عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

پیش به سوی «ایران کتاب‌خوان»

  • کد خبر: ۱۹۴۶۰۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
پیش به سوی «ایران کتاب‌خوان»
مهم‌ترین رسالت کتابخانه عمومی کتابداری و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی است و دیگرخدمات متنوع در آن نیز با محوریت کتاب ارائه می‌شود.

امروز با نسل جدید کتابخانه‌های عمومی روبه‌رو هستیم. کتابخانه عمومی به‌عنوان فرهنگ‌سرای اجتماعی، دانشگاه مردم و مکان سوم تعلیم و تربیت در تلاش است تا پاسخگوی نیاز‌های فرهنگی، اجتماعی، اطلاعاتی و دانشی کاربران و اعضا باشد. از این رو، امروز در کتابخانه‌های عمومی شاهد بخش‌های گوناگونی مانند کودک و نوجوان، پایگاه‌های اطلاعاتی، بخش مرجع و کلاس‌های آموزشی هستیم و کاربران به‌آسانی می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند. البته مهم‌ترین رسالت کتابخانه عمومی کتابداری و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی است و دیگرخدمات متنوع در آن نیز با محوریت کتاب ارائه می‌شود.

زیرا اصالت با کتاب است. در توجیه اهمیت کتاب بر فضای مجازی نیز بر این باوریم که فضای مجازی رقیب کتاب نیست، بلکه می‌تواند رفیق کتاب و مروج کتاب‌خوانی باشد. زیرا مردم برای بالابردن سطح اخبار و اطلاعاتشان به فضای مجازی و برای عمق‌بخشیدن به معلومات و دانش خود به کتاب نیاز دارند؛ بنابراین در عصر کنونی کتاب و فضای مجازی هرکدام در جای خود دارای اهمیت و ارزش هستند.

فضای مجازی برای توسعه و ترویج کتاب‌خوانی و معرفی کتاب و تازه‌های نشر و به‌اشتراک‌گذاشتن کتاب‌های خوب و معرفی نویسندگان و مفاخر و آثار ارزشمندشان و همچنین برجسته‌کردن نقش کتاب‌خوانی در ارتقای سطح کیفی زندگی مردم فرصتی بی‌نظیر است.

همه تلاش ما تحقق شعار «ایران کتاب‌خوان» است. زیرا معتقدیم روی دیگر دانایی، توانایی است و شکوفایی جامعه و قوی‌شدن ایران سربلند از مسیر کتاب و کتاب‌خوانی می‌گذرد و این مهم جز با تلاش همگانی و همدلی و هم‌افزایی امکان‌پذیر نخواهد بود. اعتقاد شخصی‌ام این است که «حال کتاب‌خوانی خوب است» و این نگاه برآمده از حضور مردم و استقبال بی‌نظیر آنان از برنامه‌ها و فعالیت‌های متنوع فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی و خرید کتاب از نمایشگاه بین‌المللی کتاب و فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های کتاب است.

ضمن تبریک سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران به همه اهالی کتاب و کتاب‌خوانی و دغدغه‌مندان و فعالان این حوزه، امیدوارم بتوانیم با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امر کتاب‌خوانی و افزایش بصیرت اجتماعی و فرهنگی جامعه، از این هفته به‌عنوان فرصتی مغتنم برای خلق رویداد‌های مؤثر فرهنگی کتاب‌محور استفاده کنیم.

شعار این دوره از هفته کتاب «آینده خواندنی است»، برآمده از این موضوع است که با مطالعه و آگاهی از تجربیات و سرگذشت افراد و جوامع گذشته، می‌توانیم آینده‌ای درخشان برای ایران اسلامی و حتی جهان بسازیم. به امید تحقق «ایران کتاب‌خوان».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->