نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش دبیر جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان کیست تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فیلم موسی کلیم الله | آغاز اکران سیار موسی کلیم‌الله بازگشت «بچه‌مرشد» با فصل دوم | نوید در مسیر نجات زبان فارسی «ایده» موجب برتری هنرمند بر هوش مصنوعی می‌شود اگر بیهقی کارشناس دیتابیس دربار مسعود غزنوی بود برگزاری نشست «از حماسه‌های فردوسی تا ترانه‌های خیام» در دانشگاه سجاد مشهد | ادبیات، بستری برای اندیشه ورزی انتشار جدول اجرا‌ها و پوستر جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
سرخط خبرها

خلاقیتی از دل زباله‌ها

  • کد خبر: ۱۹۴۴۴
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۵
خلاقیتی از دل زباله‌ها
انباشته شدن حجم زیادی از بطری‌ها و کیسه‌های پلاستیکی در نزدیکی فاضلاب‌های «لاگوس» ـ کلان‌شهر نیجریه ـ سبب شده تا یک هنرمند تجسمی به فکر تغییر دادن این شرایط بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رویترز، «آدیمی امانوئل» هنرمند ۲۳ ساله‌ای است که شغل اصلی‌اش ساخت مجسمه است، اما از سال گذشته ساخت کوله‌پشتی با جمع‌آوری زباله‌های پلاستیکی را آغاز کرده است.

 

این هنرمند که ساخت محصولات جدید با استفاده از ضایعات پلاستیکی را روش مناسبی برای بالا بردن آگاهی مردم نسبت به تاثیرات مخرب تولید پلاستیک بر محیط زیست می‌داند، در ماه نوامبر خط تولید کیف، کیف پول و جعبه‌های هدیه‌ای را راه انداخت که با استفاده از ۲۰ درصد چرم و ۸۰ درصد زباله‌های پلاستیکی ساخته می‌شوند.

 

او قطعات پلاستیک‌های استفاده شده‌ای همچون قطعات فریم‌های عکس را اغلب از کارگاه‌های کوچک جمع‌آوری می‌کند، سپس آن‌ها را متناسب با طراحی محصولاتش رنگ می‌کند، شکل می‌دهد و به کیف‌های چرمی می‌چسباند.

 

 

 

کیف‌های او بین ۸ الی ۳۰ هزار دلار به فروش می‌روند.

 

زباله‌های پلاستیکی شامل کیسه‌های پلاستیکی، بسته‌بندی‌های پلاستیکی غذا و نوشیدنی در  اغلب نقاط شهر «لاگوس» است که حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد.

 

مجراهای آبی که از این شهر به خلیج «گینه» می‌رسند نگرانی‌های بسیاری را درباره حجم زباله‌های پلاستیکی که از این شهر به دریا ریخته می‌شود ایجاد کرده است.

 

نیجریه نهمین کشور با بیشترین آلودگی دریاها در اثر زباله‌های پلاستیکی محسوب می‌شود.

 

قانون‌گذاران این کشور در تلاشند تا قوانینی را برای غیرقانونی اعلام کردن تولید پلاستیک به تصویب برسانند. در حال حاضر استفاده از کیسه‌های پلاستکی در بسیاری از نقاط آفریقا ممنوع شده‌ است. «کنیا» یکی از سختگیرانه‌ترین قوانین جهان را برای تولید و یا فروش کیسه‌های پلاستیکی دارد که جریمه رعایت نکردن آن تا ۴ ماه زندان و مبلغ ۴۰ هزار دلار را شامل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->