پشت پرده عجیب ثبت و فروش تلفن همراه | ماجرا چیست؟ تسهیلات ساخت مسکن از سوی بانک‌ها در فراموشی و اهمال کاری پیشنهاد تعطیلی سه‌ماهه معادن پرخطر از سوی وزیر کار قیمت عمده امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | لیموشیرین به بازار آمد پیش بینی تورم در پایان ۱۴۰۳ در ۴ سناریو برنج گران شد + علت ادعای وزیر جنگ رژیم اسرائیل درباره مرحله جدید جنگ علیه لبنان سهم کشاورزی از اشتغال کشور ۲۵ درصد است سیگنال افزایش قیمت ارز نیمایی از سوی وزیر اقتصاد اعلام نرخنامه مصوب ۱۴۰۳ خدمات روغن موتور، فیلترجات وتعویض روغن، شستشو و توقفگاه مشهد + نرخنامه شاخص کل بورس امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش بورس ادامه دارد بنزین توزیعی در کشور نیاز به مکمل ندارد با رب‌گیری در میادین میوه برخورد می‌شود توضیحات اتحادیه طلا و جواهر مشهد در به کارگیری اتباع غیر مجاز در این صنف | جریمه متخلفان چیست؟ نگاهی به نوسانات قیمت طلا و سکه در بازار امروز (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) ۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط انبار شده است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) ۲۵۵ هزار هکتار اراضی خراسان رضوی زیر کشت پاییزه خواهد رفت کم‌درآمدترین و پردرآمدترین استان‌های کشور معرفی شدند | سهم استان خراسان رضوی از درآمد چقدر است؟ (۹ مهر ۱۴۰۳) افزایش حق مسکن ۹۰۰ هزارتومانی کمکی به اجاره‌بهای کارگر نمی‌کند قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۹ مهر ۱۴۰۳) | ریزش قیمت خودرو‌های داخلی و صعود قیمت خودرو‌های مونتاژی + جدول قیمت‌ها هر تُن زغال سنگ تولید داخل ۶ میلیون تومان از معدن‌کار خریداری می‌شود | قیمت هر تُن زغال وارداتی چیزی حدود ۲۳ میلیون تومان نگاهی به وضعیت معادن استان خراسان رضوی از لحاظ فعالیت و ایمنی | فعالیت اکثر معادن زغال‌سنگ کشور سنتی است قبض‌های میلیونی برق برای چه مشترکانی صادر می‌شود؟ اصلاح ماده ۴۱ قانون کار از دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس، فعلاً خارج شد | مبنای تعیین حقوق کارگران در سال آینده چه خواهد بود؟
سرخط خبرها

راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل

  • کد خبر: ۱۸۰۰۶۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل از راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فخرالدین عامریان، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در سومین همایش فرصت‌های تجاری ایران و برزیل اظهار داشت: کشور برزیل بیش از ۸ میلیارد دلار به کشورمان صادرات دارد، اما در مقابل میزان صادرات ما به این کشور جدای از مواد پتروشیمی از ۲۰۰ میلیون دلار عبور نمی‌کند؛ در تلاش هستیم که وضعیت تراز تجاری را بهبود بخشیم.

وی افزود: بر اساس آمار رسمی میزان صادرات کالا از برزیل به ایران ۴ تا ۵ میلیارد دلار در نظر گرفته می‌شود، اما باید توجه داشت که در این آمار‌ها به کالا‌هایی که به صورت واسطه‌ای از دیگر کشور‌ها وارد می‌شود توجهی نمی‌شود، زیرا در آمار گمرک دو کشور ثبت نمی‌شود.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد: با توجه به شرایط تحریمی برخی از صادر کنندگان و وارد کنندگان بدون هماهنگی با سفارت و اتاق بازرگانی به این کشور کالا صادر کرده اند، اما پول خود را دریافت نکردند یا در ازای پول پرداختی کالا دریافت نکردند به طوری که موارد ۵ میلیون دلاری و ۱۰ میلیون دلاری را شاهد هستیم که با وجود پرداخت پول کالای خود را دریافت نکرده اند.

وی تصریح کرد: برای تسهیل تجارت میان دو کشور و از طریق رایزنی‌های سفارت ایران در برزیل از تهاتر نیز برای نقل و انتقال پول استفاده می‌شود و در ازای صادرات موادی مانند پتروشیمی گوشت وارد می‌شود.

عامریان با اشاره به راه اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل تصریح کرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با دو بانک این کشور، ضمانت‌های لازم برای تبادل پول میان بازرگان دو کشور از طرف مرکز تجاری صادر می‌کند و برای واردات نیز ضمانت‌هایی برای فروشنده برزیلی صادر می‌شود.

وی گفت: رقم کارمزدی که برای کارمزد انتقال پول پرداخت می‌شود در مواردی ۴ تا ۵ درصد است که امیدواریم با کمک سازمان توسعه تجارت و دیگر مسئولان دولتی بتوانیم آن را برطرف کرده و هزینه‌های اضافی پرداخت نکنیم.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد:در شرایطی که تراز تجاری به شدت به نفع برزیل است باید این کشور برای صادرات کالا‌های ایرانی به کشور خود حقوق ورودی کمتری دریافت کند که، اما برای تحقق این امر نیازمند رایزنی‌های از طرف مقامات دولتی است که تا با امروز در این زمینه کم کاری‌های صورت گرفته است.

وی یاد آور شد که کالا‌های ایران برای صادرات به برزیل در مواردی ۱۳۰ تا ۱۴۰ درصد حقوق گمرکی پرداخت می‌کند که رقم بالایی به حساب می‌آمد اگر میزان حقوق گمرکی برای ایران برداشته شود تا یک میلیارد دلار ظرفیت صادرات تنها در بخش فرش وجود دارد.

عامریان گفت: برزیل ۲ میلیارد دلار فرش وارد می‌کند که عمده آن از هند و پاکستان است سهم تنها ۲۰ میلیون دلار است.

وی با اشاره اینکه واردات محصولات پتروشیمی برای برزیل ضروری است گفت: برزیل از خریداران بزرگ کود شیمیایی در جهان است که در صورت توجه بیشتر می‌توان حجم بیشتری به این کشور صادرات داشت.

عامریان گفت: بستر سازی برای صادرات تجهیزات و کالا‌های پزشکی در حال ایجاد است تا محصولات ایرانی در این بخش به برزیل صادر شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->