پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

رییس سازمان حفاظت محیط زیست از تداوم مذاکرات با افغانستان برای تامین حق‌آبه هامون خبرداد

  • کد خبر: ۱۹۱۹۳۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹
رییس سازمان حفاظت محیط زیست از تداوم مذاکرات با افغانستان برای تامین حق‌آبه هامون خبرداد
رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهارکرد: با توجه به شرایط مردم سیستان و بلوچستان، تاکید رییس جمهوری همواره بر این است که به‌صورت حضوری از مسائلی که در استان وجود دارد، بازدید کنیم تا مشکلات احصا و در ادامه تامین اعتبار انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی سلاجقه در حاشیه بازدید از تالاب هامون اظهارکرد: با توجه به شرایطی که مردم سیستان و بلوچستان دارند، تاکید رییس جمهوری همواره بر این است که حضورا از مسائلی که در استان وجود دارد، بازدید کنیم و میدانی در محل حضور پیدا کنیم تا مشکلات احصا، در ادامه تامین اعتبار انجام و مشکلات حل شود.

وی افزود: ما در روزی از منطقه بازدید کردیم که یکی از روز‌های حاد از نظر توفان گرد و غبار در منطقه است و از نزدیک مشکلی که مردم با آن مواجه هستند را مشاهده کردیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: به دنبال این هستیم که مشکلات هرچه سریع‌تر حل شود و ان‌شاءالله هیئت همراه ما که نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مسئول در خصوص گرد و غبار هستند نیز برای تحقق اهداف و رفع مشکلات همکاری کنند.

سلاجقه افزود: نمایندگان دستگاه‌های مختلف با حضور میدانی در اینجا نتایج کار خود را دیدند و در واقع یک راستی‌آزمایی انجام شد. اگر قصوری بوده، کم‌کاری شده و یا کاری نصف و نیمه رها شده است، امروز نمایندگان همه دستگاه‌ها به وضوح نتیجه آن را دیدند.

وی با اشاره به گفت‌وگوی مستقیم با مردم گفت: مردم شریف استان سیستان و بلوچستان توقع خاصی ندارند و دغدغه اصلی آن‌ها نیز حفظ نظام است. وقتی می‌بینیم که مردم این استان علیرغم تمام مشکلات با رشادت‌ها و شجاعت‌های خود ایستاده‌اند و از نظام، انقلاب و کشور دفاع می‌کنند، مسئولیت سنگین خود را بیشتر حس می‌کنیم.

معاون رئیس جمهوری افزود: لذا از مسئولان توقع می‌رود که تمام کار‌هایی که می‌خواهند در این منطقه انجام دهند را تسریع کنند.

سلاجقه با اشاره به مذاکرات حق‌آبه هامون با کشور افغانستان توضیح داد: ما باید در ابتدا بحث مرطوب کردن هامون را دنبال کنیم چراکه اگر کف تالاب مرطوب شود، میزان گرد و غبار نیز کاهش پیدا خواهد کرد حتی اگر شرایط آبی مناسب نباشد و دولت همسایه نیز بار‌ها این موضوع را تکرار کند، بازهم باید حداقل به اندازه‌ای که کف هامون مرطوب شود، رهاسازی آب انجام شود.

وی تاکید کرد: این خواسته اصلی ماست و به جد پیگیر تحقق آن هستیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: نشست‌های کارشناسی میان دو کشور انجام می‌شود و آخرین آن ۲۹ مرداد بود. این موضوع در قالب یک تقویم زمانی ادامه خواهد داشت. در بحث مذاکرات حضور جوامع محلی بسیار کارساز است.

سلاجقه افزود: طرف مقابل با رویکرد مناسبی به جلسات می‌آید و سعی می‌کنیم تا حداقل برای رهاسازی آب به اندازه‌تر شدن کف هامون با طرف مقابل به نتیجه برسیم. طرف مقابل به این نتیجه رسیده که اگر آبی باشد باید رهاسازی کند و در این مورد شبهه‌ای وجود ندارد.

وی اضافه کرد: زمانی که بارش‌ها اتفاق بیفتد و حوضه آبریز بالادست ذخیره مناسبی داشته باشد، ان شاءالله رهاسازی نیز انجام خواهد شد.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به وضعیت چاه‌نیمه‌ها گفت: چاه‌نیمه‌های سیستان شرایط مناسبی ندارد و حتی امروز دیدیم که از حجم مرده چاه نیمه‌ها بهره‌برداری می‌شود. با این وجود خوشبختانه دولت تمهیدات عالی را در نظر گرفته و جایگزین‌هایی که برای شرایط اضطرار تعریف کرده است، بسیار مناسب است.

سلاجقه افزود: مردم خیالشان راحت باشد چراکه دولت به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد، مردم سیستان تشنه بمانند و امنیت آب به‌ویژه امنیت آب شرب کاملا برقرار است و تامین آب به نحو احسن انجام می‌شود.

وی گفت: حتی اگر شرایط خشک‌تر از این هم باشد بازهم نمی‌گذاریم مردم بدون آب بمانند. در این راستا بحث انتقال آب پایدار نیز انجام شده و زیرساخت‌ها فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بحث ریزگرد‌ها نیزطبق برنامه زمان‌بندی شده انجام خواهد شد تا ان‌شاءالله به نتایج مطلوبی برسیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->