جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بدبینی خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۱۹۵۶۰۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
بدبینی خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد
محققان طی مطالعات و پژوهش‌های مختلف دریافتند که مدت‌هاست خصومت با مشکلات قلبی مرتبط است، اما این پژوهش یکی از اولین تحقیقاتی است که آن را با بدبینی مرتبط می‌کند.

به گزارش شهرآرآنیوز، افراد بدبین تمایل به بی‌اعتمادی به ماهیت و انگیزه‌های دیگران دارند و معتقدند که انگیزه آنان فقط منافع شخصی است. بدگمانی با بدبینی و تحقیر آمیز بودن نیز مرتبط است. در حالی که مدت‌هاست خصومت با مشکلات قلبی مرتبط شده است، اما این پژوهش یکی از اولین تحقیقاتی است که آن را با بدبینی مرتبط می‌کند.

پژوهش کنونی شامل ۱۹۶ نفر بود و سه نوع خصومت از لحاظ عاطفی، رفتاری و شناختی را مورد بررسی قرار داد.

محقق ارشد این تحقیق، الکساندرا تی تایرا اظهار کرد: خصومت با بدگمانی، بیشتر جنبه شناختی دارد و شامل باورها، افکار و نگرش‌های منفی در مورد انگیزه‌ها، مقاصد و قابل اعتماد بودن دیگران است، بنابراین می‌توان آن را بدگمانی، عدم اعتماد یا باور‌های بدبینانه نسبت به دیگران در نظر گرفت.

این یافته‌ها نشان می‌دهند که تمایل بیشتر به درگیر شدن در خصومت همراه با بدگمانی که به نظر می‌رسد به فضای سیاسی و بهداشتی امروز بسیار مرتبط است می‌تواند نه تنها برای پاسخ‌های کوتاه‌مدت استرس، بلکه برای سلامت بلندمدت ما نیز مضر باشد.

در این میان، خصومت رفتاری به صورت پرخاشگری کلامی یا فیزیکی و خصومت عاطفی به صورت خشم مزمن ظاهر می‌شود. در شرایط سالم، افراد به عوامل استرس‌زا عادت می‌کنند و با آن‌ها سازگار می‌شوند.

تایرا توضیح داد که اساسا، وقتی چندین بار در معرض یک چیز قرار می‌گیرید، تازگی آن مورد از بین می‌رود و به اندازه دفعه اول واکنش بزرگی در برابر آن نشان نخواهید داد.

وی افزود: این رفتار، پاسخی سالم است، اما نتایج پژوهش ما نشان می‌دهد که تمایل بیشتر به خصومت همراه با بدگمانی ممکن است از این کاهش پاسخ در طول زمان جلوگیری یا آن را مهار کند. به عبارت دیگر، سیستم قلبی عروقی به یک استرس‌زا دوم نیز مانند اولی پاسخ می‌دهد که رفتاری ناسالم است، زیرا به مرور زمان بر سیستم قلبی عروقی ما فشار بیشتری وارد می‌کند.

به افراد شرکت‌کننده در این مطالعه آزمون‌های شخصیتی همراه با آزمون پاسخ به استرس آنان داده شد. نتایج نشان داد که نه خصومت عاطفی و نه رفتاری با پاسخ استرس بالاتر مرتبط نیست.

وی می‌گوید: این مورد به این معنی نیست که خصومت عاطفی و رفتاری برای شما بد نیست، فقط ممکن است از طرق دیگری بر سلامت یا رفاه شما تاثیر بگذارد، با این حال، افرادی که خصومت به همراه بدبینی بیشتری داشتند، پاسخ استرس بالا و پایداری نشان دادند.

وی افزود: امیدوارم که نتایج پژوهش کنونی آگاهی در مورد پیامد‌های بالقوه بدبینی برای سلامتی را افزایش دهد.

شاید دفعه بعد که فردی درباره انگیزه‌ها، مقاصد یا قابل اعتماد بودن بهترین دوست خود، یک همکار یا حتی یک سیاستمدار فکری منفی کند، دوباره در مورد این دیدگاه بیاندیشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->