آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان ضرورت پیوند سیاست‌گذاری جمعیتی با توسعه اقتصادی و رفاه عمومی
سرخط خبرها

بعد از بهبود از کرونا تا چند روز ناقل این بیماری خواهیم بود؟

  • کد خبر: ۱۹۵۶۹
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
بعد از بهبود از کرونا تا چند روز ناقل این بیماری خواهیم بود؟
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ویروس کووید-۱۹ دستکم دو هفته پس از رفع علائم بیماری همچنان در بدن مبتلایان باقی می‌ماند و می‌تواند به دیگران منتقل شود.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری «لایوساینس»، این مطالعه بر روی ۴ متخصص بهداشت و درمان بین ۳۰ تا ۳۶ ساله که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و سپس درمان شده بودند، انجام شد. محققان پس از انجام دو تست (در دو روز متوالی) بهبود این بیماران را تایید کرده و از آن‌ها خواستند تا به مدت پنج روز خود را در خانه قرنطینه کنند. پس از این دوره پنج روزه، تا روز سیزدهم پس از بهبودی نمونه‌برداری سواب گلو از این افراد ادامه پیدا کرد. نتایج همه تست‌ها مثبت بوده و از وجود این ویروس حکایت داشت. به گفته محققان این یافته‌ها نشان می‌دهد که دستکم بخشی از بیماران بهبود یافته از کرونا ممکن است پس از رفع علائم،  همچنان ناقل این ویروس باشند.

با این حال این نوع رفتار در بین ویروس‌ها چیز جدیدی نیست و خوشبختانه آن طور که پژوهشگران می‌گویند، ویروس موجود در بدن بیماران بهبودیافته در این مرحله چندان مسری نیست.

به گفته کریس جانسون از اپیدمیولوژیست‌های دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه تمپل، این یافته‌های جدید می‌تواند خبر خوبی برای جهان باشد زیرا ویروس‌هایی که به باقی ماندن در سیستم بدن افراد تمایل دارند، معمولا ویروس‌هایی هستند که بدن در برابر آنها یک واکنش ایمنی قوی ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر، اگر این ویروس در بدن بیماران بهبودیافته باقی بماند، ممکن است احتمال ابتلای مجدد آن ها را از بین ببرد.

این یافته‌ها در شرایطی منتشر می‌شود که خبرگزاری‌ها از ابتلای دوباره یک زن ژاپنی بهبودیافته از کرونا به این بیماری خبر می‌دهند. به گفته جانسون با توجه به نتایج جدیدی که در مورد باقی ماندن ویروس کووید-۱۹ در بدن بیماران بهبود یافته به دست آمده است، هنوز روشن نیست که در مورد این بیمار ژاپنی چه اتفاقی افتاده است. یک احتمال این است که وی نوع جدیدی از این ویروس را از شخص دیگری گرفته باشد و احتمال دیگر این است که سیستم ایمنی بدن وی این ویروس را به طور کامل از بین نبرده و با شروع تکثیر دوباره آن در ریه‌ها، علائم بیماری بار دیگر ظاهر شده‌ باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->