رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

«بافی کوت» شیوه‌ای برای افزایش طول عمر پلاکت‌های اهدایی

  • کد خبر: ۱۷۴۹۶۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
«بافی کوت» شیوه‌ای برای افزایش طول عمر پلاکت‌های اهدایی
معاون فنی و فناوری های نوین سازمان انتقال خون گفت: سیستم بافی کوت روش تهیه پلاکت و سایر اجزای خون با مزایای بالا است و طول عمر پلاکت با این روش از ۳ روز به ۵ تا ۷ روز افزایش می‌یابد. البته سرعت تولید محصول اندکی کندتر است که باید خودمان را با آن وفق دهیم زیرا مزایای زیادی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز دکتر عباداله سالک مقدم -معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون در این خصوص گفت: در روش PRP که هم اکنون برای جداسازی اجزای خون به کار گرفته می‌شود، پلاسمای غنی از پلاکت به دست می‌آید.

وی افزود: پس از قرار دادن کیسه‌های خون در دستگاه‌های سانتریفیوژ، با توجه به تنظیمات دستگاه می‌توان یا با روش PRP یا با روش بافی کوت اجزای خون را از هم جدا کرد که در خصوص روش PRP طی دو مرحله سانتریفیوژ سه محصول گلبول قرمز، پلاکت و پلاسما جداسازی می‌گردد و با روش بافی کوت در ابتدا سه محصول گلبول قرمز، پلاسما و بافی کوت جدا می‌گردد و سپس فراورده پلاکت طی یک روند خاص و انجام یک دور سانتریفیوژ دیگر از بافی کوت استخراج می‌شود.

سالک مقدم تاکید کرد: با بررسی شیوه جداسازی اجزای خون در کشور‌های پیشرفته و اروپایی از جمله فرانسه و بررسی مزایا و معایب آن‌ها و رسیدن به بیشترین بهره‌وری، پس از برگزاری کارگاه‌های آموزشی متعدد پروژه اجرای بهره‌گیری از سیستم بافی کوت در انتقال خون استان قزوین اجرایی می‌شود.

وی افزود: روش بافی کوت سال‌ها است در بسیاری از کشور‌های پیشرفته انجام می‌شود و انتقال خون این کشور‌ها از مزایای آن بهره می‌برند.

سالک مقدم گفت: سیستم بافی کوت روش تهیه پلاکت و سایر اجزای خون با مزایای بالا است و طول عمر پلاکت با این روش از ۳ روز به ۵ تا ۷ روز افزایش می‌یابد. البته سرعت تولید محصول اندکی کندتر است که باید خودمان را با آن وفق دهیم، زیرا مزایای زیادی دارد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان انتقال خون، وی تاکید کرد: در این روش ضمن تهیه پلاسمای بیشتر، پلاکت به دست آمده فیلتر شده و بدون گلبول سفید است که افزایش کیفیت، کاهش عوارض و کاهش مقاومت پلاکتی را در پی دارد و در نهایت صرفه جویی در سیستم سلامت و سهولت بیشتر در درمان را برای بیمار به همراه دارد.

وی همچنین از استقرار سیستم بافی کوت در استان قزوین خبر داد و گفت: کارشناسان این استان تحت آموزش‌های دقیق توسط شرکت ماکوفارمای فرانسه که تولید کننده تجهیزات مربوطه است، قرار می‌گیرند و در طی آن در خصوص استفاده از این تجهیزات در جهت تهیه پلاکت از بافی کوت آشنا خواهند شد.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون تاکید کرد: به مرور این سیستم در کل کشور استقرار خواهد یافت و با توجه به سیاست‌های سازمان در حد مورد نیاز جایگزین  روش PRP خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->