قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴) چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس
سرخط خبرها

نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۷۵۰۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹
نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی
برخی از سیستم‌های کنونی هوش مصنوعی می‌توانند از نویسندگان، حتی نویسندگان بزرگ، تقلید کنند و آثاری همانند آثار آن‌ها به‌وجود بیاورند. این امر اعتراض هزاران نویسنده را برانگیخته است.

به‌گزارش شهرآرانیوز، سیستم‌های هوش مصنوعی فعلی مانند GPT-4 می‌توانند به سبک نویسندگانی، از جمله مارگارت اتوود، یادداشت و داستان بنویسند و حالا هزاران نویسنده نارضایتی خود را نسبت به این موضوع نشان داده‌اند.

در نامه‌ای که بیش از ۸۵۰۰ نویسنده داستان، مطالب غیرداستانی و شعر آن را امضا کرده‌اند، شرکت‌های سازنده مدل‌های زبانی بزرگ مانند ChatGPT و Bard به‌دلیل استفاده بدون اجازه از نوشته‌های آن‌ها مورد سرزنش قرار گرفته‌اند. به گزارش TechCrunch، در متن این نامه آمده است:

این فناوری‌های زبانی، داستان‌ها، سبک و ایده‌های ما را تقلید و آن‌ها را بازگو می‌کنند. سیستم‌های هوش مصنوعی توسط میلیون‌ها کتاب، مقاله و شعر دارای حق چاپ تغذیه شده‌اند و می‌توانند بدون هیچ هزینه‌ای درخواست‌های نامحدودی از کاربران دریافت کنند.

نکته مشخصی که درباره توسعه‌دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی وجود دارد این است که آن‌ها بدون کسب مجوز و اجازه از آثار ناشران استفاده کرده‌اند. نویسندگان در نامه خود توضیح می‌دهند:

با استفاده از نوشته‌های ما در سیستم‌های شما، هوش مصنوعی مولد با پرکردن بازار با کتاب‌ها، داستان‌ها و روزنامه‌نگاری متوسط و ماشینی به حرفه ما آسیب می‌زند.

نویسندگان در این نامه هشدار داده‌اند که با توجه به پیچیدگی‌ها و حواشی مربوط به انتشار آثار بزرگ وضعیت به‌وجودآمده، به‌ویژه به نویسندگان جدیدتر، ضربه خواهد زد. آن‌ها از شرکت‌های سازنده مدل‌های هوش مصنوعی خواسته‌اند تا موارد زیر را انجام دهند:

  • دریافت مجوز برای استفاده از مطالب دارای حق نسخه‌برداری در برنامه‌های هو‌ش مصنوعی مولد
  • پرداخت غرامت منصفانه به نویسندگان بابت استفاده مداوم از آثار انسان‌ها در برنامه‌های هوش مصنو‌عی مولد
  • پرداخت غرامت به نویسندگان بابت استفاده از آثار آن‌ها در خروجی‌های هوش مصنو‌عی

این در حالی است که اتحادیه نویسندگان آمریکا (WGA)، چند ماه قبل، به‌دلیل نگرانی خود درباره هوش مصنوعی، دست به اعتصاب زد و انجمن بازیگران سینما (فدراسیون هنرمندان تلویزیون و رادیو آمریکا [SAG-AFTRA]) نیز در هفته جاری تصمیم به این کار گرفت.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->