معرفی و نقد «در باب تسلی خاطر، آرامش در عصر ظلمت» در پردیس کتاب مشهد | رنج و تسلّی امکانی برای رشد انسان است درگذشت علی رشوند، بازیگر و تهیه‌کننده تئاتر + علت برگزیدگان جشنوارۀ فیلم عمار معرفی شدند مروری بر برخی از مستند‌هایی که درباره شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده‌اند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ روایت کردن، مهم‌ترین کار جهان است رمان «سردار ایرانی» در کتاب‌فروشی‌ها غربت موسیقی مقامی در بی‌مهری‌ها پخش فیلم تلفن زمان برای نابینایان و ناشنوایان + زمان پخش نگاهی به فیلم‌های احتمالی چهل‌وسومین جشنواره فجر در بخش اجتماعی فصل اول برنامه هزار و یک شب، ۱۰۰ قسمت است + زمان پخش درباره مجموعه متغیر منصور اثر یعقوب یادعلی | داستان‌هایی درباره تغییر فیلم توقیف‌شده مسیح پسر مریم، سریال می‌شود بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ از نگاه انجمن منتقدین فیلم بریتانیا» (UKFCA) فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۳ و ۱۴ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان حمید نعمت‌الله: یک سانس در جشنواره به فیلم قاتل و وحشی بدهید مهران مدیری با «گل یا پوچ» جدید برمی‌گردد آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد برگزار شد+ویدئو پژمان جمشیدی با فیلم سینمایی روز جزیره، در راه فجر چهل و سوم
سرخط خبرها

حسین علیزاده در سوگ استاد

  • کد خبر: ۲۰۲۸۵
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
حسین علیزاده در سوگ استاد
با درگذشت استاد هوشنگ ظریف، نوازنده و مدرس مطرح تار، حسین علیزاده یادداشتی را در سوگ استاد خود منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین علیزاده همزمان با درگذشت هوشنگ ظریف ـ هنرمند مطرح عرصه موسیقی کشورمان ـ یادداشتی را منتشر کرد.

 

 علیزاده از شاگردان هوشنگ ظریف بود. این هنرمند پیش از این درباره استاد خود، هوشنگ ظریف، یادآور شده بود: او در دبستان مربی سرود من بود و بعدها نیز، سال‌های سال در نوازندگی، شاگردی‌اش را کردم.

 

متن یادداشت حسین علیزاده در پی درگذشت استاد هوشنگ ظریف به شرح زیر است:

 

«زندگی را به عاشقانش سپرد

و رقص انگشتانش در حرکتند

تا از نغمه‌هایش زندگی جاری بماند

عطر عشق، عطر زندگی را

در وجودمان دمید

تا عاشق بمانیم و از یادش شاد شویم

ظریف افسانه بود...»

 

حسین علیزاده در سوگ استاد

 

حسین علیزاده در سال ۹۱ با نام و یاد استادانش برنامه‌هایی را اجرا کرد که آن زمان نخستین شب از اجرای خود در تالار وحدت را به هوشنگ ظریف اختصاص داد.

 

علیزاده در این زمینه گفته بود: «در کنسرت‌های شهرستان‌ها، آن قدر از نظر عاطفی تحت تاثیر قرار گرفته بودم که چهره‌های استادانم را در بین جمعیت تماشاگران می‌دیدم. انگار بزرگانی چون داریوش صفوت، علی اکبر شهنازی، هوشنگ ظریف، یوسف فروتن، نورعلی برومند و ... آمده بودند تا کار شاگردشان را ببینند.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->