پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

  • کد خبر: ۱۷۸۴۰۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن
در این مطلب به معرفی روغن شحم گاو، طرز تهیه و خواص شگفت انگیز آن می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن شحم گاو روغنی لطیف است که در دمای پایین خیلی دیر سفت می‌شود و با اندک حرارتی به راحتی آب می‌شود. این روغن با ارزش بدون بو بوده و به نوعی درمان عمومی بیماری‌ها و یا پیشگیری از ابتلا به بیماری است. طبع روغن شحم گاو گرم می‌باشد.

شحم گاو چیست؟

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

در اطراف قسمت­‌های مختلف بدن گاو چربی­‌های خاصی شکل می­ گیرد که به آن­‌ها پیه گفته می­ شود. شحم گاو به چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق شده و علیرغم حرام بودن آن در آیین یهود در دین اسلام حلال و در احادیث و قرآن از آن به عنوان طیبات نام برده شده است. در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خواص خوردن روغن‌های حیوانی مانند روغن دنبه سفارش شده است و در میان پیه‌ها، پیه قلوه‌گاه، چون از لطافت بیشتری برخوردار است، مطلوب‌تر بوده و از خواص بیشتری برخوردار است.

خواص روغن شحم گاو

آب کردن چربی‌های شکم

تقویت و افزایش رشد عضلات

کاهنده فشار خون

تناسب اندام

بهترین منبع تولید انرژی مورد نیاز بدن

تقویت کننده سیستم دفاعی بدن

پاکسازی کبد

درمان کبد چرب

 کاهش چربی خون

 کاهش درد‌های مزمن ناشی از التهاب در بیماری‌هایی مانند استئوآرتریت، روماتیسم و …

تقویت استخوان‌ها

شاداب و سفید کننده پوست

درمان غلظت و کلسترول خون

خواص روغن شحم گاو در احادیث و روایات

روایت معروفی از پیامبر (ص) و آیه ۱۴۶ سوره مبارکه انعام، شحم و روغن شحم گاو به عنوان دارو بیان شده است. (گوشتش مرض، شیرش شفا و شحم آن دوا می‌باشد. طب النبی صفحه ۲۷).

موارد منع مصرف روغن شحم گاو

مصرف آن در افراد سالمند و بالای ۵۰ سال ممنوع می‌باشد.

به کسانی که بیماری چربی خون وفشار خون دارند و از فعالیت و تحرک کمی برخوردارند، مصرف این روغن خیلی پیشنهاد نمی‌شود.

زیاده روی در مصرف این روغن ممکن است سبب بروز مشکلات در برخی از افراد شود.

در صورت ابتلا به بیماری و مصرف دارویی خاص قبل از مصرف این روغن حتما با پزشکتان مشورت نمایید.

روغن شحم گاو چگونه تهیه می‌شود؟

بعد از تمیز کردن شحم و خرد کردن آن، مواد زائدی که درون آن هست را جدا نموده و چند ساعتی در آب، نمک و کمی سرکه طبیعی خیسانده و سپس آن را بشویید.

اکنون برای تهیه این روغن ۵ کیلو شحم گاو را با نیم کیلو ماست مخلوط نموده و سپس با یک لیوان آب لیموی تازه ترکیب نمایید. سپس ترکیب به دست آمده را با سه عدد سیب خورد شده، سه عدد پیاز خورد شده، دو عدد سیر خورد شده و مقدار کمی گل محمدی، میخک و هل و زعفران به خوبی مخلوط نمایید. سپس این ترکیب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

هرچه روغن از آن خارج شد به ظرف دیگری منتقل کنید و بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

نکاتی برای تهیه این روغن

برای تهیه این روغن از حرارت دادن زیاد آن خودداری کنید.

روغن خارج شده را به صورت تدریجی جدا کنید و از خارج کردن تمام روغن و برداشت یکباره آن جدا خودداری نمایند.

استفاده از پیاز، هل و …به منظور گرفتن بوی بد این روغن می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->