صدور هشدار هواشناسی برای آلودگی هوا در مشهد و ۷ شهر دیگر (۱۵ دی ۱۴۰۳) ویروس جدید چینی HMPV چیست و چه علائمی دارد؟ + راه‌های پیشگیری یادی از دکتر محمد فقیهی حکم‌آبادی، نخستین جراح چشم مشهد | چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود* پایداری محیط زیست با الگو‌های موفق بازیافت زباله خطرات مصرف بیش از حد استامینوفن را جدی بگیرید ارائه خدمت به ۱۳ هزار زوج نابارور در راستای فرزندآوری  رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام آزمون دستیاری تخصصی استفاده از ظرفیت تمام شهروندان برای حل مسائل کشور، یکی از اهداف مهم دولت ریه اسفنجی، عارضه جدید دخانیات نوپدید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ دی ۱۴۰۳) زورگیری طلاهای همسر دوم برای کادودادن به زن اول سرانه پایین درمانی در دومین کلان‌شهر ایران | قدردانی از بهورزان و مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در مشهد حضور ۱۹۱۰ نفر بدهکار مهریه در زندان‌های کشور ترکیب نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان تغییر کرد + جزئیات نگاهی به شاخصه های نسل زِد و راه هایی برای برقراری ارتباط بهتر با آن ها | ماجرای ما و زومرها تدوین دستورالعمل نظارت بر فراورده‌های نانو و تاتو در سازمان غذا و دارو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی آلودگی هوا آمار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داد سبک زندگی در فصل زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی چگونه است؟ ماموریت‌های اورژانس مشهد در ارتباط با بیماری‌های تنفسی ۱۸ درصد افزایش یافت (۱۵ دی ۱۴۰۳) انتقادِ بازنشستگان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به مبلغ ناچیز همسان‌سازی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: از فرمول متناسب‌سازیِ سازمان حمایت می‌کنیم | آقای پزشکیان، سیاستِ حذف ارز ترجیحی را کنار بگذارید! گروگانگیری ۲۰۰ هزار دلاری در مشهد | ارسال تصاویر خون‌آلود کودک ۷ ساله برای پدر و مادرش بحران کمبود متخصص بیهوشی روز به روز جدی‌تر می‌شود علت کمبود برخی داروها در کشور چیست؟ ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه (۱۸ دی ۱۴۰۳) هشدار سازمان غذا و دارو درباره برخی محصولات غیرمجاز آرایش چشم بررسی مشکلات تأمین و ترخیص شیرخشک‌های رژیمی شیوع بالای آنفلوانزای H۱ N۱ در کشور (۱۵ دی ۱۴۰۳) مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی
سرخط خبرها

بعد از بهبود از کرونا تا چند روز ناقل این بیماری خواهیم بود؟

  • کد خبر: ۱۹۵۶۹
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
بعد از بهبود از کرونا تا چند روز ناقل این بیماری خواهیم بود؟
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ویروس کووید-۱۹ دستکم دو هفته پس از رفع علائم بیماری همچنان در بدن مبتلایان باقی می‌ماند و می‌تواند به دیگران منتقل شود.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری «لایوساینس»، این مطالعه بر روی ۴ متخصص بهداشت و درمان بین ۳۰ تا ۳۶ ساله که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و سپس درمان شده بودند، انجام شد. محققان پس از انجام دو تست (در دو روز متوالی) بهبود این بیماران را تایید کرده و از آن‌ها خواستند تا به مدت پنج روز خود را در خانه قرنطینه کنند. پس از این دوره پنج روزه، تا روز سیزدهم پس از بهبودی نمونه‌برداری سواب گلو از این افراد ادامه پیدا کرد. نتایج همه تست‌ها مثبت بوده و از وجود این ویروس حکایت داشت. به گفته محققان این یافته‌ها نشان می‌دهد که دستکم بخشی از بیماران بهبود یافته از کرونا ممکن است پس از رفع علائم،  همچنان ناقل این ویروس باشند.

با این حال این نوع رفتار در بین ویروس‌ها چیز جدیدی نیست و خوشبختانه آن طور که پژوهشگران می‌گویند، ویروس موجود در بدن بیماران بهبودیافته در این مرحله چندان مسری نیست.

به گفته کریس جانسون از اپیدمیولوژیست‌های دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه تمپل، این یافته‌های جدید می‌تواند خبر خوبی برای جهان باشد زیرا ویروس‌هایی که به باقی ماندن در سیستم بدن افراد تمایل دارند، معمولا ویروس‌هایی هستند که بدن در برابر آنها یک واکنش ایمنی قوی ایجاد می‌کند. به عبارت دیگر، اگر این ویروس در بدن بیماران بهبودیافته باقی بماند، ممکن است احتمال ابتلای مجدد آن ها را از بین ببرد.

این یافته‌ها در شرایطی منتشر می‌شود که خبرگزاری‌ها از ابتلای دوباره یک زن ژاپنی بهبودیافته از کرونا به این بیماری خبر می‌دهند. به گفته جانسون با توجه به نتایج جدیدی که در مورد باقی ماندن ویروس کووید-۱۹ در بدن بیماران بهبود یافته به دست آمده است، هنوز روشن نیست که در مورد این بیمار ژاپنی چه اتفاقی افتاده است. یک احتمال این است که وی نوع جدیدی از این ویروس را از شخص دیگری گرفته باشد و احتمال دیگر این است که سیستم ایمنی بدن وی این ویروس را به طور کامل از بین نبرده و با شروع تکثیر دوباره آن در ریه‌ها، علائم بیماری بار دیگر ظاهر شده‌ باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->