تصادف خودروی قاچاق انسان در جاده‌های سیستان و بلوچستان ۲۵ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۱۰ مهر ۱۴۰۳) آغاز بیستمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) جوان‌ترین و سالمندترین استان‌های کشور کدامند؟ | حدود ۱۱ درصد سالمندان کشور بالای ۶۴ سال هستند هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید امدادرسانی هلال احمر به ۵۱ حادثه دیده در آبگرفتگی کلاله و گنبدکاووس (۹ مهر ۱۴۰۳) جان باختن یک کارگر بر اثر حادثه در مجتمع مس سرچشمه (۹ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی در مازندران (۹ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است

  • کد خبر: ۱۷۱۳۰۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است
دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اعلام کرد تولید متامفتامین در افغانستان سبب نگرانی کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی اعلام کرد که افغانستان یکی از تولیدکننده‌گان عمده متامفتامین یا شیشه در منطقه شده است، در این گزارش آمده که تولید متامفتامین در افغانستان افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش سازمان ملل، تولید متامفتامین در کشور افغانستان سبب نگرانی فزاینده کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل گفته است که افغانستان در سال گذشته میلادی ۸۰ درصد تریاک جهان را تولید کرده بود.

به گفته این نهاد، میزان زمین‌های تحت کشت کوکنار ۲۸ درصد در سال ۲۰۲۲  بیشتر شده بود و تولید جهانی تریاک در این سال به هفت هزار و ۸۰۰ تن رسید.

بربنیاد این گزارش، احتمال دارد برداشت کوکنار در سال جاری با توجه به ممنوعیت کشت مواد مخدر در افغانستان کاهش یابد.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد تأکید کرده که کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستان و کشورهای دیگر، عامل حیاتی برای کاهش کوکنار است.

این نهاد بین‌المللی نبود کشت جایگزین را به ضرر بسیاری از کشاورزان خوانده است.

سازمان ملل از کشورهای کمک‌کننده خواسته است که به‌گونه فوری از مردم روستایی افغانستان حمایت کنند تا آنان بتوانند بدون کشت مواد مخدر امرار معاش کنند.

این درحالی است که طالبان کشت و خرید و فروش مواد مخدر در افغانستان را از ماه حمل سال ۱۴۰۱ ممنوع اعلام کردند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->