است و به عنوان نمونه می‌توان به مذاکرات مقام‌های سوئیس با دولت آمریکا اشاره کرد. همچنین ما بسیار تلاش کردیم که تعهد کاری بالا در این راستا وجود داشته باشد تا مطمئن شویم کلیه محصولات به بیماران ایرانی تعلق می‌گیرد و این دلیل تاخیر در راه‌اندازی این کانال است. دلیل بعدی تاخیر هم این است که باید همه طرف‌ها را به مشارکت ترغیب می‌کردیم. لازم است یادآور شوم این مبادلات ابتدایی در حد آزمایش است.

لایتنر در خصوص اینکه آیا در چهارچوب این کانال ایران قادر به خواهد بود از هر کشوری که بخواهد دارو تهیه کند، گفت: پیش‌تر عنوان کردم که سایر کشور‌ها هم می‌توانند این کانال را با ایران راه‌اندازی کنند، اما این کانال تنها شرکت‌های سوییسی با شرکت‌های مستقر در سوییس را در برمی‌گیرد. ما می‌خواهیم تضمین‌کننده این کانال باشیم در نتیجه هر شرکتی باید یک ارتباط سوییسی داشته باشد؛ البته صحبت من به این معنا نیست که کالا‌های دارویی فقط باید سوئیسی باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->