پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

آتش‌نشانان تهرانی صاحبخانه می‌شوند

  • کد خبر: ۱۸۵۲۸۶
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
آتش‌نشانان تهرانی صاحبخانه می‌شوند
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: با دستور شهردار تهران تا دو سال آینده همه آتش‌نشانانی که از امکانات مسکن دولتی استفاده نکرده‌اند، صاحب‌خانه خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران، با بزرگداشت روز هفت مهر روز آتش‌نشان، یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان و ۶۱ شهید آتش‌نشان شهرداری تهران را گرامی داشت.

محمدی با اشاره به آنکه در سال‌های گذشته نارضایتی‌های معیشتی و مشکلات متعددی برای آتش‌نشان‌ها وجود داشت که موجبات نارضایتی آنان را فراهم کرده بود، بیان کرد: البته بخش بسیاری از این مشکلات با دستور شهردار تهران در سال‌های اخیر مرتفع شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران با بیان آنکه طبق مصوبه سال ۹۰ مجلس شورای اسلامی، آتش‌نشانی جزو مشاغل «سخت و زیان‌آور» محسوب می‌شود، اظهار کرد: همین موضوع باعث شده برای برخی از آتش‌نشانان که ذیل پوشش صندوق تأمین اجتماعی هستند، «بازنشستگی» در ۲۰ سال خدمت محقق شود.

وی با تأکید بر آنکه البته عمده آتش‌نشان‌های شهرداری تهران تحت خدمات بیمه‌ای شرکت شهر سالم هستند و با ۲۵ سال سابقه بازنشسته می‌شوند، افزود: رایزنی‌هایی با مجلس شورای اسلامی برای بازنشسته شدن همکاران ما که تحت پوشش تأمین اجتماعی نیستند، صورت پذیرفته و امیدواریم با عنایت نمایندگان عملیاتی شود.

محمدی اضافه کرد: البته تصویب این قانون در اختیار شهرداری تهران یا شورای شهر نیست؛ بلکه بازنشستگی با ۲۰ سال سابقه می‌باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد. این فرایند زمان‌بری است. البته ما به طور همزمان تلاش می‌کنیم با مشوق‌هایی این مشکلات را برای همکارانمان جبران کنیم.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: مقوله «ایمنی» متأسفانه در بخش‌هایی از کشور جدی گرفته نشده است. همین باعث شده که کمبود نیرو از سنوات گذشته در سازمان آتش‌نشانی وجود داشته باشد. به این سادگی‌ها نیز قابل حل نیست. البته با دستور شهردار تهران تا سال ۱۴۱۰، می‌توانیم هر سال ۲۰۰ تا ۲۵۰ نیروی جدید جذب کنیم.

وی با اشاره به تعداد ایستگاه‌های فعال و نیرو‌های آتش‌نشان تهران، ادامه داد: هم‌اکنون حدود ۵۰۰۰ آتش‌نشان در ۱۳۸ ایستگاه آتش‌نشانی وجود دارد. برای خدمت‌رسانی نسبتاً مناسب، حدود ۱۰۰۰ نفر کسر نیرو به مشکلات و حوادث احتمالی باید به بدنه سازمان افزوده شود.

محمدی در پاسخ به این سؤال که تنظیم شیفت کاری آتش‌نشان‌ها به چه صورت است، بیان کرد: با استاندارد جهانی می‌باید آتش‌نشان‌ها در ماه ۱۰ روز کار کنند. البته اگر نیرو به مقدار مناسب وجود داشت، می‌توانستند از تایم استراحت بیشتری استفاده کنند. مثلاً در برخی شهرستان‌های اطراف تهران این فرصت استراحت بیشتر هم هست.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران با یادآوری آنکه ۲۴ ساعته آتش‌نشان‌ها منتظر اعلام حادثه و اعزام به مأموریت هستند، اظهارکرد: روزی که هیچ تلفنی در ۱۳۸ ایستگاه ما زنگ نخورد، روز خوب ماست! آرزوی ما این است که شهروندان تهرانی در آسایش و آرامش باشند. البته روزانه به‌طور میانگین ۲ تا ۳ مأموریت هر ایستگاه آتش‌نشانی برای امدادرسانی دارد.

وی اضافه کرد: در قیاس با سال‌های گذشته با فرهنگ‌سازی و اقدامات صورت‌گرفته، «مزاحمت‌های تلفنی» بسیار کمتر شده است. مردم خیلی بیشتر هوای همکاران ما و آتش‌نشانان را از این بابت دارند! شهروندان می‌دانند هرکجای شهر تهران میانگین رسیدن همکاران من به محل حادثه حدود ۵ دقیقه است.

محمدی در پاسخ به این سؤال که کاهش زمان امدادرسانی آتش‌نشانی چگونه محقق شده، گفت: افزایش پایگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری تهران موجبات سرعت امدادرسانی و خدمت‌رسانی ما به شهروندان شده است. الان در مقایسه با بزرگ‌ترین پایتخت‌های دنیا (مثلاً لندن یا مسکو)، تعداد ایستگاه‌های امدادرسانی آتش‌نشانی تهران، بیشتر است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران با یادآوری آنکه این مجموعه هم‌اکنون حدود ۳۰ عنوان خدمت را در اختیار شهروندان قرار می‌دهد، بیان کرد: حوادث روحی و جسمی از مهم‌ترین مخاطرات شغل آتش‌نشانی است. همکاران من در شهرداری تهران تحت پوشش بیمه «شهر سالم» شهرداری تهران هستند. آن‌ها البته تحت پوشش بیمه تکمیلی و پایش سلامت سالانه نیز هستند. سرویس‌های روان‌شناسی منظم نیز در اختیار آن‌هاست.

تجهیز آتش‌نشانی پایتخت به امکانات امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه

وی تأکید کرد: البته که این امکانات مطلوب نیست؛‌ای کاش یک بیمارستان ویژه آتش‌نشانان در تهران احداث می‌شد. وجود چنین بیمارستانی می‌توانست هم برای آتش‌نشانان هم برای خانواده‌های آن‌ها امکانات مناسبی را فراهم آورد.

محمدی درباره تجهیزات و امکانات آتش‌نشانی پایتخت نیز گفت: در شهر تهران برای امدادرسانی در ساختمان‌های بلندمرتبه با نردبان‌های ۶۴متری، امکانات مناسبی مستقر شده است. با این تجهیزات هم عملیات نجات محبوسین در آتش اتفاق می‌افتد، هم اطفای حریق؛ تجهیزاتی که تا ساختمان‌های حدود ۲۰ طبقه را پوشش می‌دهند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی موضوع «مسکن» را مهم‌ترین دغدغه آتش‌نشانان دانست و افزود: با پیگیری‌های فراوان و دستور شهردار تهران دو پروژه مسکونی ویژه آتش‌نشانان طراحی و عملیات اجرایی آن آغاز شده است. امیدواریم با اتمام این پروژه‌ها تا ۲ سال آینده همه آن‌ها صاحب‌خانه شوند.

وی بابیان آنکه این شرایط ویژه آتش‌نشانانی است که سابق از تسهیلات مسکن دولتی استفاده نکرده‌اند، تأکید کرد: چنین اتفاقی در تاریخ مدیریت شهری بی‌سابقه است. امیدواریم با خانه‌دار شدن همه همکاران من در سازمان آتش‌نشانی، انگیزه‌های آنان برای خدمت‌رسانی به شهروندان افزایش یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->