پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳)| ثبات ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳) | روزهای سبز ادامه دارد؟ قیمت ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله چقدر تعیین شد؟ اتاق اصناف ایران: فروشندگان آنلاین طلا باید جواز کسب صنفی هم بگیرند نرخ جدید معاینه فنی خودرو‌ها اعلام شد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت ۳۰ هزار تومانی تخم‌مرغ تکذیب شد سهم ۹۵ درصدی بخش خصوصی از صنایع خراسان رضوی | حمایت از کسب و کار واحد‌های تولیدی جزئیات انتقال الکترونیک اوراق بهادار متوفیان به وراث اعلام شد نرخ ارز توافقی چقدر است؟ | فرزین: شوک‌درمانی بازار را کنترل‌ نمی‌کند اتمام‌حجت تأمین اجتماعی با کارفرمایان: اتباع غیرمجاز را به کار نگیرید چند نفر در صف وام ازدواج هستند؟ خودروسازها موتور بورس را روشن کردند| گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت خودرو‌های «سایپا» شامل چه کسانی نمی‌شود؟ یک نماینده مجلس: مردم ما خودروهایی با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ را به قیمت لندکروز و بوگاتی خریداری می‌کنند افزایش قیمت خودروهای «ایران‌خودرو» شامل حال چه کسانی نمی‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۸ آبان ۱۴۰۳) اولین واکنش بازار آزاد خودرو‌های داخلی به افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | صعود ۱ تا ۵۲ میلیون تومانی قیمت‌ها طلا و سکه امروز در مشهد چند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) بی‌برقی زشت است! افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین تکذیب شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | دلار ۶۸ هزار و ۴۰۰ تومان خودرو‌های ایران خودرو و سایپا چقدر گران شدند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) + جدول | تارا اتومات ۹۱۴ و شاهین ۸۷۴ میلیون شد افزایش قیمت محصولات خودروسازان داخلی چه تأثیری بر بازار آزاد دارد؟ | کوتاه‌شدن دست دلالان پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو بعد از بمب خبری امروز | افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) قیمت دلار در مرکز مبادله امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳) چند؟ تجهیز پمپ‌بنزین‌ها به کارت‌خوان‌های متنوع از دو هفته آینده (۲۸ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | آیا رئیس‌جمهور تکلیف افزایش قیمت بنزین برای ۱۴۰۴ را مشخص کرد؟ جایگاه بورس به دلیل بی‌اعتمادی به سیاست‌های اقتصادی، از دست رفته است
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: اجازه واردات برنج را نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۱۹۷۰۱۸
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱
وزیر اقتصاد: اجازه واردات برنج را نمی‌دهیم
وزیر اقتصاد با اشاره به برخی نگرانی‌ها دربار‌ه واردات برنج گفت: فعلا هیچ گونه اجازه واردات برنج صادر نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان خاندوزی عصر امروز در ششمین کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان مازندران در موضوع بدهی‌های کشاورزان به ویژه برنجکاران و باغداران اظهار داشت: بانک کشاورزی تا یکی دو هفته دیگر وضعیت بازپرداخت را استمهال می‌کند؛ این استمهال مربوط به ۸۰ درصد بدهی‌های معوق استان مازندران است و بخشنامه‌ای را به بانک کشاورزی استان صادر خواهیم کرد.

وی همچنین درباره تأمین مالی آزاد راه قائمشهر ـ ساری اعلام کرد: این آزادراه یکی از پروژه‌های ترانزیتی جدی و مهم و آینده‌دار استان مازندران خواهد بود و با توجه به اینکه ۳۵ درصد سهم آن متعلق به بانک ملی است لذا مدیرعامل بانک ملی هفته آینده تفاهم‌نامه مربوطه را امضا خواهند کرد و بلافاصله نیز مصوبه‌ای که کمیسیون اقتصادی دولت باید صادر کند تا بانک ملی مجوز بدهد و طی آن نیز ظرفیت آزادراهی خودش آزاد بشود؛ آن هم توسط کمیسیون اقتصادی دولت مصوب خواهد شد.

وزیر اقتصاد درباره سقف محدودیتی که در تعاملات ارزی روزانه تجار استان مازندران با کشور روسیه داشتند، گفت: مقرر شد که بانک مرکزی هفته آینده اصلاحیه‌ای را نسبت به این سقف صادر کند تا تجار بتوانند با فراغ بال فعالیت‌های تجاری خودشان را از استان به مقصد روسیه انجام دهند.

خاندوزی یکی از پروژه‌های عقب افتاده استان مازندران را تامین مالی نیروگاه اعلام کرد که در همین زمینه، ۱۷۵ میلیون یورو ال. سی مربوط به نیروگاه با طرف چینی گشایش شده و این پروژه به زودی پس از نخستین واریته وارد فعالیت اجرایی خود خواهد شد.

وی درباره مولدسازی نیز تصریح کرد: برای اینکه از ظرفیت مولدسازی برای تکمیل پروژه‌های عقب‌افتاده استان استفاده شود، لازم است تا سریع‌تر تامین مالی صورت بگیرد.

وزیر اقتصاد درباره واردات برنج که یکی از نمایندگان مازندران مطرح کرد و گلایه داشت، تصریح کرد: نگرانی‌هایی در مورد واردات برنج وجود داشت که حتما با وزیر جهاد کشاورزی مطرح می‌کنم، اما سیاست رسمی و قطعی وزارت جهاد کشاورزی این است که فعلا هیچ گونه اجازه واردات برنج صادر نخواهد شد.

خاندوزی در خصوص سامانه هوشمندسازی آرد کشور هم اظهار کرد: در این سامانه هر میزانی که استان تقاضا داشته باشد شرکت موظف است آرد را تأمین کند و بازرگانی داخلی هم موظف است که پیگیری کند.

وی اظهار کرد: هفده یا هجده استان داریم که اضافه بر میزان درج در سامانه آرد مورد نیاز آن‌ها بوده است، از سوی دیگر دوازده تا سیزده استان نیز کمبود دارند که با هم جابجا می‌شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->