آغاز اکران آثار منتخب هجدهمین جشنواره سینما حقیقت در سینما ویلاژتوریست مشهد + جدول اکران پوستر جشنواره چهل و سوم فیلم فجر اصلاح می‌شود آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

«ملودی» فیلم کارگردان ایرانی از اسکار حذف شد

  • کد خبر: ۱۹۶۵۵۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
«ملودی» فیلم کارگردان ایرانی از اسکار حذف شد
فیلم سینمایی «ملودی» ساخته بهروز سبط رسول به دلیل عدم احراز شرایط مورد نظر آکادمی اسکار، از رقابت در شاخه بهترین فیلم بین المللی حذف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس قوانین اسکار، کشور‌هایی که برای اولین بار فیلم به آکادمی ارسال می‌کنند (یا در پنج سال گذشته فیلم ارسال نکرده اند) باید فهرستی از اعضای کمیته انتخاب و مواد درخواستی را برای آکادمی ارائه دهند، اما کشور تاجیکستان نتوانست این فهرست را به موقع ارسال و در نهایت در فهرست آثار واجد شرایط قرار نگرفت.

«ملودی» به نویسندگی و کارگردانی بهروز سبط رسول، داستان زنی را دنبال می‌کند که در مرکز کودکان سرطانی به آموزش موسیقی می‌پردازد. وقتی شاگردانش از او درخواست می‌کنند که با صدای پرندگان یک قطعه موسیقی بسازد، ملودی به روستای زادگاهش سفر می‌کند تا پرنده‌ها و همچنین خواننده‌ای قدیمی را پیدا کند که از مکان آن‌ها مطلع است. نقش اصلی این فیلم را دیمان زندی بازی می‌کند و علیرضا استادی و مقداد اسلامی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

تاجیکستان در سال ۲۰۰۵ نیز قرار بود و با فیلمی از محسن مخملباف در اسکار شرکت کند، اما در نهایت نسخه نهایی این فیلم تا زمان مقرر به آکادمی ارسال نشد و این فیلم واحد شرایط شناخته نشد.

تنها بار دیگری که تاجیکستان در رقابت اسکار حضور داشت به سال ۱۹۹۹ بازمی‌گردد که فیلم «لونا پاپا» ساخته «بختیار خدای‌نظرف» معرفی شد و در نهایت به فهرست نامزد‌های نهایی شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان راه نیافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->