انهدام سیزدهمین پهپاد آمریکایی توسط یمن حمله انتحاری به مقر انتظامی در بندر لنگه| یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید (۸ دی ۱۴۰۳) نشست مشترک استاندار خراسان رضوی با علمای اهل سنت پهپاد آمریکایی توسط یمنی‌ها سرنگون شد (۸ دی ۱۴۰۳) پهپاد «ام کیو ۹» آمریکا در آسمان یمن سرنگون شد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران یاوه گویی کرد عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد
سرخط خبرها

انگلیس با «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران مخالفت کرد

  • کد خبر: ۲۰۱۸۷۴
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
انگلیس با «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران مخالفت کرد
وزیر خارجه انگلیس در گفت‌وگویی با روزنامه انگلیسی تلگراف، اظهار کرد: با ایده «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مخالف هستم.

به گزارش شهرآرانیوز، دیوید کامرون وزیر خارجه کنونی و نخست‌وزیر سابق انگلیس در گفتگو با روزنامه تلگراف گفت که با درخواست برخی نمایندگان محافظه‌کار مجلس عوام این کشور برای اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان یک نهاد «تروریستی» موافق نیست.

گرچه این مقام انگلیسی با «تروریستی» خواندن سپاه پاسداران مخالفت کرد، اما در ادامه اظهاراتش از تحریم همه‌جانبه این نهاد حمایت کرد.

او به خبرنگار روزنامه انگلیسی گفت: ما سپاه پاسداران را به تمامی تحریم کرده‌ایم. به‌تازگی یک رویکرد جدید وضع کردیم تا بتوانیم اعضای سپاه را هم به‌صورت فردی تحریم کنیم. اقدام مورد بحث شما (پیرامون تروریستی خواندن سپاه) چیزی است که نه نهاد‌های اطلاعاتی خواستارش هستند و نه پلیس انگلیس. پس فکر می‌کنم که موضع (کنونی) ما درست است.

این مقام انگلیسی همچنین ایران را به مداخله در امور منطقه متهم کرد و مدعی شد که کشورمان در حمله هفتم اکتبر حماس و عملیات طوفان الاقصی نقش مستقیم داشته است؛ عملیاتی که مقامات ایرانی بار‌ها ضمن ابراز حمایت از آن، نقش داشتن در طرح‌ریزی یا اجرای آن را رد کرده‌اند.

ایران در منطقه و جهان، نفوذی با اثرات منفی دارد!

کامرون در ادامه حملات یمن به کشتی‌هایی با مقصد فلسطین اشغالی را هم از چشم تهران دید و مدعی شد: ایران در منطقه و جهان، نفوذی با اثرات منفی دارد و هیچ شکی در این نیست. انصارالله، حزب‌الله، گروه‌های مرتبط با ایران در عراق که به پایگاه‌ها و نیرو‌های آمریکایی و انگلیسی حمله کرده‌اند؛ و البته حماس!

به گفته وزیر خارجه انگلیس، غرب باید این پیغام را به تهران مخابره کند که «این اقدامات تنش‌زا را تحمل» نخواهد کرد. او در ادامه گفت «بلوک قدرت غرب باید یک نیروی بازدارندگی قدرتمند در برابر ایران شکل دهند».

او در ادامه ادعا‌های بی‌اساس خود گفت: سطح خطر و ناامنی در جهان نسبت به سال‌های گذشته به میزان بسیار بالایی رسیده و ایران بخشی از این تصویر است.

از غذا، دارو، آب و سرپناه نمی‌شود استفاده نظامی کرد

کامرون که کشورش از حامیان رژیم صهیونیستی بوده است، در ادامه مصاحبه و با تأکید بر لزوم افزایش کمک‌های بشردوستانه برای غزه گفت: غذا، دارو، آب، سرپناه؛ از این‌ها که نمی‌شود استفاده نظامی کرد، پس باید هر مقدار که می‌شود از این اقلام (به غزه) ارسال کرد.

با این وجود، او اظهار کرد که نگرانی رژیم صهیونیستی را مبنی بر احتمال استفاده حماس از کمک‌های بشردوستانه برای اهداف نظامی، درک می‌کند، اما تصریح کرد: اسرائیل می‌خواهد مطمئن شود (کمک‌ها ماهیت بشردوستانه دارند)؛ اما در همین چهارچوب هم باید کمک‌های بیشتری ارسال شود.

این دیپلمات ارشد انگلیسی بر آنچه آن را «حق اسرائیل برای وجود، دفاع و مقابله با حماس» خواند، تأکید کرد، اما در ادامه گفت: این بدین معنا نیست که نمی‌شود درباره کمک‌های بشردوستانه یا رعایت حقوق بین‌المللی بشردوستانه مداخله کرد.

با این وجود، کامرون گفت که در تصوری که انگلیس از آتش‌بس پایدار دارد، جنبش مقاومت فلسطین هیچ جایی ندارد و باید از بین برود. او گفت که بحث درباره راهکار دو دولتی تنها زمانی ممکن است که منطقه به یک آتش‌بس بدون حضور حماس دست یافته باشد.

انبار‌هایی که در پی ارسال سلاح به اوکراین خالی شده باید پر شود

دیوید کامرون در ادامه گفت‌وگوی خود با روزنامه تلگراف بر «تهدید حمله روسیه به اوکراین بر امنیت جهانی» تأکید کرد و یادآور شد که انگلیس در ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ بیش از ۲ میلیارد پوند به اوکراین کمک کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این کمک‌ها در سال آینده حفظ می‌شود، گفت: بله، فکر می‌کنم حتی می‌توانیم افزایش دهیم. ما همچنین در حال بررسی این هستیم که چه کمک‌هایی را می‌توانیم به‌صورت چند ساله ارائه کنیم.

او در ادامه گفت که شرکت‌های تسلیحاتی انگلیسی باید تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی را افزایش دهند تا انبار‌های انگلیس که در نتیجه ارسال سلاح به اوکراین خالی شده، دوباره پر شود. کامرون ادامه داد: ما باید افزایش انبار‌های تسلیحاتی خود را هم برای اوکراینی‌ها و هم برای خودمان - در جهان پر خطر امروز - مفید ببینیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->