دانلود قسمت پانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی
سرخط خبرها

«ملودی» فیلم کارگردان ایرانی از اسکار حذف شد

  • کد خبر: ۱۹۶۵۵۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
«ملودی» فیلم کارگردان ایرانی از اسکار حذف شد
فیلم سینمایی «ملودی» ساخته بهروز سبط رسول به دلیل عدم احراز شرایط مورد نظر آکادمی اسکار، از رقابت در شاخه بهترین فیلم بین المللی حذف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس قوانین اسکار، کشور‌هایی که برای اولین بار فیلم به آکادمی ارسال می‌کنند (یا در پنج سال گذشته فیلم ارسال نکرده اند) باید فهرستی از اعضای کمیته انتخاب و مواد درخواستی را برای آکادمی ارائه دهند، اما کشور تاجیکستان نتوانست این فهرست را به موقع ارسال و در نهایت در فهرست آثار واجد شرایط قرار نگرفت.

«ملودی» به نویسندگی و کارگردانی بهروز سبط رسول، داستان زنی را دنبال می‌کند که در مرکز کودکان سرطانی به آموزش موسیقی می‌پردازد. وقتی شاگردانش از او درخواست می‌کنند که با صدای پرندگان یک قطعه موسیقی بسازد، ملودی به روستای زادگاهش سفر می‌کند تا پرنده‌ها و همچنین خواننده‌ای قدیمی را پیدا کند که از مکان آن‌ها مطلع است. نقش اصلی این فیلم را دیمان زندی بازی می‌کند و علیرضا استادی و مقداد اسلامی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

تاجیکستان در سال ۲۰۰۵ نیز قرار بود و با فیلمی از محسن مخملباف در اسکار شرکت کند، اما در نهایت نسخه نهایی این فیلم تا زمان مقرر به آکادمی ارسال نشد و این فیلم واحد شرایط شناخته نشد.

تنها بار دیگری که تاجیکستان در رقابت اسکار حضور داشت به سال ۱۹۹۹ بازمی‌گردد که فیلم «لونا پاپا» ساخته «بختیار خدای‌نظرف» معرفی شد و در نهایت به فهرست نامزد‌های نهایی شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان راه نیافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->