وزیر افراطی اسرائیل: به دنبال توافق برای تسلیم شدن «السنوار» هستیم عملیات مشترک مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی غزه+ فیلم روسیه: اوکراین با مشارکت غرب به دنبال ترور پوتین است حمله پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی | شلیک بیش از ۲۰ موشک از لبنان دیدار باقری با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ انتقاد رهبر انصارالله یمن از جهان عرب درباره جنایت اسرائیل در غزه حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس بر سر مزار شهید آیت‌الله رئیسی دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور منتخب با بازاریان و کسبه تهران نشست تقنینی و نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس در مشهد برگزار شد (۲۸ تیر ۱۴۰۳) سرلشکر صفوی: هیچ کشور و رهبری جرئت اخذ تصمیم رهبر انقلاب در «وعده صادق» را نداشت پخش مستند «تکاور» ویژه زندگی امیر دریادار سیاری + تیزر و زمان پخش سرمایه‌گذاری در آموزش و توانمند‌سازی سربازان امری ضروری و حیاتی است اعتراض نماینده مشهد‌وکلات در مجلس نسبت به تقسیمات کشوری مشهد_طرقبه‌شاندیز پزشکیان با تیتر «وعده‌های تغییر در ایران» در صفحه اول نیویورک‌تایمز هشدار پلوسی به بایدن: کناره‌گیری کن! دخالت مخبر در عزل و نصب مدیران عامل بانک‌ها تکذیب شد ظریف درباره امتیاز پیروان مذاهب غیراکثریت در چینش کابینه توضیح داد توصیه پورمحمدی به پزشکیان در رابطه با چینش کابینه دخالت مخبر در عزل و نصب مدیران عامل بانک‌ها، تکذیب شد
سرخط خبرها

ماجرای ازدواج حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بانو خجسته باقرزاده چه بود؟

  • کد خبر: ۱۷۰۴۰۹
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
ماجرای ازدواج حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بانو خجسته باقرزاده چه بود؟
به مناسبت اول ذی‌الحجه، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، ماجرای ازدواج رهبر معظم انقلاب اسلامی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدتی از بازگشت به مشهد نمی‌گذشت. بانو خدیجه که در اندیشه ازدواج پسر دومش بود، دست به کار شد و دختری را که در خانواده‌ای سنتی و با علایق مذهبی پرورش یافته بود، به او پیشنهاد کرد. ایشان پا پیش گذاشت و مقدمات خواستگاری را فراهم نمود.

حاج محمداسماعیل خجسته باقرزاده، پدر عروس، از کاسبان دیندار و باسواد مشهد بود. او پذیرفت که دخترش به عقد طلبة تازه از قم برگشته‌ای درآید که تصمیم دارد در مشهد ساکن شود.

هزینه ازدواج، آن بخشی که طبق توافق به عهده داماد بود، توسط آیت‌الله حاج سیدجواد خامنه‌ای تأمین شد که مبلغ قابل توجهی نبود. مخارج عقد را گذاشتند به عهده خانواده عروس که حتماً قابل توجه بود. «آن‌ها مرفه بودند، می‌توانستند و کردند.» اوایل پاییز ۱۳۴۳ سیدعلی خامنه‌ای و خانم خجسته پیوند زناشویی بستند.

خطبه عقد توسط آیت‌الله میلانی خوانده شد. از این زمان، همدم، همسر و همراهی تازه، که هفده بهار بیش نداشت، پا به دنیای آقای خامنه‌ای گذاشت که در همه فرود‌های سرد و سخت زندگی سیاسی و شاید تک فراز‌های آن در آن روزگار، یاری غم خوار و دوستی مهربان بود. کارت دعوت را سفارش دادند و جشن را در خانه پدر عروس که در پایین خیابان بود، تعیین کردند. مراسم، آن طور که مرسوم خانواده‌های مذهبی و مقید آن زمان بود، برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->