نخستین رزمایش مشترک زمینی بین نیروی زمینی ارتش ایران و عمان دیدار و گفتگو وزیر امور خارجه و نماینده حزب الله در تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۳) + فیلم جلسه صحن علنی مجلس با ارائه گزارش وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی آغاز شد معاون اول رئیس جمهور عازم ارمنستان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۳) نماینده مقام معظم رهبری وارد طبس شد | برنامه‌های حجت الاسلام مروی در این سفر چیست؟ +فیلم تهدید رژیم صهیونیستی برای خارج شدن مردم از مناطق جنوب بیروت+عکس حزب الله لبنان: دشمن را در نبرد زمینی شکست می‌دهیم گردان‌های سیدالشهدا(ع) عراق: اجازه محاصره لبنان را نخواهیم داد حمله زمینی ارتش رژیم اسرائیل به لبنان اتفاق افتاد؟ آتش سوزی گسترده در نزدیکی پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در قدس اشغالی پزشکیان: با قدرت در برابر ظلم و جنایت می‌ایستیم عراقچی: مقاومت قوی‌تر می‌شود ادعای معاریو درباره نحوه ترور شهید سید حسن نصرالله یمن یازدهمین پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد (۹ مهر ۱۴۰۳) وزیر جنگ صهیونیستی: آغاز مرحله دوم جنگ علیه حزب‌الله نزدیک است پیکر فرماندهان شهید حزب‌الله به خاک سپرده شد در دیدار مسعود پزشکیان با نخست وزیر روسیه چه گذشت؟+فیلم کره شمالی ادعای زلنسکی درباره همکاری با روسیه را تکذیب کرد حمله موشکی گسترده حزب الله به چند شهرک در شمال فلسطین اشغالی قالیباف در دفتر حزب‌الله حضور یافت جریمه پلاک‌پوشانی در سال ۱۴۰۳ مشخص شد کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقه: انتظار نتانیاهو برای واکنش ایران ایجاد یک جنگ روانی است | صهیونیست در ورطه نابودی
سرخط خبرها

حمله سایبری، پارلمان آلبانی را تعطیل کرد

  • کد خبر: ۲۰۲۳۷۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴
حمله سایبری، پارلمان آلبانی را تعطیل کرد
منابع خبری از تعطیل شدن پارلمان آلبانی در روز سه‌شنبه در نتیجه حمله سایبری خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، پارلمان آلبانی امروز سه‌شنبه اعلام کرد که در پی وقوع یک حمله سایبری فعالیت خود را متوقف کرده است.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن‌پست، پارلمان آلبانی در بیانیه‌ای گفت که هکرها قصد نفوذ به داده‌های پارلمان و پاک کردن اطلاعات را داشته‌اند. در این بیانیه تصریح شده که در این حمله سایبری آسیبی به داده‌ها وارد نشده اما کارشناسان در حال انجام بررسی‌های لازم در خصوص تبعات احتمالی این حمله هستند.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند یک شرکت ارائه خدمات تلفن همراه و یک شرکت هواپیمایی نیز روز دوشنبه هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند.

واشنگتن‌پست نوشته که رسانه‌های آلبانی این حمله را به گروهی به نام «Homeland Justice» نسبت داده‌اند که تحت حمایت ایران است. با وجود این، روزنامه آمریکایی تصریح کرده که این ادعا به صورت مستقل قابل تأیید نیست.

آلبانی در ماه جولای سال ۲۰۲۲ هم در معرض یک حمله سایبری شدید قرار گرفت. دولت آلبانی و شرکت‌های فناوری در آن زمان هم مدعی شدند که ایران عامل این حمله بوده است. مطابق این ادعا، ایران این حملات را با هدف تلافی اقدام آلبانی در اسکان دادن به اعضای گروهک منافقین سازمان‌دهی و رهبری کرده است.

دولت آلبانی بر پایه همین ادعاها، دو ماه بعدتر روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد. وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران ادعاهای مطرح‌شده از سوی آلبانی و متحدان غربی این کشور را رد کرد.

در ماه ژوئیه، مقام‌های آلبانی به اردوگاه محل سکونت اعضای گروهک تروریستی منافقین حمله کرده و دستگاه‌های رایانه آنها را که گفته شد از آنها برای انجام فعالیت‌های ممنوعه استفاده می‌شود ضبط کردند.

۲۵۰۰ نفر از اعضای این گروهک تروریستی از سال ۲۰۱۳ در آلبانی سکونت داده شده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->