آغاز ثبت‌نام رسانه‌های دیداری و شنیداری در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر درباره محمود پاک‌نیت، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امروز ۷۲ ساله شد نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر
سرخط خبرها

اکران «کریستین» به مناسبت ۴۰ سالگی این فیلم

  • کد خبر: ۱۸۱۳۱۷
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
اکران «کریستین» به مناسبت ۴۰ سالگی این فیلم
«کریستین» یکی از بهترین فیلم‌های جان کارپنتر ماه آینده به پرده بزرگ بازمی‌گردد تا ۴۰ سالگی‌اش گرامی داشته شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کریستین» ساخته جان کارپنتر یکی از بهترین اقتباس‌های سینمایی از آثار استیون کینگ در چهلمین سال اکرانش، دوباره روی پرده‌های بزرگ می‌رود.

با توجه به اینکه «بوگی‌من» ژوئن گذشته راهی سینماها شد، تقریبا فرصت زیادی برای تماشای یکی دیگر از فیلم‌های اقتباسی از کینگ برای امسال وجود ندارد جز اینکه ماه آینده «کریستین» یکی از بهترین فیلم‌هایی که تاکنون با اقتباس از نوشته‌های کینگ ساخته شده به زودی در ماه سپتامبر دوباره اکران ویژه خواهد شد.

«کریستین» که اولین بار ۹ دسامبر ۱۹۸۳ اکران شد از رمانی به همین نام که در همان سال منتشر شده بود، اقتباس شد. داستان این فیلم درباره دانش آموز دبیرستانی خجالتی به نام آرنولد کانینگهام - با بازی کیت گوردون- است که با خرید یک اتومبیل پلیموت فیوری در سال ۱۹۵۸ کل زندگی‌اش تغییر می‌کند. به زودی روشن می‌شود همه مشکلات بیش از یک وسواس معمول نوجوانان است و ماشین شیطانی محض است که نه تنها آرنی را به آرامی فاسد می‌کند، بلکه نسبت به هر کسی که جرأت دخالت در روابط آنها را داشته باشد، رفتاری خشونت‌آمیز بروز می‌دهد.

این فیلم با وجود اینکه ماهیت شرور وسیله نقلیه اصلی داستان را کمی تغییر می‌دهد و کمدی تاریکی را هم به لحن آن اضافه می‌کند، اما به عنوان یکی از بهترین آثار کارپنتر شناخته می‌شود.

جان کارپنتر کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و تدوین‌گر سرشناس هالیوودی در ژانر وحشت فعالیت می‌کند و به دلیل ساخت آثاری شاخص در این ژانر به عنوان یکی از استادان وحشت شناخته می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->