اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد

  • کد خبر: ۲۰۱۱۹۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۴
آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد
هیات داوران مرحله استانی جشنواره سرود فجر کار ارزیابی و داوری آثار راه یافته را از مشهد آغاز می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نخستین جشنواره ملی سرود فجر داوری آثار در مرحله استانی را آغاز کرده است. این داوری‌ها از مشهد شروع شده و در روز‌های پیش‌رو در تهران، اصفهان و میناب ادامه می‌یابد.

شهلا میلانی، مجید اخشابی، امید رهبران و قاسم صرافان داورانی هستند که در این مرحله آثار را داوری می‌کنند.

در روز‌های گذشته نخستین مرحله این جشنواره یعنی انتخاب آثار انجام شده و هم اکنون مرحله داوری در بخش استانی در حال انجام است.

آثار برگزیده در این بخش، به مرحله سوم یعنی بخش راهبری وارد می‌شوند. آخرین مرحله این جشنواره هم به صورت کشوری در تهران و با معرفی برگزیدگان نهایی انجام خواهد شد.

با پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی سرود فجر، هشتصد گروه در جشنواره ثبت نام کردند که از این میان و پس از داوری مرحله گروهی ۸۱ گروه به مرحله استانی راه یافتند.

جشنواره ملی سرود فجر شامل ۲ بخش رقابتی و جانبی است که در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده‌اند.

بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

اختتامیه این جشنواره اردیبهشت ۱۴۰۳ در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->