جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

  • کد خبر: ۱۷۸۴۰۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن
در این مطلب به معرفی روغن شحم گاو، طرز تهیه و خواص شگفت انگیز آن می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن شحم گاو روغنی لطیف است که در دمای پایین خیلی دیر سفت می‌شود و با اندک حرارتی به راحتی آب می‌شود. این روغن با ارزش بدون بو بوده و به نوعی درمان عمومی بیماری‌ها و یا پیشگیری از ابتلا به بیماری است. طبع روغن شحم گاو گرم می‌باشد.

شحم گاو چیست؟

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

در اطراف قسمت­‌های مختلف بدن گاو چربی­‌های خاصی شکل می­ گیرد که به آن­‌ها پیه گفته می­ شود. شحم گاو به چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق شده و علیرغم حرام بودن آن در آیین یهود در دین اسلام حلال و در احادیث و قرآن از آن به عنوان طیبات نام برده شده است. در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خواص خوردن روغن‌های حیوانی مانند روغن دنبه سفارش شده است و در میان پیه‌ها، پیه قلوه‌گاه، چون از لطافت بیشتری برخوردار است، مطلوب‌تر بوده و از خواص بیشتری برخوردار است.

خواص روغن شحم گاو

آب کردن چربی‌های شکم

تقویت و افزایش رشد عضلات

کاهنده فشار خون

تناسب اندام

بهترین منبع تولید انرژی مورد نیاز بدن

تقویت کننده سیستم دفاعی بدن

پاکسازی کبد

درمان کبد چرب

 کاهش چربی خون

 کاهش درد‌های مزمن ناشی از التهاب در بیماری‌هایی مانند استئوآرتریت، روماتیسم و …

تقویت استخوان‌ها

شاداب و سفید کننده پوست

درمان غلظت و کلسترول خون

خواص روغن شحم گاو در احادیث و روایات

روایت معروفی از پیامبر (ص) و آیه ۱۴۶ سوره مبارکه انعام، شحم و روغن شحم گاو به عنوان دارو بیان شده است. (گوشتش مرض، شیرش شفا و شحم آن دوا می‌باشد. طب النبی صفحه ۲۷).

موارد منع مصرف روغن شحم گاو

مصرف آن در افراد سالمند و بالای ۵۰ سال ممنوع می‌باشد.

به کسانی که بیماری چربی خون وفشار خون دارند و از فعالیت و تحرک کمی برخوردارند، مصرف این روغن خیلی پیشنهاد نمی‌شود.

زیاده روی در مصرف این روغن ممکن است سبب بروز مشکلات در برخی از افراد شود.

در صورت ابتلا به بیماری و مصرف دارویی خاص قبل از مصرف این روغن حتما با پزشکتان مشورت نمایید.

روغن شحم گاو چگونه تهیه می‌شود؟

بعد از تمیز کردن شحم و خرد کردن آن، مواد زائدی که درون آن هست را جدا نموده و چند ساعتی در آب، نمک و کمی سرکه طبیعی خیسانده و سپس آن را بشویید.

اکنون برای تهیه این روغن ۵ کیلو شحم گاو را با نیم کیلو ماست مخلوط نموده و سپس با یک لیوان آب لیموی تازه ترکیب نمایید. سپس ترکیب به دست آمده را با سه عدد سیب خورد شده، سه عدد پیاز خورد شده، دو عدد سیر خورد شده و مقدار کمی گل محمدی، میخک و هل و زعفران به خوبی مخلوط نمایید. سپس این ترکیب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

هرچه روغن از آن خارج شد به ظرف دیگری منتقل کنید و بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

نکاتی برای تهیه این روغن

برای تهیه این روغن از حرارت دادن زیاد آن خودداری کنید.

روغن خارج شده را به صورت تدریجی جدا کنید و از خارج کردن تمام روغن و برداشت یکباره آن جدا خودداری نمایند.

استفاده از پیاز، هل و …به منظور گرفتن بوی بد این روغن می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->