صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش دبیر جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان کیست تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فیلم موسی کلیم الله | آغاز اکران سیار موسی کلیم‌الله بازگشت «بچه‌مرشد» با فصل دوم | نوید در مسیر نجات زبان فارسی «ایده» موجب برتری هنرمند بر هوش مصنوعی می‌شود اگر بیهقی کارشناس دیتابیس دربار مسعود غزنوی بود برگزاری نشست «از حماسه‌های فردوسی تا ترانه‌های خیام» در دانشگاه سجاد مشهد | ادبیات، بستری برای اندیشه ورزی
سرخط خبرها

ممنوع التصویری «مهران مدیری» در شبکه نمایش خانگی شایعه است؟

  • کد خبر: ۱۸۸۷۱۴
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
ممنوع التصویری «مهران مدیری» در شبکه نمایش خانگی شایعه است؟
خبر ممانعت از صدور مجوز برای برنامه جدید مهران مدیری و تکذیبیه متعاقب آن از سوی صادرکننده مجوز یکی از صدها شایعاتی است که به واسطه فضای مجازی و نبود امکان نظارت صحیح بر آن به وجود آمد اما لازم است در این راستا به نکاتی توجه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبر ممانعت از صدور مجوز برای برنامه جدید مهران مدیری و تکذیبیه متعاقب آن از سوی صادرکننده مجوز یکی از صدها شایعاتی است که به واسطه فضای مجازی و نبود امکان نظارت صحیح بر آن به وجود آمد اما نکته پنهان و مهمتر این اتفاق، فقدان ضمانت تولید و انتشار برنامه‌هایی نظیر آن است که نیمه ماندن آنها بارها اتفاق افتاده است. با توجه به اینکه سابقه نیمه‌کاره رها کردن برنامه‌ها و سریال‌ها در چنین شرایطی تکرار شده‌اند باید بر موضوع دیگری متمرکز شد و به آن پرداخت.

این اتفاق ناخوشایند دو نتیجه منفی دارد که در طولانی‌مدت به بی‌اعتمادی مخاطب درباره تولیدات شبکه خانگی و جایگزینی محصولات مشابه خارج از این شبکه خواهد انجامید. یکی اینکه افرادی که محصولات رها شده را خریداری کرده‌اند دچار خسران مالی شده و احساس باری به هر جهت بودن شبکه خانگی را می‌کنند و دیگر آنکه از لحاظ روحی حس سرخوردگی و ناتمام ماندن کاری را تا ابد در سر خواهند داشت.

با توجه به آنکه ما خود را مسلمان و مقید به شرع و قانون جمهوری اسلامی می‌دانیم اینجا مسئله حق‌الناس پیش می‌آید. تهیه‌کننده که به اندازه هزینه تولید و گاه چند برابر آن بازگشت هزینه داشته و مسئولان ناظر بر مجوز و محتوا هم که بودجه دولتی دارند و وظایف خود را انجام داده‌اند. این وسط می‌مانند خریداران این محصولات که در این اوضاع آشفته اقتصادی هزینه کرده‌اند و جای سرگرم شدن و تبعات مثبت دیگر این محصولات دچار سرخوردگی و ضرر مالی شده‌اند.

برای همین لازم است که ناظران و صادرکنندگان مجوز انتشار بندی را در قوانین خود لحاظ کنند تا هر تهیه‌کننده‌ای خود را ملزم به اتمام برنامه‌های سریالی کند و در غیر این صورت تمام خسارت به وجود آمده از طرف خریداران را بپردازد. این‌طوری تهیه‌کنندگان حواس خود را جمع می‌کنند تا مطابق قوانین موجود تولید کنند و پس از چند قسمت اولیه که منجر به بازگشت سرمایه و سود می‌شود نسبت به این مقوله بی‌تفاوت نباشند.

مشهود است که این امر ملزم به وجود موارد قانونی است اما مهمتر از آن اجرای صحیح و مشخص شدن مسئولیت این اجراست که اعاده حق‌الناس را به صورت صحیح انجام دهد.

از طرفی شایعاتی نظیر مورد مذکور ابتدای این یادداشت به وجود نخواهد آمد که برخی از تهیه‌کنندگان به واسطه این آب گل‌آلود ماهی بگیرند یا ناظران بر مجوزها به دلیل نگرانی در به وجود آمدن این موضوع دچار سختگیری در اعطای مجوزها شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->