حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آموزش آسان تهیه مربا در منزل

  • کد خبر: ۱۷۲۶۸۱
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۶
آموزش آسان تهیه مربا در منزل
یک مربای خوشمزه می‌تواند شروع بسیار خوبی برای یک روز کاری باشد؛ این پیشنهاد خوشمزه را می‌توانید به راحتی در منزل با انواع میوه‌ها درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، مربا یکی از خوراکی‌هایی است که به راحتی در منزل می‌توانید با انواع میوه‌ها درست کنید و در وعده صبحانه یا عصرانه یا برای تزئین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده کنید. مربای چند میوه هم با توجه به میوه‌هایی که در ترکیب آن استفاده می‌کنید می‌تواند طعم‌های جدید و متفاوت و خوشمزه‌ای به سفره شما اضافه کند. در ادامه روش تهیه چند مربای خیلی خوشمزه را آموزش داده‌ایم.

مربای سیب، هویج، به

سیب، هویج و به را درشت رنده کنید و با ۴ لیوان آب ولرم در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید.

آبلیمو و هل را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید. دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید ۱۲ ساعت مربا استراحت کند تا میوه‌ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

مربای چند میوه هویج و پرتقال

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید. خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی‌اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.
هویج را پوست بگیرید و به صورت خلال‌های باریک و بلند خرد کنید. شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمه‌ای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد، هویج را اضافه کنید و بپزید.
زمانی که مربا کمی غلیظ شد، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.

مربای مخلوط سیب و کشمش

سیب را پوست بگیرید و درشت خرد کنید و به همراه دارچین، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. آب دو عدد لیمو را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید. بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای چند میوه سیب و هویج

هویج را پوست بگیرید و رنده کنید. سیب را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید. شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->