امضای تفاهم‌نامه تهاتر کالا بین ایران و ارمنستان ورود روزانه ۷۰۰ کیلوگرم طلا از فرودگاه امام‌خمینی(ره) به کشور سهم اجاره‌نشینی در شهر‌ها ۵ برابر روستا‌ها | سهم اجاره‌‎نشینی در روستا‌ها چقدر است؟  نامه مهم اتاق اصناف: طلافروشی‌ها موظف به ثبت معاملات خود در سامانه جامع تجارت شدند افزایش دوبرابری تعداد پرواز‌های مستقیم ایران و روسیه در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ فرایند تخصیص ارز برای تولیدکننده صرفه اقتصادی ندارد واکنش جالب کارشناس تغذیه به خبر توقف تولید نوشابه کوکاکولا در ایران جزئیاتی از رأی دیوان عدالت درباره واردات قطعات خودرو زوجین تهرانی با وام مسکن نمی‌توانند بیشتر از ۷ متر آپارتمان خریداری کنند | حساب و کتاب اقساط وام مسکن را ببینید چرا بازار بورس پویا نیست؟ | تحلیل جمعی از کارشناسان از سایه جنگ بر بازار سهام بودجه اکتشافات ذخایر معدنی در ایران، یک‌دهم استاندارد جهانی است درآمد‌های مالیاتی خراسان رضوی از محل شناسایی مؤدیان جدید و فرار مالیاتی، ۴۵ درصد افزایش یافته است تولید آزمایشی «سمند سورن» در ایران خودرو خراسان آغاز شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وعده ایران خودرو به خریداران: تا پایان سال همه خودرو‌های طرح اخیر را تحویل می‌دهیم | برنامه ایران خودرو برای بهار و تابستان ۱۴۰۴ عرضه ۳۵۰ ملک در مزایده سازمان اموال تملیکی | ملکی به ارزش پایه ۹۶۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته می‌شود درباره جان‌باختگان معدن طبس، موضوع مشاغل سخت مغفول نخواهد ماند چرا سود سهام عدالت واریز نمی‌شود؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وزن منفی ریسک‌های سیستماتیک در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ مهر ۱۴۰۳) رشد ۳۵ درصدی صادرات به کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا خصوصی‌سازی شرکت‌های بزرگ دولتی برای عرضه سهام عدالت به جاماندگان نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نیازی به واردات گوشت برای تنظیم بازار نداریم | به سهولت توان تولید یک میلیون تن گوشت در کشور وجود دارد افت محسوس قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) متضرر اصلی توقف‌های مرزی کامیون‌ها، مصرف‌کننده نهایی و صاحبان کالاها هستند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۸۹۸ میلیون تومان شد
سرخط خبرها

تسهیلات جدید برای تقسیط بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمایان و بخشودگی جرایم اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۹۹۲۵
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
تسهیلات جدید برای تقسیط بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمایان و بخشودگی جرایم اعلام شد + جزئیات
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از استقبال کارفرمایان از طرح بخشودگی جرایم بیمه‌ای از زمان آغاز این طرح در ابتدای خرداد ماه خبر داد و گفت: از زمان صدور بخشنامه تاکنون حدود ۱۱ هزار کارگاه برای استفاده از این تسهیلات ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، میرهاشم موسوی در این زمینه اظهارکرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده است و از ابتدای سال با توجه به تکلیفی که بر دوش دولت گذاشته شد، سازمان تأمین‌اجتماعی این موضوع را دنبال کرده و بخشنامه بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان با هدف تسهیل شرایط فعالیت برای کارگاه‌های دچار مشکل در ابتدای خرداد ماه صادر شد. از ابتدای اجرای این طرح و در کمتر از یک ماه، تاکنون حدود ۱۱ هزار کارگاه در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان با کارگاه‌های دچار مشکل توافق حاصل شده است.

