چرا بازار بورس پویا نیست؟ + نظر جمعی از کارشناسان بودجه اکتشافات ذخایر معدنی در ایران، یک دهم استاندارد جهانی است درآمد‌های مالیاتی خراسان رضوی با محل شناسایی مودیان جدید و فرار مالیاتی ۴۵ درصد رشد کرد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) تولید آزمایشی «سمند سورن» در ایران خودرو خراسان آغاز شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وعده ایران خودرو به خریداران: تا پایان سال همه خودرو‌های طرح اخیر را تحویل می‌دهیم | برنامه ایران خودرو برای بهار و تابستان ۱۴۰۴ عرضه ۳۵۰ ملک در مزایده سازمان اموال تملیکی | ملکی به ارزش پایه ۹۶۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته می‌شود موضوع مشاغل سخت درخصوص جان‌باختگان معدن طبس مغفول نخواهد ماند چرا سود سهام عدالت واریز نمی‌شود؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) وزن منفی ریسک‌های سیستماتیک در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ مهر ۱۴۰۳) رشد ۳۵ درصدی صادرات به کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا خصوصی‌سازی شرکت‌های بزرگ دولتی برای عرضه سهام عدالت به جاماندگان نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نیازی به واردات گوشت برای تنظیم بازار نداریم | به سهولت توان تولید یک میلیون تن گوشت در کشور وجود دارد افت محسوس قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) متضرر اصلی توقف‌های مرزی کامیون‌ها، مصرف‌کننده نهایی و صاحبان کالاها هستند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۸۹۸ میلیون تومان شد هنوز قیمت جدید شیر به کارخانه‌‌های لبنیات ابلاغ نشده است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد: ۶۰ هزار و ۶۵۰ تومان شیر گران شد و خریداری ندارد | صادرات، به دلیل کاهش قدرت خرید مردم در داخل! رئیس کل بانک مرکزی: تورم تولیدکننده از بالای ۱۰۰ به ۲۵ درصد کاهش یافته است +ویدئو پشت پرده عجیب ثبت و فروش تلفن همراه | ماجرا چیست؟ تسهیلات ساخت مسکن از سوی بانک‌ها در هاله‌ای از فراموشی و اهمال‌کاری بررسی بازار فروش پلتفرم‌های اعتباری و کالاکارت‌ها با توجه به افزایش تقاضا برای فروش و خرید اقساطی پیشنهاد تعطیلی سه‌ماهه معادن پرخطر از سوی وزیر کار قیمت عمده امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) | لیموشیرین به بازار آمد پیش بینی تورم در پایان ۱۴۰۳ در ۴ سناریو
سرخط خبرها

صنعت بیمه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در کشور را پوشش می‌دهد

  • کد خبر: ۱۹۷۸۴۴
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
صنعت بیمه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در کشور را پوشش می‌دهد
قائم مقام بیمه مرکزی گفت: صنعت بیمه سالانه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در کشور را پوشش می‌دهد که حق بیمه یک‌هزارم تعهدات است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید مشعلچی در مراسم تقدیر از نخبگان صنعت بیمه که امروز، ۱۱ آذرماه در مشهد برگزار شد، تصریح کرد: اگر به برنامه‌های هفتگانه و پنج‌ساله دولت‌های متفاوت نگاه کنید می‌بینید ‌چه ظلم و بی‌توجهی‌ای به صنعت بیمه شده است که نشان‌دهنده بی‌توجهی مسئولان وقت است.

وی گفت: کدام مسئول ما می‌داند که صنعت بیمه سالانه قریب به ۳۰۰ هزارمیلیاردتومان ریسک در ‌کشور را پوشش می‌دهد که این حق بیمه یک‌هزارم تعهدات است. در صنعت بیمه هرچه سازمان‌های بیمه‌گر پایه ناکارآمدتر، کم‌اثرتر و‌ گاهاً بی‌اثر می‌شوند بار درمان به دوش بیمه تکمیلی می‌افتد، در قانون این موضوع وجود دارد که ۳۰درصد هزینه سرپایی و ۱۰درصد هزینه بستری را باید بیمه‌های پایه پرداخت کنند که این‌گونه نیست و اجرا نمی‌شود.

قائم‌مقام بیمه مرکزی افزود: ما ۲۴میلیون نفر را بیمه تکمیلی کردیم و سرانه‌ای که از آن‌ها دریافت می‌کنیم معادل ۳۵درصد پرتفوی ما در درمان و ۴۲درصد خسارت‌های ما در حوزه درمان است. ما سال گذشته حتی ۵۰همت حق بیمه دریافت نکردیم اما ۷۵ همت خسارت دادیم.

مشعلچی افزود: حدود ۲۵میلیون نفر حق بیمه شخص ثالث در کشور داریم، امسال ۵۰درصد به مبلغ دیه اضافه شد، ما چون از جنس مردم بودیم ۳۰درصد حق بیمه دیه اضافه نکردیم و این از جمله خدماتی است که بیمه به کشور ارائه می‌دهد اما قدردانی نمی‌شود.

به گفته وی، ۲۵درصد پرتقوی ما ثالث و ۲۹درصد از خسارت ما هم ثالث است. ۷۰درصد پرتفوی ما ثالث و درمان است و ۸۰درصد خسارت‌های ما درمان و ثالث است. این درحالی است که این دو بیمه اجتماعی و عمومی است.

وی افزود: ما پیش‌بینی کردیم در بخش صدور و خسارت حدود ۷۰ میلیون پرونده در سال تشکیل دهیم که در این پرونده‌ها محاسبات دقیق لحاظ شده اما این اقدامات برای مسئولان کشوری دیده نمی‌شود.

این مقام مسئول یادآورشد: در بحث خودرو متعارف که در حوزه بیمه مطرح است از مجلس تقاضا کردیم که موضوع حل شود و نیاز به اصلاح قوانین دارد.

وی گفت: در  بحث حاکمیت داده‌ها در گرفتن داده‌های قانونی که نقش مهمی در صنعت بیمه دارد مشکل داریم و دستگاه‌های اجرایی در این زمینه موفق عمل نمی‌کند.

به گفته این قائم‌مقام در بیمه مرکزی، از سال ۱۳۸۴، ده‌درصد از حق بیمه تولیدی شخص ثالث به وزارت بهداشت پرداخت می‌شود که مصدومان بدون چون و چرا مراحل درمان را انجام دهند. این مبلغ از سال ۸۴ سال تا الان چیزی حدود ۲۵ همت شده که این رقم اگر در دست خود صنعت بیمه بود می‌توانستیم حدود ۲۵ بیمارستان در این مدت احداث کنیم که تعداد فوتی‌ها کم شود.

به گفته مشعلچی، در کشور از ابتدای سال تا الان ۱۲هزار کشته بر اثر تصادفات داریم که این تعداد بیش از ۷۰درصد شهدای ما در دفاع مقدس بوده است. بیش از ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز داریم اما تا دلتان بخواهد عوارض‌بگیر از صنعت بیمه داریم.

به گفته وی، استان خراسان رضوی به لحاظ ظرفیت و شبکه فروش و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد باید کمک کند مسئولان بالادستی و رده بالا متوجه این صنعت بشوند.

مشعلچی افزود: یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی در دنیا مربوط به بیمه است یعنی کشورهایی که ضریب نفوذ بیمه در آن بالاست ضریب توسعه‌یافتگی اجتماعی‌شان نیز بالاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->