ایران ۱۱ شخص آمریکایی را تحریم کرد اخذ رأی با کارت‌های ملی قدیمی امکان‌پذیر نیست اعتراف رسانه عبری: اسرائیل بدون مبادله اسرا هم جنگ را متوقف می‌کند هشدار اردوغان: جنگ غزه متوقف نشود، همه در معرض خطر خواهند بود آخرین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ برگزار شد + فیلم (۱۲ تیر ۱۴۰۳) باقری: ۱۲ تیر در تقویم ایران روز افشای حقوق بشر آمریکایی است صهیونیست‌ها حتی به چاه‌های آب غزه هم رحم نکردند فرانسه: خواستار آتش‌بس فوری در غزه هستیم چین: کشته‌شدن صدها امدادرسان در غزه بی‌سابقه است حمله پهپادی عربستان به خاک یمن (۱۲ تیر ۱۴۰۳) نتانیاهو مخالفان و معترضان خیابانی‌ را دادگاهی می‌کند «پوتین» با «محمد مخبر» و «اردوغان» دیدار می‌کند جزئیات کمک نظامی ۲.۳ میلیارد دلاری جدید آمریکا به اوکراین حمله راکتی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی + فیلم (۱۲ تیر ۱۴۰۳) قالیباف: مشکلات کشور جز با پیوندحوزه ودانشگاه حل نمی‌شود سردار معصومی: انتخابات نماد اتحاد ملی تلقی می‌شود فرمانده کل سپاه در مشهد: انتخابات، عرصه قضاوت جهانی است| نباید دشمن شاد شویم درگیری شدید مقاومت فلسطین با نظامیان صهیونیست در نابلس لوپن: ماکرون در تدارک کودتا است پخش زنده دومین مناظره دور دوم انتخابات ریاست جمهوری (۱۲ تیر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

عضو فراکسیون زنان مجلس: نقد‌های جدی بر تک‌بعدی بودن لایحه عفاف و حجاب وارد است

  • کد خبر: ۱۶۹۷۵۳
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
عضو فراکسیون زنان مجلس: نقد‌های جدی بر تک‌بعدی بودن لایحه عفاف و حجاب وارد است
عضو فراکسیون زنان مجلس با تاکید بر ضعف لایحه عفاف و حجاب، گفت: دولت و قوه قضائیه لایحه ضعیفی را به مجلس ارسال کردند که قطعاً زحمت قوه مقننه را در اصلاح آن بیشتر خواهد کرد و نیز بسیاری از خانواده‌ها و نخبگان نقدهای جدی به نگاه تک بعدی این لایحه دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه محمدبیگی در مورد لایحه پیشنهادی عفاف و حجاب؛ گفت: با توجه به اهمیت موضوع عفاف و حجاب و لزوم رسیدگی به دغدغه جامعه و ملت عزیز ایران به دو فوریت لایحه رأی دادم، اما در متن و محتوای لایحه اشکالات جدی و عدم پرداخت به بسیاری از جوانب در این موضوع دیده می‌شود که لزوم تغییرات جدی در لایحه را بیشتر می‌نماید. دولت و قوه قضائیه لایحه ضعیفی را به مجلس ارسال کرده‌اند که قطعاً زحمت قوه مقننه را در اصلاح آن بیشتر خواهد کرد و نیز بسیاری از خانواده‌ها و نخبگان نقد‌های جدی به نگاه تک بعدی این لایحه دارند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس افزود: مجلس در بررسی این لایحه به تکالیف انقلابی خود عمل خواهد کرد؛ در مجلس شورای اسلامی از  دهه ۶۰ تاکنون حدود ۱۶  ماده قانونی در خصوص عفاف و حجاب مصوب گردیده، اما متاسفانه میزان اجرای این قوانین بسیار پایین بوده و تاکنون اراده‌ای برای اجرای کامل  آن‌ها وجود نداشته است.

محمدبیگی با اشاره به سه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص راهکار‌های ترویج و گسترش عفاف و حجاب؛ گفت: مهمتر از این موضوع اجرای قوانین و مصوبات ۱۹ گانه موضوع عفاف و حجاب در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، توجه به ترک فعل و نقص عملکرد غالب ۳۴ دستگاه مسئول و عزم و اراده ملی خصوصاً در میان مدیران برای اجرای قوانین موجود است.

عضو فراکسیون زنان مجلس در ادامه با تاکید به مغفول ماندن بخش فرهنگ در اعتبارات بودجه‌ای، یادآور شد: مظلومیت مباحث فرهنگی و هنری همیشه در بودجه بندی نمایان بوده است؛ در حوزه فرهنگ و حجاب این مظلومیت بیش از سایر حوزه‌ها خود را نشان داده است؛ اگر امروز شاهد برخی از ناهنجاری‌ها در حوزه عفاف و حجاب هستیم حتماً باید به سیاستمداران، مجریان و ناظران تذکر بدهیم که موضوع عفاف و حجاب مبحث بسیار مهمی در استحکام خانواده و قوام جامعه است.

عضو هیات مدیره بنیاد ملی عفاف و حجاب ادامه داد: نمایندگان از حق الهی و حقوق شهروندی خود عبور نخواهند کرد. بی حجابی حرام سیاسی و شرعی است، قطعاً ما نمایندگان نیز از تذکر کلیدی مقام معظم رهبری در حوزه عفاف در رسیدگی به این لایحه کوتاهی نخواهیم کرد و تا پای جان و پایداری برای استحکام خانواده و وحدت جامعه ایستادگی خواهیم کرد.

رییس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس اظهار داشت: بسیاری از مشکلات اجتماعی این عرصه با اجرای همان قوانین حل می‌شود،  البته بروز رسانی برخی قوانین از جمله مصوبه ماده ۶۳۸ قانون تعزیرات حکومتی قطعاً ضروری است. ضمن لزوم برخورد قاطع با معاندین و سردمداران حیازدایی و عفت گریزی، طراحان برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی و مجریان میتینگ‌های کشف حجاب، آنچه برای تربیت نسل سالم و ایجاد خانواده‌های مستحکم و تامین فضای بصری آرام و مطمئن برای رشد و پیشرفت جوانان و نوجوانان و کودکان لازم است نگاه ایجابی، تدوین طرح‌های آموزشی،  کتب درسی، اجرای طرح‌های عملیاتی ایده‌های نو برای اوقات فراغت دختران و کودکان و بانوان؛  اجرای قوانین حمایتی برای تسهیل ازدواج جوانان و کاهش آسیب‌های اجتماعی و اجرای محکم قوانین حجاب و عفاف در خود دستگاه‌های دولتی است.

محمدبیگی خاطرنشان کرد: مردم عزیر ایران بدانند آنچه به عنوان قانون در مجلس شورای اسلامی تنظیم و تدوین می‌شود برای استحکام بنیان خانواده‌های ایرانی است؛ بر سه قوه واجب است از لایحه مذکور حداکثر بهره برداری را داشته باشند. بی تردید برخورد قاطع و بازدارنده با معاندان و برهم زنندگان حریم حیا و عفاف و حجاب باید به صورت جدی در دستور کار مسئولان ذیربط قرار خواهد گرفت. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->