موسوی افزود: بررسی‌هایی که طی هفته‌های اخیر انجام شد، نشان داد که برخی از کارگاه‌ها به‌دلیل استفاده از طرح‌های قبلی و عدم پرداخت به‌موقع اقساط در دوره‌های قبلی بخشودگی جرایم، مشمول دوره جدید بخشودگی جرایم نمی‌شوند؛ این‌ها کارگاه‌هایی هستند که تقسیط بدهی در ادوار قبل داشته‌اند و متأسفانه با وجود دو بار تقسیط بدهی در گذشته، موفق به پرداخت بدهی بیمه‌ای خود نشده و همچنان دچار مشکل هستند. به‌منظور رفع این مشکل، برای اولین بار، تقسیط بدهی در بار سوم نیز با صدور بخشنامه‌ای امکان‌پذیر شده است و کارگاه‌هایی که این مشکل را دارند، می‌توانند با تقسیط بدهی برای بار سوم، از تسهیلات بخشودگی جرایم استفاده کنند تا اگر موانعی برای فعالیت کارگاه‌ها وجود دارد، برطرف شود. این کار برای تسهیل‌گری بیشتر و برای همکاری حداکثری برای رشد تولید توسط سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد و برای بار سوم نیز امکان تقسیط بدهی فراهم شده است.

براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، بخشودگی جرایم بیمه‌ای برای همه کارگاه‌های تولیدی، فنی، صنعتی و معدنی، شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین اصناف که تعداد شاغلان آن‌ها زیر ۱۰۰نفر است، قابل اجراست. هدف دولت و سازمان تأمین‌اجتماعی از بخشودگی جرایم بیمه‌ای حفظ اشتغال و افزایش نیروی کار در کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی است و به‌همین علت کارگاه‌هایی که نسبت به اسفند ۱۴۰۱ حفظ اشتغال یا افزایش نیرو داشته باشند، می‌توانند درخواست بخشودگی را به‌صورت غیرحضوری ارائه کنند و با سازمان تأمین اجتماعی توافق کرده و بدهی خود را به صورت یک‌جا یا اقساطی پرداخت کنند.

پرداخت اقساطی بدهی در این طرح از ۱۲ قسط تا ۳۶ قسط قابل انجام است. در پرداخت قسطی بدهی، اگر کارفرما در ۱۲ قسط کل بدهی خود را پرداخت کند، می‌تواند از ۱۰۰ درصد بخشودگی جرایم استفاده کند. اگر بدهی را در ۱۸ قسط پرداخت کند از ۸۵ درصد بخشودگی جرایم استفاده می‌کند. اگر در ۲۴ قسط ماهیانه پرداخت کند از ۷۵ درصد بخشودگی جرایم استفاده می‌کند و اگر در ۳۰ قسط ماهیانه پرداخت کند از ۶۵ درصد بخشودگی جرایم و اگر در ۳۶ قسط پرداخت کند، از ۵۰ درصد بخشودگی جرایم استفاده خواهد کرد.

بخشودگی جرایم فرصتی برای کارفرمایان است تا بدهی بیمه‌ای خود را پرداخت کنند و اگر کارفرمایان در موعد مقرر اقساط را پرداخت نکنند، مانده بدهی آنان تبدیل به حال خواهد شد. کارفرمایان حتماً باید اقساط را در موعد مقرر پرداخت کنند و سازمان تأمین‌اجتماعی نیز قبل از سررسید اقساط مراتب را به اطلاع کارفرمایان خواهد رساند. تمام فرآیند ثبت درخواست بخشودگی جرایم بیمه‌ای کارفرمایان به‌صورت غیرحضوری در پایگاه رسمی سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری کارفرمایان به شعب تأمین‌اجتماعی نخواهد بود.

بخشودگی جرایم تنها برای کارگاه‌های فعال و دارای اشتغال قابل اجراست و کارگاه‌های تعطیل‌شده و ورشکسته مشمول این تسهیلات نخواهند بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->